Cinsel Yaşam Günah olmasa nasıl bir cinsel hayatınız olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Neler yapmak isterdiniz? Günah olmasa nasıl bir cinsel hayatınız olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Canımbennnremmnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sevgilim olduğunda falan yapardım walla günah olmasa 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neler yapardın mesela? Yorumla Canımbennnremmnurr +1 yıl Seks işte ne olacak Yorumla Soran +1 yıl tamam da günah olmasa dedim. sen evlilik dışı ilişki dedin.mesela evli olsan günah olan neleri yapmak isterdin? Yorumla
Dispatcher25 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Günah olduğu için, evlenince eşimle doyasıya yaşayacağım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İşte olmasaydı neler yapardın diye sorduk bizde Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Arkadas herhalde internette her konustgumla yapardım 1 39 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heleki gecen biriyle. konustum. beni cok istemisti onla kesin yapardim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi de elektrik muhendisi var ki o da cok istedi beni onla da yapardim herhalde Yorumla Soran +1 yıl Ben miydim acaba o? :)şeyi epey büyük müydü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kimsin sen, elektrik miyendisi olan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesin seyine bakmıyorum Yorumla Soran +1 yıl yok ben 19cm olanım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kumral misin Yorumla Soran +1 yıl evet uzun boylu geniş omuzluyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profil foton yana bakar gibi mi Yorumla Soran +1 yıl profilde fotom yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatirlamiyorum. Sen beni baskasiyla karistirmis olabilir misin Yorumla Soran +1 yıl görmedim ki karıştırayım :) konuştuğumuzu sanmıyorum ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da olabilir :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bi 20 cm cocuk vardi onla kesin yapardim herhalde bi de akrep kral 21cm var o kesin 🤣 Yorumla Soran +1 yıl hızlıca soruyu beğenip geri çeksene ;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cıks Yorumla Soran +1 yıl benimki 19 cm ama epey kalın önce gör sonra karar verirsin :) Yorumla Soran +1 yıl kağıt havlu rulosuna sığmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Guzel Yorumla Soran +1 yıl kendini belli etsen 2 dk olmaz mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl I iiii Yorumla Soran +1 yıl o zaman buraya foto bırakayım bakınca yorumu siler misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yorum nasil silicem Yorumla Soran +1 yıl benim yorumun en sağında sürenin yanında üç noktaya tıkla bunu görmek istemiyorum de siliniyor anında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gordum tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesin olurdu Yorumla Soran +1 yıl kendi şeyimden tahrik olmam normal mi sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahshs bilemiyorum 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kendimden tahrik olmuyorum ama baska kadinlarin memelerinden tahrik oluyorum mesela, niye? Yorumla Soran +1 yıl etkileyici değil mi?bak dışarıda böyle görsen nasıl tepki verirdin?https://www.hizliresim.com/j6abh49 Yorumla Soran +1 yıl kadın vücudu çok estetik de o yüzden :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ikinci yorumuna katiliyorum, fotodaki de etkilerdi tabiiki :):) Yorumla Soran +1 yıl artık saklanmasan mı diyorum? :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok hayir utaniyorum cekiniyorum 🙈 Yorumla Soran +1 yıl çekinecek bir şey yok hayatım :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi ara kendi fotomu koymustum yine koyma niyetm var ama bu konularda gorunmek istemiyorum kapaliyim da. Aslnda Biz de insaniz ama kotu izlenim birakiyoruz. Yorumla Soran +1 yıl kapalıysan ben taparım sana 😈😍kırmızı çizgin var mı yapmam yaptırmam dediğin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Swxting yapmam cinsellik konusmam Yorumla Soran +1 yıl gördüğün şeyle ilgili hayaller kurmak istemez misin? Yorumla
schrödinger_cat Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl İlişkiden sonra partnerimi yemek isterdim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok ebesininki yani sende Yorumla schrödinger_cat +1 yıl Yapamıyoruz işte günah insan eti haram Yorumla Soran +1 yıl abartmayı geç saçmalamışsın Yorumla
LeeCooper2002 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 55% +1 yıl Oooooo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne ooo Yorumla LeeCooper2002 +1 yıl Söylenmez Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Her kızla seks 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilim olduğunda falan yapardım walla günah olmasa
neler yapardın mesela?
Seks işte ne olacak
tamam da günah olmasa dedim. sen evlilik dışı ilişki dedin.
mesela evli olsan günah olan neleri yapmak isterdin?
Günah olduğu için, evlenince eşimle doyasıya yaşayacağım.
İşte olmasaydı neler yapardın diye sorduk bizde
Arkadas herhalde internette her konustgumla yapardım
Heleki gecen biriyle. konustum. beni cok istemisti onla kesin yapardim.
Bi de elektrik muhendisi var ki o da cok istedi beni onla da yapardim herhalde
Ben miydim acaba o? :)
şeyi epey büyük müydü
Kimsin sen, elektrik miyendisi olan mı
Herkesin seyine bakmıyorum
yok ben 19cm olanım
Kumral misin
evet uzun boylu geniş omuzluyum
Profil foton yana bakar gibi mi
profilde fotom yok
Hatirlamiyorum. Sen beni baskasiyla karistirmis olabilir misin
görmedim ki karıştırayım :) konuştuğumuzu sanmıyorum ;)
O da olabilir :D
Ya bi 20 cm cocuk vardi onla kesin yapardim herhalde bi de akrep kral 21cm var o kesin 🤣
hızlıca soruyu beğenip geri çeksene ;)
Cıks
benimki 19 cm ama epey kalın önce gör sonra karar verirsin :)
kağıt havlu rulosuna sığmıyor
Guzel
kendini belli etsen 2 dk olmaz mı?
I iiii
o zaman buraya foto bırakayım bakınca yorumu siler misin?
Yorum nasil silicem
benim yorumun en sağında sürenin yanında üç noktaya tıkla bunu görmek istemiyorum de siliniyor anında
Gordum tamam
Kesin olurdu
kendi şeyimden tahrik olmam normal mi sence?
Ahahahshs bilemiyorum 🤣
Ben kendimden tahrik olmuyorum ama baska kadinlarin memelerinden tahrik oluyorum mesela, niye?
etkileyici değil mi?
bak dışarıda böyle görsen nasıl tepki verirdin?
https://www.hizliresim.com/j6abh49
kadın vücudu çok estetik de o yüzden :)
Ikinci yorumuna katiliyorum, fotodaki de etkilerdi tabiiki :):)
artık saklanmasan mı diyorum? :)
Yok hayir utaniyorum cekiniyorum 🙈
çekinecek bir şey yok hayatım :)
Bi ara kendi fotomu koymustum yine koyma niyetm var ama bu konularda gorunmek istemiyorum kapaliyim da. Aslnda Biz de insaniz ama kotu izlenim birakiyoruz.
kapalıysan ben taparım sana 😈😍
kırmızı çizgin var mı yapmam yaptırmam dediğin?
Swxting yapmam cinsellik konusmam
gördüğün şeyle ilgili hayaller kurmak istemez misin?
Geniş omuzlu, tercihen kaslı aktif bir erkekle yaşamak isterdim
Seksi hatunlarla sevisirdim
İlişkiden sonra partnerimi yemek isterdim
yok ebesininki yani sende
Yapamıyoruz işte günah insan eti haram
abartmayı geç saçmalamışsın
Oooooo
ne ooo
Söylenmez
Her kızla seks