Ciddi cevap verin lütfen kurtuluşu yok gibi ama yinede bi fikri olan varsa yazabilir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Ciddi cevap verin lütfen kurtuluşu yok gibi ama yinede bi fikri olan varsa yazabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkeklerden uzak durmaya çalış. Hiç olmadı kendinden soğut
Olabildiğince uzak duruyorum zaten ama soğutamıyorum nasıl soğutacam ki
Erkeklerin çoğu bakım yapmaz mesela onu düşünebilirsin
Olabilir çirkin ve bakımsız biriyle yapsam belki istemem hiç
Yapmana gerek yok sadece etrafında varsa bakıp veya aklına getirip soğuyabilirsin
Öyle birden gelmedi aklıma ama dikkat ederim bundan sonra teşekkür ederim
Rica ederim. Yeterki bu durumdan kurtul da
Gerçekten kurtulunması gerek bir durum değil mi?
Kesinlikle
Anladım
Merhaba, ben sana yardımcı olabilirim, aynı sorunu ben de yaşıyorum, yazarsan özelden çıkıcam.
Olur ama sende aynı sorunu yaşıyorsan belli ki bi çözüm bulamamışsın😅
Buldum ama maalesef kendi hayatımda başka sorunlar çıktı, özelden yaz lütfen.
Yazma
Yazmadım zaten ezik
Sana yardım etmek istemiştim, bir terapist tanıyorum Türkiye'de, sadece eşcinsellik alanında çalışıyor, kendisinden bir terapi almıştım, daha sonrasında maalesef gay uygulamalarına grdim ve kendime bir ilişki edindim birisini sevdim, o yüzden terapilere gitmedim, kendisi de tanınan bir terapist hatta Youtubda videoları bile var, sırf özelden çıktım yaz diye yazmadın ve üstüne ezik dedin, sana yapacak bir şeyim yok, ben de kıvranıyordum bu durumdan kurtulayım diye, herkes farklı konuşuyordu, yapacak bir şey yok
Terapi ile kurtulunabilecek bişey değil çünkü o yüzden yazasım gelmedi biliyordum çünkü
O zaman bildiğin gibi yaşa ve sana yardım etmek steyenlere ezik de
Tamam ezik
Nasıl oluyorsa hem cinsinizden hoşlanıyorsun yani bunu yargılamak amacıyla sormuyorum merak ediyorum sadece
Psikoloğa git
Psikologlar depresyona çözüm vs olamıyorlar buna hiç olamazlar
Kızlarla ilişkiye gir
İşe yarar mı dersin
Yarar bence o zavki alırsın ilgin kızlara artar ve erkek olduğunu adam olduğunu hatırla , kendine yakıştırma o hareketleri öyle seyleri
E.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Bitiremezsin ki tabi kendini soğutmazsan
Nasıl soğutabilirim peki
Özel olucak ama hiç ilişkiye girdin mi? İlişki sırasında soğuyacak şey bulursun belki bazen sadece cinsel çekimden kaynaklı bi durum oluyo ne bilim bakımsız biri olunca karşındaki falan iğrenme gelir anlık ya da tatmin olmama gibi şeyler
+ bu normal bişi knk kendini anormal/ucube/sorunlu gibi görme cinsel istek bu seni tatmin eden kişinin cinsiyetinin bir önemi yok yani bende bisexim çokta kafaya takma
Yok henüz girmedim girme isteği var o istek olmasın istiyorum. Şöyle mi yapsam bulsam çirkin bakımsız birini onla yapsam soğur muyum belki bir daha hiç istemem
Bilmiyorum ya ben çok kafaya takıyorum bu durumu günlük hayatımı etkiliyor çok asabi oldum ailemle sıkıntılarım oluyor hiç arkadaşım vs kalmadı kötü bir durumdayım anlayacağın
Öyle yapsan direkt cinsel ilişkiden soğursun bence ya sevdiğin/yapmak istediğin birini bulup ilk seferini yaşa duruma göre hislerine göre artık devam edersin belki sonra hiç istemeyeceksin nerden bilebilirsin ki denemeden?
Doğru diyorsun aslında ama bende napacağımı şaşırdım artık. Çok teşekkür ederim içten ve iyi düşüncelerin için🥰
Rica ederim kendine dikkat et ve sözde adam gibi gezen kalleşlerden nasihat alma kafada bitir demeleri de komik o zaman onlarda kadın düşünmesinler kafada bitir diyince oluyorsa neysee hadi iyi akşamlar 🥂
O kadar haklısın ki keşke herkes senin gibi düşünse umarım hayatıma senin gibi insanlar girer. Sende kendine iyi bak yolun bahtın açık olsun. Tekrardan teşekkür ederim🥰
Kafanda bitiriceksin bunu bro
Kafayla olan bişey değil bu ya
Sürekli istiyorsan bundan kurtulmanın yolu yokki
Sürekli istiyorum ama kurtulmakta istiyorum böyle olmak istemiyorum
Sürekli istiyorsan sıkıntı bro cok zor kurtulmak hatta imkansız
Keşke kendim seçebikeceğim bişey olsa
boş ver bro vurdurmaya devam et
Bende normal olmak istiyorum
Normal olmak istiyorsan yapmayacaksın istesen bile yapmıcan
Yapmıyorum zaten istesem de ama sıkıntı şu istemek te istemiyorum
Bunda net olucaksın yapmıcaksın tam karar vereceksin
Anladım sağol
Bence kafaya takma nasılsa öyle git
Sana söylemesi kolay
Senin ne zorlugun var
Gayim ya abim onu konuşuyoruz hani kaç dakikadır
Tamamda yani bu is kafada bitiyor dedik kafa yoksa ne kadar uğraşırsan uğraş sonuc yok
Öyle sanırım bulcam bit yolunu ya devam ya da bırakcam
İkisinin arasında karar vereceksin ama kesin olucak
Öyle yapcam tamamdır
Başarılar
Neden böyle kurtulmak istersin ki
Pasif misin
Fark eder mi
Tedavi olrak
Nasıl olcak o
Psikiyatri
Onlar bi psikolojiyi zor düzeltiyo bunu mu çözecekler allah aşkına
Kendi hangi tarafa yakın hisediyon