Erkeklerle iliskiye giriyorum birakmayi cok kez denedim ama yapamiyorum bir sure sonra canim hep istiyo hep bu son diyorum olmuyo normale donmek istiyorum nasil kurtulurum bundan
Cevabın nedir?
seni yargılamak gibi bir hakkım yok.. herkesin seçimleri tercihleri kendini ilgilendirir.. ama böyle durumlarda sen ve senin gibilerine çok üzülüyorum.. eşcinsellik bir kişilik sorunudur.. ister gay isterse lezbiyen olsun.. her iki cinsinde kendi cinslerine olan ilgisi cinsel veya duygusal yakınlık çekicilik.. çok berbat birşey.. bu tür insanların hem kişilik sorunu hemde piskolojik sorunları olduğunu düşünüyorum.. çok iğrenç bir durum yaa.. kusura bakma kızma ama nasıl bir zihniyet var sizde yaaa.. eşcinsellik beyinde büyüyen gelişen tehlikeli ve pis bir tümör gibidir.. o tümörü söküp at beyninden arkadaş.. geninde taşıdığın erkeklik olgularına dönmen ve düzelmen dileğiyle.. sana başka diyecek birşey yok..
18 Yorumla
Soran+1 yıllan a.mına kodumun çocuğu bir s.iktir gitsene
- +1 yıl
valla arkadaş ben onu bunu bilmem.. iğrenç birşey.. kişinin ister elinde olsun istersede rızasıyla olsun.. farketmez.. entel dantel laflarla bu iğrençliğinizi örtpas edemezsiniz.. eşcinselliğin sadece gay değil.. lezbiyen yönündende nefret ediyorum.. buda benim görüşüm.. iğrençlikten başka birşey değil..
En İyi Cevaplar
+1 yılBu konuda öncelikle kadınlara yoğunlaşmayı dene .kadın p*rnolarından etkilenmeye zevk almaya çalış,şişme bebek deneyebilirsin ,kadın bulamazsan geneleve gidipte deneyebilirsin .gerçekten zevk alamadığını etkilenmediğini görürsen zaten kadına asla ilgin yok demektir.hormonel bir durum .erkeklerle ilişki helal değil veya istemiyorum olarak değerlendiriyorsan masturbasyonla boşalıp ilişkiyi kesmen gerek .eğer hap kullanarak tamamaen istek kesme olayı dersen o da bir çözüm ama ben zevk alabilirim hayattan cinsel hazı kaldıramam dersen mastürbasyonla devam edecen .
00 Yorumla
biraz kızlarla tanış mına vurmaya çalış kalkıyormu kalkmıyormu hep senmi alttasın anlat birazsana irisinimi seviyorsun ufakta olsa fark etmezmi yapanlar ne yapıyorlar beğeniyorlarmı
09 Yorumla
Soran+1 yıl17 santimden fazla almadim degisik pozisyonlarda yapiyoruz altta olmayi seviyorum bazende kucakta
Soran+1 yıl1.73 boyum 14 santim ama ben sokmadim skilmeyi seviyorum sadece
Soran+1 yılKizlarlayken seyim kalkmiyo denedim olmadi ya da kizlar kaldiramadi bir erkek tarafindan kullanilmak bana haz veriyo ama ozume donmem lazim bir sekilde
Soran+1 yılsen gay iliskilerden mi hoslaniyon
Soran+1 yılKeske izlesen cok isterdim dusuncesi tshrik etti beni
Soran+1 yılnapıyon
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim kardeşimde malesef senn gibi acaba ona mı yapıolar o mu adamları şeyyapıo bunu nasıl anlarız hangisi oldugu nerden bellı olur
028 Yorumla
Soran+1 yılGiyinis ve hareketlerinden pasifler kadinsi olur sen nerden biliyon kardesinin yaptini
Cevap sahibi+1 yılmalesef kotu bı sekılde ogrendık solemek zorunda kaldı bu bırgun adamla yatmaya gıderken adam bunu olduresıye dovmus ıskence yapmıs ve kazıga oturtmak ıstemıs nedenı de anlıyamadık neden byle yanlıs bişeyi yapıon die demiş adam.. sende dıkkatlı ol bence ve kız arakadas edınıp onunla bıseyler yasa
Soran+1 yılpasif galiba kardesin seyim kalkmiyo kadinlarlayken ya da kadinlar beceremiyo
Cevap sahibi+1 yılhmm..nasıl neden boyle oldu sebebi arkadas cevren fılanmı bence psikolojik kalkar sennkıde.. yasın kac? pasif diosun arkadan alıyo kocaman şeyi ve acımıyormu nasıl dayanıyor acıya ben sahsen dayanamam ordan gırmez
Soran+1 yılIlk sefer aciyo ama sonra alisiyosun eskiden prno izlerken hep kendimi oradaki kadinlarin yerine koyardim oyle basladim
Cevap sahibi+1 yılanladım uzuldum sanada..18 yasındamısın.. peki bu ilişki kabızlık yaparmı
Soran+1 yılYapmaz ama penis cok kalinsa kalin bagirsaklara zarar verebilir yavas ce dikkatli olmali akisinca rahat rahat sokabilur
Cevap sahibi+1 yılanlıorum lütfen bırak değiş sende kendını kullandırma sen kadınları kullan
Soran+1 yılHimm iyi bir kiz bulup denicem bunu
Cevap sahibi+1 yılonları zevkten inlet sert davran cok hosuna gıdecektır burcun ne:)
Soran+1 yılYengeç bilmiyorum uzun zaman skilen taraf olup simdi skrn taraf olmaya alisabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılya yengecler cok duygusaldır senı seven bı kız olursa hayatda cok mutlu olursun basarırsın bence zor deıl ıstemen yeterli inş kardesınmde bırakır bıdaha yapmaz
Soran+1 yılSenin kiyafetlerini giyiyor mu kardesin hic
Cevap sahibi+1 yılkıyafet deıl ama ruj filan oje surmek ıstıo cok meraklı dır kız gbidir brz
Soran+1 yılbende ablamin kilotlu coraplarini giymeyi seviyorum beni sken cocuk beni oyle gorunce cok tahrik oluyo :)
Cevap sahibi+1 yılaynı yas aralıgındakı erkeklermı yapıosun
Soran+1 yıl30 yasi gecmemis olanlarlaama tecrubelileri tercih ediyorum isini bilenlerle yani
Cevap sahibi+1 yılanladım:(
Soran+1 yılsenin yasin kac
Cevap sahibi+1 yıl23 senn
Soran+1 yılBende 23 um ne is yapiyon ev kizi misin
Cevap sahibi+1 yılçalısıorum sana yardımcı olmak ıstıorum
Soran+1 yılnasil yardim ediceksin
Soran+1 yılBugun bir kizi hayal ederek masturbasyon yapmayi denicem
Cevap sahibi+1 yılsen neler yapıosun iş okul
Soran+1 yılBi otelde calisiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
9Cevap
eğer bir insan eşcinselliğinden memnun değilse , heteroseksüel olmak istiyorsa olur , insan olağanüstü bir varlıktır düşünebilir , psikolog senin çarendir kardeşim , 5 aydan 5 yıla tedavi süreci var , ama sen erkeklerle ilişkiye falan girmişsin senin bayağı bir sürer en az 3 yıl ama korkma yola devam et , sonu güzel olacak elbet evlen çoluklu çocuklu aile kur kendine , hadi geçmiş olsun hayırlısı artık karar senin ama yüzde yüz tedavisi var bu işin biraz olsun güven bana , gaylik asla doğuştan değildir , çok kitap makale okudum psikolojiyle ilgili
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink daha önce eşcinsellik hakkında cevapladığım sorunun cevabını tekrar yazayım;
LGBT olmak doğuştandır ve NORMALDİR! Eşcinsel olmak SAPIKLIK ya da ANORMALLİK; TEDAVİ EDİLMESİ GEREKEN BİR ŞEY DEĞİLDİR!
Doğuştan gelen bir şeydir ve kendini bu şekilde kabul etmelisin sayın soran kişi. Eşcinselsin ve bu da çok normal bir şey. Doktora ya da psikologa gitmene gerek yok. Hormon tedavisi ya da duayla falan olacak şeyler de değil. Zaten psikolog ya da psikiyatra gitsen bile senin normal olduğunu söyleyecektir. Bu yanlış düşüncenden kurtul ve buradakilere aldırma.00 YorumlaGötürecek hatun bulmak için değişik bir yöntem.
Kalkıp buradan sana acıyıp gel benimle deneyebilirsin demesini mi bekliyorsun.
Yada onlar kaldıramamıştır, ben yaparım falan demelerini mi?
İlginç bir yöntem.21 YorumlaSen GAY değilsin hacı.. gay olsan erkeklere ilgi göstermen gerekirdi ama sen sadece kızların cevaplarına yorum yapmışsın erkeklerinkine hiç bakmamışsın bile
20 Yorumla
+1 yılbaktımda kız düsürmenin yeni taktiğimi hep kızların cevaplarına yorum yapmış kız lardan uzağım diyor yalan öyle olsa erkeklerin yorumlarına cevap yazardı br çekilişki...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu kadınların arkadan yaptırmasıyla aynımıdır sence enderde olsa insan o hazı isteyebiliyo çünkü bir kadın olarak...
05 Yorumla
Soran+1 yılKadinlarda bilemem ben cok haz aliyorum ama kadinlarin vajinasi varken anal yapmasi sacma
Cevap sahibi+1 yılneden saçma olsun ikisinin çok farkı var anal daha derin bir haz oluyor...ama acı vermemesi ve bana uyması gerekiyor
Soran+1 yılDene istersen ben ilk yaptimda cok acimisti 17 cm lik penisti zamanla alisiyo ama ilk sefer zor
Cevap sahibi+1 yıldenemedim demedimki şartlar öyle olunca olabiliyor demek istedim eşim ne istediğimi biliyor canımı yakmıyor :) önceden çok kızardım isteyenede verenede ama gerçekten çok farklı bir haz söz konusu
Soran+1 yılDene o zaman cok zevk aliyorum ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılLaf olsun torba dolsun diye sormuş soruyu olm seni s.kenlerle ilğilensene erkeklerin cevabı bile okumamıştır doğru yoldasın sen böyle devam et kalkmıyorsa kurtulsanda işe yaramaz
00 Yorumla
+1 yılsonradan gay olduğuna göre bunun çözümü de vardır elbet.
00 Yorumla
+1 yılkardeşim tövbe et Allah a sığın dua et Allah sana yol gösterir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpasif gayim derken neler yapıyorsun mesela ? kimleri buluyorsun ne yapıyorsun ?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldaha hiç kız arkadaşın olmadı mı ? Kızlarda aran iyi değil mi ? Bu sebeplerde seni ister istemez gay olmaya sürükleyebilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin burcun ne ? Bu yoldan dön hayra alamet değil gittiiğin yol
059 Yorumla
Soran+1 yılYengec te burc ne alaka burca gore mi oluyo
Cevap sahibi+1 yılPek hiç kız görünce kalmıyor mu peki? Erkek adam kendini yaptırmaz anlatabildim mi !
Soran+1 yılKalkiyo ama iniyo hemen fazla dik durmuyo
Cevap sahibi+1 yılSe gaylık düşünceleri kafandan atmaya çalış. Erkek adam yapar
Soran+1 yılDeniyom ama bir sure sonra kuduruyom yine karsi koyamiyom uyusturucu krizi gibi o penisi bir kez icine aldin mi bünye hep istiyo
Cevap sahibi+1 yılHiç aktif olmadın mı? Hep pasif mi oldun?
Soran+1 yılEvet hep pasafim zaten aktif olsam kizlarla olurum napim erkegi
Cevap sahibi+1 yılÖyle deme aktif olupta erkekleri yapanlarda var sonuçta biz bunlar aktif gay diyoruz :):)
Soran+1 yılBana erkegi yapma dusuncasi igrenc geliyo aslinda bu sey gibi et yersin ama etini yrdigin hayvani gormek istemezsin
Cevap sahibi+1 yılKubar nerden biliyorsun yanındamıydın ki bunu söyleyebliyorsun?
Soran+1 yılbirak sunu ya kizlarla basarili olursam birakabilcemi dusunuyorum 8 krz denedim yapamadim
Cevap sahibi+1 yılZihnin boşaltman lazım stressiz olman lazım :):)
Soran+1 yılKac kez denedim olmadi rezil oldum bidahada yapmadim penis oyle bisey ki hep seks ister ama önune gelince boynunu buker ondan gay oldum
Cevap sahibi+1 yılHiç piskolojik ya da piskiyatr desteği almadın mı? Destek almalısın bence
Soran+1 yılAlmadim olan oldu zaten errkegin o.rospusu oldum pisman miyim onu bile bilmiyorum cocuk kalsaydim diyorum bazen bazende kiz olsaydim diyorum bugunden itibaren yapmucam bidaha ahanda buraya yaziyom
Cevap sahibi+1 yılDestek alsan daha iyi olur bence. Bugünden yapmıcağım diyorsun ya bunu ilk önce kafanda bitir hallet şayet bunu kafanda bitirmezsen yine yapmaya devam edersin !
Soran+1 yılNe dicem doktora erkeklere veriyom mu dicem ölsem gitmem tek basima asicam bunu cok zor kizlari arzularken masturbasyon yapip rahatlarsin ama erkekleri arzularken bu mumkun olmuyo en kötü yani bu
Cevap sahibi+1 yılSen öyle demene gerek yok zaten bunu uygun münasip dille anlatabilirsin. Erkekleri arzularken rahatlayan var yani
Soran+1 yılerkekleri arzularken rahatlayan nasi oluyo
Cevap sahibi+1 yılSen bunu daha iyi bilirsin benden :):)
Soran+1 yılDemek istedigim o degil normal erkekler azdiginda mssturbasyon yapip bosalip rahatlarlar ama ben oyle rahatlayamiyorum bölge farkli cunki yani brnim durumum kızlardanda erkeklerdende kotu tek yol bunu yasamak en zor yanı bu yani
Cevap sahibi+1 yılBu senin azgınlığından ileri geliyo mastürbasyon seni tam olarak tatmin etmiyor ve doyurmuyor bu yüzden rahatlayamıyorsun. Gay olupta mastürbasyon ile rahatlayan tatmin olanlar var yani
Soran+1 yılDemek o kadar azginim :) kiz olaydim eyiydi
Cevap sahibi+1 yılGayları severim çok şeker insancıl olurlar :):)
Soran+1 yılBenide sev o zaman kız kıza takiliriz sen bana oje sürersin bende sana :) tipimi görsen sen nasil gay oldun dersin herkes yakisikli buluyo
Cevap sahibi+1 yılŞimdi merak ettim seni :):)
Soran+1 yılHehe seninle cıtır erkek avına cikariz kız :)
Cevap sahibi+1 yılSeinle dha önce konuştuk mu peki? :):)
Soran+1 yılBilmem ki ama sanmam ben hep gizli takiliyom milletin ağzina sakiz oluyoz sonra
Cevap sahibi+1 yılNe yazık ki böyle toplum yapımız var. Öyle kişilerin canı cehenneme.
Soran+1 yılEvet canim murat boz hayallerimi süslüyo bu aralar :)
Cevap sahibi+1 yılKimin süslemiyor ki. Çok yakışıklı ve karizmatik. Seni çok merak ettim yaa :):)
Soran+1 yılEvet ama o benim kimseye vermem :) belki ilerde gosteririm sana kendimi
Cevap sahibi+1 yılHoşsohbetsin ve tam kafam dengimsin :):)
Soran+1 yıltsk ederim canim sende oylesin etekli fotografimi görmek ister misin :)
Cevap sahibi+1 yılGizliliğini açta seni ekleyim :):)
Soran+1 yılZamanla canim utanirim bir sure boyle kalalim daha iyi senin yasin kac bu arada
Cevap sahibi+1 yılNeden utanıyorsun ki? Utanılacak birşey yok burda
Soran+1 yılBiliyorum ama seni yeni tanidim birkac gun musade et ismin ne bu arada
Cevap sahibi+1 yılArkadaş olalım ya kız kıza takılrız ojeler süreriz falan :):):):)
Soran+1 yılOlur bana cici elbiseler aliriz tayt kilotlu corap südyende istiyomda memelerim yok ya :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman gizli açta seni ekleyim :):)
Soran+1 yılBaska bir gün azdım ben gene tutcam krndimi
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Soran+1 yılKendini tanitsana yasin kac nerelisin ismin ne
Cevap sahibi+1 yılBurdan olmaz söylemem
Soran+1 yılTamam sen acil ben eklicem seni
Cevap sahibi+1 yılSen aç gizliliği seni ekleyim bende olmaz mı?
Soran+1 yılOlur ama once sen acil tanimadigim biriysen eklicem tanidim biriysen ekleyemem
Cevap sahibi+1 yılSeninle tanıdık çıkacağımı pek zannetmiyorum. Sen gizliliğini açarsan seni ekleyeceğim
Soran+1 yılFacebbokun var ni
Cevap sahibi+1 yılvardı ama kapattım
Soran+1 yılBurdan konusalim o zaman
Cevap sahibi+1 yılSeninle arkadaş olmak isterdim kafa yapılarımız uyuşurdu ojeler falan sürerdik alışverişe çıkardık manikür pedikür yapardık ama kısmet değilmiş !
Soran+1 yılCok tatli ya canim cok cicisin beni kız arkadasin bil yarin ekliceksin beni yeni profilimle bu profilim cok taniniyo cunki yarin söz tamam mi :) senin en iyi kız arkasin olcam
Soran+1 yılnbr tatlımm
Cevap sahibi+1 yıl:):)
kendini inkardan vazgeç. gaysin işte öyle doğdun.
01 Yorumla
Soran+1 yılDogmadim oldum be
Gizli Üye(36-45)+1 yılpasif olan senmisin ?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılo zaman kurtuluşun zor gibi diğer türlü olsan daha farklı olurdu git gide benliğine yapışacak bu durum pisikoloğa gitmen şart kurtulmak istiyosan kızlardan etkilenmiyormusun hiç ? birde tarzın nasıl sertmi kadınsımı ?
Soran+1 yılKadinsiyim kizlarla drnedim ama penisim kalkmadi
Gizli Üye(30-35)+1 yılönceden de böylemiydi yoksa sonradan mi oldu´?
07 Yorumla
Soran+1 yıl5 yildir boyle
Cevap sahibi+1 yılnasil oldun böyle?
Soran+1 yılNetten gay filmleri izliyodum aldiklari zevki merak edip denedim sonra ardi arkasi geldi bagimli oldum
Cevap sahibi+1 yılozaman sen gay degilsin gay özentisi yasiyorsun asil gaylik dogustan gelen birsey
Soran+1 yılEvet ama birakamiyorum canim hep tekrar istito
Cevap sahibi+1 yılkendine ceki düzen ver
Soran+1 yılUmarim basarili olurum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği