- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet, cinsellik olmadan da hayat mümkündür ve insanlar cinsellik olmadan da mutlu, sağlıklı ve tatmin olmuş bir yaşam sürebilirler. Cinsellik, hayatın önemli bir yönü olabilir ancak bir insanın yaşamını anlamlı ve doyurucu kılan birçok diğer faktör de vardır. Hayat, farklı alanlarda tatmin ve mutluluk getiren çeşitli deneyimler ve ilişkiler içerir. Aile bağları, arkadaşlık ilişkileri, hobiler, kariyer başarıları, kişisel gelişim, ruhsal dinginlik ve sosyal bağlantılar gibi pek çok faktör insanların hayat kalitesini etkiler. Cinsellik, romantik ilişkilerde ve evlilikte önemli bir rol oynayabilir ve birçok insan için duygusal ve fiziksel tatmin sağlayabilir. Ancak cinsellik, herkes için aynı derecede önemli olmayabilir. Aseksüel bireyler, cinsellikten zevk almazlar ve cinselliğe olan ilgi düzeyleri düşük olabilir, ancak yine de anlamlı ve tatmin edici bir yaşam sürdürebilirler. Her insanın cinsellik ve ilişki tercihleri farklıdır ve önemli olan kendi ihtiyaçlarını ve değerlerini anlamak ve bunları yaşamında yer bulmaktır. Cinsellik olmadan da sağlıklı bir hayat sürdürmek mümkündür ve kişinin kendini mutlu ve tatmin hissettiği bir yaşam tarzını benimsemesi önemlidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yıldır gayet de güzel olduğunu gördüm. Bir kadınla konuşurken aklımda cinselliğin, onu yatağa atma düşüncesinin olmaması kaliteli iletişim sağlıyor. Bu sayede bir kadınla sevgili falan olmaya da çalışmıyorum. Seks yapmadan yaşanmaz diye bir şey yok. Bir ilişkim olursa ilişki içinde seks olmazsa olmaz, o ayrı konu.
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar niye cinselliğe aç diye sormuşsun. Kadın cinselliği özgür mü de insanlar cinselliği yaşayabilsin?
- +1 yıl
EİC için teşekkürler 🙂
Biyolojide canlıların ortak özellikleri diye bir konu vardır. Burada üreme diye bir madde de bulunur. Bizim vücudumuzda buna göre dizayn edilmiştir. Bu yüzden vücut sağlığımız için cinsellik yaşanmalıdır.
10 Yorumla
+1 yılSoyumuz nasıl devam edicek? 🙂 Gerçi bilim günden güne gelişiyor, ama bu bir tutku bedenin bir ihtiyacı olduğu için gerekli olduğunu düşünüyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki böyle bir hayat düşünülemez bile çünkü insanlık temelinin en büyük oluşumunu ve psikolojisini oluşturan etmendir cinsellik... cinsel hayat olmadan olmaz üremeyi duyguyu birçok unsuru oluşturan bu duygu yoksa birçok şey yok olur... kadının değeri bile belkide kadın bir cinsel obje değil ama bu yönden büyük bor ihtiyaçtır kadın ve cinsellik olmasa kadına değer de değişirdi diye düşünüyorum... ama şükür ki...
seks olduğuna göre ancak varsayımlardan oluşacak ve boş konuşmaktan öteye gidemeyecek tartışmalara önayak olabilecek argüman. bunu düşünmeye harcayacanılacak vakit yerine seks yapılsa daha mantıklı olur.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Olur beden olmasin. Ama biraz sıkıntılı bir hayat olur. Cinsellik yaşamak sadece beden hazzı almak için değildir ozellikle ruhen kendini toparladigin bir andır. Neden? Çünkü cinsellik anı bütün negatif düşüncelerinden arindigin; kaygı üzüntü endişe sıkıntı korku gibi hicbirsey dusunmedigin tek andır. Uyurken bile kabus gorebiliyorsun. İnsanın beyninin bir nebze olsun kafasındaki düşüncelerden uzaklaşıp rahatladigi zamanlara ihtiyacı var. Bu yüzden güzel bir terapidir cinsellik. Ve fazlasıyla gerekli bir eylemdir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Evlenmeden olmazcıyım. Herkes sadece eşiyle yaşamalı bence.
Bu yaşıma kadar sevgililerimde olduğu halde cinsellik olmadan yaşadığıma göre demekki öyle aşırı önemli bir ihtiyaç değilmiş olmadan da yaşanıyormuş
İhtiyaç diye kendini kontrol edemiyordur bir tık abazalık vardır50 Yorumla
+1 yılMaslow ihtiyaçlar üçgenini göz önünde bulundur en altta fizyolojik ihtiyaçlar var cinsellik de burada bulunur o olmazsa yarım yamalak olur her şey bir kere insanda kafa kalmıyor
35 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapın insan olun diyorsun
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılSenin var mı aktif seks hayat
- +1 yıl
Yaanii ama Maslow, Freud vs tanrı değil neticede. Her bir sözünü doğru kabul etmeyin insanların
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kadın olarak düşünüyorum bence olabilir lakin insanın hormonuyla alakalı ve de nefsi. Kimisi kendisine hakim olabilir ve cinselliği arka plana o atabilir ama kimisi de aşırı düşkündur onun için ilk plandadır. Doyumsuz insan ile istekli insan arasında dağlar kadar fark var. Rabbim kimseyi doyumsuz insan ile karşılaştırmasın
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Zorda olsa olur ama iki cinsin birbiriyle bağlantısı kalmaz ve kadınlar çok ezilir. Bu kadar insan boşuna mı heryerine dövme yaptırıp neredeyse anadan üryan dolaşıyo, bundan başka kendilerini insan yerine koydurabilecekleri hiçbir şeyleri yok.
10 Yorumla
+1 yılseks demek hayatın tamamı değil belki ama hayatta seks in verdiği hazzı başka hiç bişeyde yoktur ne çayır ne bayır ne mal ne para eşi benzeri yoktur …..
00 YorumlaTranshümanist bir yapıya kavuşursa insanlık belki olur ama mevcut haliyle içgüdüsel ve hormonal etkiler varken cinsellik bir hediye ve doğanın bir lütfu gibi.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan hayat olmaz demiyorum olur ama biraz tatsız olur 😂
32 Yorumla- +1 yıl
Hayat bir yemekse seks baharatı tuzu yani
+1 yılSeks yapmadığı için ölen yok galiba. Ama insana hoş bir enerji katıyor.
32 Yorumla
+1 yılGayet devam ediyor. Devam etmiyor diyen iradesizdir.
14 Yorumla
Soran+1 yılIktidarsız olmasın
- +1 yıl
Kim ben mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Her kuşun eti yenilmez, cicim.
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Evet neden olmasın. Demek istediğin eğer insanın varoluşu yani üreme ise. Tabi ki hayat olmaz.
Onun dışında neden olmasın. Kaldı ki zaten aseksuellik de var zaten00 Yorumla
+1 yılCinsellik olmadan hayat mi olurmus? Olmasaydi bir iliskide cinsellik eger o zaman ne sen sorabilmistin ne de ben su an cevap veblmistim
00 YorumlaCinsellik olmadan nasıl olur. No ben düşünemem cinsellik olmayan hayatı
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur
İlişkin var ve cinsellik yoksa olmaz.
İlişkin yoksa cinselliğin olmaması çokta sorun değil.00 YorumlaOlmaz, neden olsun ki? Bir insan neden cinsellik olmadan yaşamak ister?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü olmadan da yaşamaya alışıyor insan
- +1 yıl
Cinsellik olmadan yaşanmaz derken, sıkıcı ve keyifsiz bir hayat olur anlamında söyledim. Yoksa yemek yiyip, su içip yaşarsın.
Ama mutsuz olursun, sürekli gergin ve sinirli olursun ve kötü bir hayatın olur. Cinsellik esnasında salgılanan hormonlardan yoksun olacağın için mutluluk konusunda sorun yaşarsın. Bu kişisel bir şey değil, kimyasal bir gerçek.
Aseksuellik durumu olabilir belki sende, bence bu konuda burada ki cevaplara göre hareket etme, kimse uzman değil burada, burada ki üyelerin yorumları kötü niyetli olmasalar bile senin yanlış bir yola girmene ve durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale geterimene sebep olabilir, bir psikolog ile görüş mutlaka.
https://www.youtube.com/@Aydinpsikoloji
Bak bu kız psikolog ve cinsel terapi uzmanı. Mesaj atarak soru sorabiliyorsun, ya da iletişime geçip görüşebilirsin.
+1 yılOlmasına olur elbet, yer yer güzel de olur. Ancak bu ufak ama hayatımızı fazlaca kurcalayan olgu da doğamızın bir parçası.
00 YorumlaAseksüeller çıktı. Cinsellik istemeyenler. Bu hayatta olmaz olmaz diye bir şey yoktur.
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin için olmazsa olmaz mı yoksa olur mu onu söyle
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİhtiyaç hem de öyle eften püften değil yeme içme vsden sonra gelir. Ben de sekssiz hayattayım son yıllarda.
00 Yorumla
+1 yılOlur olmasına da tatsız tuzsuz yemek gibi olur 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye tatsız olsun. Eskiden o kadar yoktu
- +1 yıl
Nasıl yoktu ki, üremek için her daim var, zevk alma ihtiyacı için de var yani bence gayet bu istek
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan olur hayat.
Her şey seks değil maalesef.. Kişinin bakış açısına bağlı, kendi kendine hakim olmasını bilmekle alakalı
00 Yorumla
+1 yılYaşam tabiki olur, ama içinde yağ, salça, tuz, biber olmayan bir bulgur pilavı nasıl olursa, oda öyle olur😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılSu içmezsen ölürsün ama cinsellik yaşamazsan ölmezsin. Demek ki oluyormuş.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Olur ben 34 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç cinsellik yaşamadım bu yaştan sonra da olmadan yaşayabilirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılcinsellik olmadan olmaz hatta hergün olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. O olmadan hayat olmaz bu olmadan hayat hiç olmaz
00 Yorumla
+1 yılBunca zamandır zar ve ya zor oluyo bundan sonrasına bakicaz artık 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Bana göre cinsellik olmadan bu hayat çekilmez bir zevkimiz. O kaldı bu ülkede
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda cinselliğe aç yok olmamalı çünkü yapma imkanı alternatif çok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir ihtiyaç fakat olmadan da yapanlar var elbette.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabiki. Cinsellik yaşamadı diye öldü şeklinde bir şey duydun mu hiç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılTıp cinselliği hayati fonksiyon kabul etmez. Cinsellik evrimsel fonksiyondur.
01 Yorumla- +1 yıl
Toplumu buradan anlayamazsın
Cinsellik olmadan yaşam sona erer. Çoğalmak için bu şart.
00 YorumlaCinselik genel bi ihtiyaç uzun süre yapmamışsan ola bilir
00 Yorumla
+1 yılŞahsen olmasa olmaz insan arada bir istiyor
00 Yorumla
+1 yılOlmuyor iste bu sebepten seks icin srkadaş sriyorum kendime
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz diyeceğim ama her istediğim zaman yapamadığım için oluyor mecburen :/
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Ya muhakkak olmalı. Sürekli sürekli benide rahatsız eder. Ama%2 de olsa olmalı. Yaradılışda var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapmadikca kivraniyorum hergun olsada agzima oturtup yalasam vakumlayip zevk suyunu icime ceksem
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 yaşındayım olmadan yaşadım demekki yaşanıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon dahil yapmadın?
Cevap sahibi+1 yılYaptım ama son 3-4 aydır bıraktım
Cevap sahibi+1 yıl@Atlas_du ne sorcan
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik olmadan hayat olur ama çimen gibi olur asla çiçek açamazsın 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun. Olmazsa olmazìn mı
Cevap sahibi+1 yılEvet olmazsa olmazım
Soran+1 yılEvli misin
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O anda ki aldığın hissin merakı. Ama tarifi yok bu hazzın o yüzden evlenmeden deneme derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik olmasa hayat nasıl olacak ki? Hayatın olması için üremek şart.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir yere kadar olur da bir yerden sonra aşırı zorluyor.
10 Yorumla
+1 yılSağlıklı olan kadin veya erkek icin elbette ki yaşanması gerken fiziksel bir durum lakin sağlığı yerinde olmayan kişilerde neticde cinsellik yaşamadan yaşıyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
Senin yaş kac
- +1 yıl
Olamaz
- +1 yıl
Tabi sağlık li ise
- +1 yıl
Senin yaş kaç
- +1 yıl
Sen de bir cevab verceksen ver de Kurtul
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayat olmadan cinsellik olur mu bir ölüyle sevişilmez değil mi?😟
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOluyor yani yaşıyoruz milyonlarca kişi yaşıyor. Zorunlu falan değil fazla önemsiyoruz biz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki olur ama biraz güzelleştirir güzelleştiren daha bir çok şey var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem. olmaz heralde diycem de 😂😂
Galiba oluyor🥲
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl30 yaşında cerrahım bugüne kadar hiç cinselliği yaşamadım hayatım ameliyatlar ve gezmekle geçti çok mutluyum yine olsa yine aynı hayatı yaşarım nasıl durabildin diye soracaksınız orası da bana kalsın
020 Yorumla
Soran+1 yılMastürbasyon da mı yok
Cevap sahibi+1 yılÇok ağır kimyasal maddeler kullanıyorum (uyuşturucu değil tabi ki) o yüzden hayır
Soran+1 yılSen ölmüşsün
Cevap sahibi+1 yılPardon
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılboş ver bacım
Cevap sahibi+1 yılSöyle canım dinliyorum ben seni söyle korkma
Cevap sahibi+1 yılCanım ben cerrahım ona göre konuşalım karşında bir cerrah var
Soran+1 yılCerrah olmak ile ne alakası var seksin?
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok da seninle alakası var.
Soran+1 yılSeks yapmayıp istek de yoksa yaşarken öldün demek cerrah ya da ne olursan ol...
Cevap sahibi+1 yılSen nesin peki
Cevap sahibi+1 yıl35 ülke gezdim jeep e biniyorum rezidansta oturuyorum
Cevap sahibi+1 yılOrtalık malı değilim saygın bir cerrahım
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNoldu zoruna mı gitti
Cevap sahibi+1 yılSon gülen iyi güler
Soran+1 yılKonuya bak senin verdiğin cevaplara bak. Burada orspunun kim olduğu bellli. Bence sen bi psikiyatriste görün
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılOluyorda sıkıcı ya😂
40 Yorumla
+1 yılŞöyle diyeyim Sevdiğin insanla kaliteliyse daha güzel olur. yoksa öylede yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtiyaç doğal yaşamın bir döngüsü ve insanlar bunu daha zevkli hale getiriyor. Hala sekssiz hayata devam mı
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet dewanke
Cevap sahibi+1 yılArtık hayatımda olsun diyormusun 🤣
Soran+1 yılDemiyorum
Seks yapın biraz insan olun ne bu yaaaa Allah allah
00 Yorumla
+1 yılOlsada yesem dediğim yemek türü her zaman açım bu yemeğe
00 YorumlaYağsız tuzsuz kokusuz tatsız yemek gibi.
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mı ya?
+1 yılBence cindellik çok güzel mutlaka olmalı
20 Yorumla
+1 yılOlmaz tabiki ihtiyaç sonucta
20 Yorumla
+1 yılOlmaz.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yemeden durabilir misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Duramazsın açlığa kimse dayanamaz
- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım