Cinsel Yaşam Cinsellik olmadan hayat olur mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 611 Cinsellik olmadan hayat olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
burcutekinn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Olmazsaa kendimi şarj kablosuyla asardım sanırım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣 yok artık. O kadar önemli yani? Yorumla Atlas_du +1 yıl catır catır kikişiyo bu bence , umarım bütün mahalle üstünden gecmemiştir yaşlı yaşlı amcalar , yavrummmm deyip yumuldularsa yazık kıza Yorumla burcutekinn +1 yıl Yaşlı amcaların kalp dayanmaz bana durdururum o kalbi 😉 Yorumla Atlas_du +1 yıl haha deli ya 😁😁😁😁 Yorumla Atlas_du +1 yıl heyy hala yorumunu okuyup okuyup gülüyorum 😁😁😁😁 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Evet olur hayatta her şey cinsellik değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sende öyle mi Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aseksuel biri için olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senin için? Yorumla mint__yesili +1 yıl Aseksuel degilim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur, karı dırdırı, tribi çekmekten, defalarca kalbinin paramparça olmasındansa seks olmadan hayat kat ve kat daha iyi hatta. 0 0 Yorumla
fireman034 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sen su içmeden yaşayabilir misin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Su ne alaka Yorumla fireman034 +1 yıl Su içmek neyse sekste o Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok. Su içmezsen ölürsün seks yapmazsan ölmüyorsun? Yorumla fireman034 +1 yıl Ölmek ne ki 😂 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olur neden olmasın.. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur ama ekmek arası ekmek gibi olur! 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaşayamıyorlar yeterince 0 0 Yorumla
Gurursuzdeğilim Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl oluyor, ihtyaç değil kafadan atıyorlar 0 0 Yorumla
Daldaş Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Olur tabj neden olmasın saha güzel olur 0 1 Yorumla Daldaş +1 yıl Ben burdayım da ne alam Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinselligin yasamakla ilgilisi yoktur 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl olmaz ihtiyaç bu çünkü bir yerde yapılmalı 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı. Hayır cinsellik hayatın büyük bir parçası 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz olmuyor 😂 0 2 Yorumla Professore +1 yıl Partner bulamıyor herkes 😂 Yorumla Professore +1 yıl Sal bizi reis 😂 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oluyor evet ama ot gibi 0 1 Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl evet Yorumla
baylibidos Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Benim için ihtiyaç aynı ekmek su gibi 0 0 Yorumla
Merhametli_Adam Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl 40 yıldır olduysa bundan sonra da olur 0 1 Yorumla Merhametli_Adam +1 yıl Burdayız Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bence olmaz. Söz konusu bile olamaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olmaz Cinsellik olmalıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İhtiyaç diyenlerin a... q 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Biraz kibar olursan nolur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu konuda fazla gerginim ondan öyle oldu Yorumla Soran +1 yıl Neden gerginsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgililerimle cinsellik yasamiyorum diye sürekli aldatiliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ve sen hâlâ buna sevgili mi diyorsun? Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. hem ihtiyaç hemde olmadan olmaz. 0 0 Yorumla
Musti3335 Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Olmaz tabikide 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok zor olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olur ama? Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Kısmen evet hayat denirse Yorumla Seveceksin85 +1 yıl Sen hiç yapmadın mı Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Olmaz, kanun bu 2 0 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Neden olmasın 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle olmaz 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oluyor. 0 0 Yorumla
Bravenight Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl Valla oluyor örnek ben 0 1 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Ya sen ne istekli bir insans8n git guncelleme sunu Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. E olur neden olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Olmazsaa kendimi şarj kablosuyla asardım sanırım
🤣🤣🤣🤣 yok artık. O kadar önemli yani?
catır catır kikişiyo bu bence , umarım bütün mahalle üstünden gecmemiştir yaşlı yaşlı amcalar , yavrummmm deyip yumuldularsa yazık kıza
Yaşlı amcaların kalp dayanmaz bana durdururum o kalbi 😉
haha deli ya 😁😁😁😁
heyy hala yorumunu okuyup okuyup gülüyorum 😁😁😁😁
Evet olur hayatta her şey cinsellik değil
Sende öyle mi
Aseksuel biri için olur
Senin için?
Aseksuel degilim
Olur, karı dırdırı, tribi çekmekten, defalarca kalbinin paramparça olmasındansa seks olmadan hayat kat ve kat daha iyi hatta.
Sen su içmeden yaşayabilir misin
Su ne alaka
Su içmek neyse sekste o
Alakası yok. Su içmezsen ölürsün seks yapmazsan ölmüyorsun?
Ölmek ne ki 😂
Neden olmasın ki bal gibi olur
Olur neden olmasın..
Yani her şey bel altı değil hayatta
Olur ama ekmek arası ekmek gibi olur!
Olmasa daha güzel olur
Yaşayamıyorlar yeterince
oluyor, ihtyaç değil kafadan atıyorlar
Olur tabj neden olmasın saha güzel olur
Ben burdayım da ne alam
Dayanabilen için olur
Cinselligin yasamakla ilgilisi yoktur