Eşinizle cinselliği yaşayamazsanız ne yaparsınız?
Eşiniz hasta olabilir isteksiz olabilir ya da başka birsey. O zaman cinsellik sizin için biter mi? Ne yaparsınız?
Eşinizle cinselliği yaşayamazsanız ne yaparsınız?
Eşiniz hasta olabilir isteksiz olabilir ya da başka birsey. O zaman cinsellik sizin için biter mi? Ne yaparsınız?
Evet cinsellik olmasa da hayat devam eder çünkü hayatta kalmak beslenmek güvenlik sağlamak sosyal ilişkiler kurmak ve duygusal deneyimler yaşamak gibi temel ihtiyaçlar da çok önemlidir cinsellik bir ihtiyaç ve haz kaynağıdır ama olmaması yaşamı imkânsız kılmaz insanlar yine de arkadaşlıklar ve aile ilişkileri kurabilir sevebilir üretken olabilir ve mutlu bir hayat sürdürebilir cinsellik hayatın keyifli ve tatmin edici bir parçası olabilir ama yaşamın merkezi değildir kişiler kendilerini başka yollarla tatmin edebilir duygusal bağlar kurabilir ve anlamlı deneyimler yaşayabilir kısacası cinsellik hayatın doğal ve önemli bir unsuru olsa da onun olmaması insan yaşamını sürdürülemez veya eksik kılmaz.
Tabiki okur neden olmasın hayat aşk sevgi sadakat cinsellikten ibaret değildir ki insan sevdiği in hayatı boyunca cinsellik yaşamazsada olur bence şahsen eger benim eşim Allah korusun ilerde tabi evli degilim hastalıksa veya başka bşr sorununolsa ve cinsellik yalayamazsa ben buna saygı duyarım tabiki ben onu seks için sevmedim veya evlenmedim ki
Cinsellik olmazsa hayat biter değil ama eksik kalır.
Ruh doyarsa beden sabreder ama uzun vadede sevgi bile yorgun düşer.
Bir yerde tensel bağ da sevginin sessiz dilidir. 🕊️
Kendi kendini tatmin ederim yapacak bişey yok hayat hep toz pembe değil sorun olabilir iki tarafta da ama cinselik çiftleri daha çok bağlıyor birbirine bu bir gerçek
Evet kesinlikle
Öyle bı sorun olmaz insallh kimsenin ama duyuyoruz maalesef olan oluyor veya evlendikten sonra sıkıntı sitresten dolayı mı ne çok az ilikiye giriyor çiftler bitaraf istekli bitaraf isteksiz kötü durum bunlar aldatmaya giden çok oluyor bu yüzden ama herkes empati yapsa kendini karşı tarafın yerine koysa aldatma olmaz
Haklısınız
Başınızda var mı böyle bizey öylesine mi sordunuz merak ettim
Cevap
19Cevap
neden bitsin. anlayış önemli. işin içinde başka bişii yoksa tabii
Haklısınız
geçici bi durumsa🤷♂️ama yoksa durum sakat. tüik verilerinde boşanmaların yüzde 16 sı cinsellik sebebi. olmazsa olmaz yani
Dogru
Olur tabi ki niye olmasın Bu şekilde yaşayan yüz binlerce çift var.
Hastaysa sıkıntı yok ama isteksizse sıkıntı benimle olan erkek isteksiz olamaz bir kere olur iki kere olur üçte o adam benim için bitmiştir
Amaçsızlaşır hayta bence. Ama biz erkekler sokacak bir şeyler buluruz dskfsdlf :D
Cinsellik önemli
Seks yoksa evlilik kardeşliğe döner. Sonrası 3 seçenek var zaten
Ne kadar süreli bir yaşayamama söz konusu
Sonradan
Katlanıyoruz
İmkansız olamaz !
Bitmez yeniden gelmesini beklerim
Oac gun surecek birsey bu dediklerin
yapacak başka bulurum
Baldız ne güne duruyor
Olmaz
Tüp bebek yaparlar