Utangaç biriyim ve böyle bi şey yaşamadım. Evlendiğim zaman utanırsam diye korkuyorum.
Utanma zamanla geçer elbet ama nasıl alışırım?
ne önerirsiniz?
vücudum normal, 157cm-48kg biriyim, bedenimden utanmıyorum. Çıplak olmaktan ve yanımda ben hariç birisi olmasından utanıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSenin asıl kafaya taktığın şu sanırım. değerlerine bağlı kalmaya çalışan bir kadınsın. tecrübesizsin de. Haliyle diyorsun ki benimle ilgilenecek adam da tecrübeli ve girişken olmayacaktır. Karakterime denk olacaktır :) İki tecrübesiz insan ne yapacağız : )
03 Yorumla
Soran+1 yılYani evet, bu da var ama ben kendi adıma daha endişeliyim
- +1 yıl
İlk gece korkun mu var
Soran+1 yılKorku değil, korkmuyorum neden korkayım.. utanıyorum ben
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. eğer ilk ilişkiyi eşiyle yaşayacaksa ilk geceden birleşme olmamalı diye düşünüyorum. hiçbir şey yaşamamış iken bir anda o duyguyu tatmak çok yavan gelir. zaten gergin olur ilk defa biriyle aynı yatakta uyuyacağı için. ilk günlerde sadece dokunuşlar sarılmalar falan olur. öpüşmeler başlar vs derken bir süre sonra cinsel birleşme de gerçekleşir. süreç içinde olmalı ki her anın heyecanı ayrı ayrı duyulsun.
05 Yorumla
Soran+1 yılAma bu karşılıklı olan bir şey yani öyle dediğiniz gibi olursa alışırım utanmam mı diyorsunuz
Soran+1 yılToplumsal nedenli değil ki utanmam, ben kendi çıplaklığımdan utanıyorum, çekiniyorum… zamanla illa ki geçer fakat ilk zamanlar için kaygılıyım
Soran+1 yılDoğru ama bilinmeyen şeyler insanda hep merak uyandırır, ben de merak ediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Utanırken her şey yorganın altında dönüyor merak etme, öyle olması utangaçlığı alıyor, evlenince ve yorganın altına girince el mahkum popo gardiyan durumu oluyor merak etme. :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGün geliyor o kadar istekli hale geliyorsun ki çırılçıplak durmaktan utanmıyorsun merak etme. Seks dünyanın en güzel şeyi
00 Yorumla
+1 yılUtanma nasıl geçer biliyomusun samimileştikçe derin sohbetlere daldıkça birlikte vakit geçirdikçe ama sürekli maruz kalmalısın bu duruma
00 Yorumla
+1 yılMerak etme alışıyorsun zamanla hiç sorun etme kendine
07 Yorumla
Soran+1 yılİnsan zamanla her şeye alışır zaten, ama ilk nasıl olacak bunu endişe ediyorum
- +1 yıl
Endişe etme bence senin karşına gelecek erkek tecrübeli olacak mutlaka temiz öyle sütten çıkmış ak kaşık zor dost acı söyler derler ya bilir ne yapması gerekiyorsa
Soran+1 yılKendim gibi olursa nasıl olur ben de öyle insan istemiyorum kendim gibi istiyorum…
- +1 yıl
Bak temiz insan...
Kendin gibi bulurum ümidi çok zor erkeklerin hepsi mutlaka bir şey yaşar bizim için daha basit çünkü temizim ben der sonra da dobra bir yorum olsun sana
Soran+1 yılAma herkes de yaşıyor, yaşayacak diye bi şeu yok ki. Bana da zaten evlenmeden cinsellik yaşamak isteyen insan bakmaz yani. Öyle biri ile de ben olmak istemem, evlenmek istemem. Bu sebeple kendim gibi biri ile olursa olmaz mı nasıl olur diye endişe ediyorum
- +1 yıl
Endişe de haklısın tabiki ama çok zor inşallah bulursun öyle tertemiz birisini
Soran+1 yılNasip
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılyabancı biriyle olsa insan çekinilir de evlilik zamanı çekinilmez bence ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Utanmazsın utanmazzsn korkma
00 Yorumla
+1 yılSevdiğin kişiyse utanmazsin
00 Yorumla
+1 yılutangaç briiyim bende yaşamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamak istiyor musunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirsem evet
Cevap sahibi+1 yılDeneyim istemiyor musunuz
Soran+1 yılHayır neden isteyeyim
Cevap sahibi+1 yılSordum sadece hayatım kızma.
Soran+1 yılKızmadım ben de sordum
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlışırsın merak etme kocan geçirir bu durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben de hafiften utangaçlık var sevgilin var mı?
00 Yorumla
+1 yılPeki istekli birisi misin
07 Yorumla
Soran+1 yılYaşamadım bilmiyorum
- +1 yıl
Mastta mı yapmadın Ayrıcalıklar sorularım var gizlisin nasıl yapalım
Soran+1 yılBuradan sor, evet yaptım
Soran+1 yılGizli kalmak istediğim için gizli sordum zaten ya
- +1 yıl
Nick te seni gizli tutuyor ya hani 😅
Soran+1 yılGizli kalmak istiyorum. Soracaksan buradan sorabilirsin.
- +1 yıl
Yok soramam
+1 yılErkek alıştırır seni merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. gel konuşalım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği