İlk defa seks yapan biri nasıl yapmalı, incelikleri nelerdir?

Flortumle seks yapıcaz ikimizde çok istekliyiz. Kendi evim yok, oteldede yapamam girerken kayıt tutarlar. Nerede yapabiliriz. Birde ilk defa yapicagim icin ne yapicam tam bilmiyorum. Once nereden baslanir ne yapilir.

Flortum kapalı biris ve harika fizigi var. Kalçaları çok dolu ve iyi. Sabirsizlaniyorum yapmak icin.

Benim aklimdaki şu , once opüserek baslariz sonra soyunuruz hizlica , tamamen soyunmakmi daha iyi bilmiyorum. Sonra kendime oral yaptiricam agzina alcak. Sonra misyober pozisyonunda ben icine giricem yavasta , bakire oldugu icin yavasca yoksa suanku ateşle yavas girmezdim. Bakire biri ilk iliskide hizli yapmamali degilmi yani saglik açisinda dogrumu bu. Onun disinda diyelim ondan kan geldi ve kan akmasi durdu , sonra devam edebilirmiyiz knunki acırmı? Yoksa 1-2 gun sonra istedigimiz gibimi yapabiliriz.

Aklimdaki şu birde , onunla yaparken tokat atip bogazini tutarak yapmak istiyorum onu bagirtmak ve icinde cikmamak. Boyle eziyet ceksin istiyorum biraz.

Güncellemeler
9 ay
Birde nasil korunmaliyiz en onemlisi o
Güncellemeler
9 ay
Bazi konularda tahmin ettigimden daha iyidi bazilarinda ise tahminimden farkliydi. Sasirdigim seylerde oldu.
Güncellemeler
8 ay
Ellerini ve ayaklarini baglayip yaptim bugun. Yatagin koselerine bagladim. Yuzune tokat atarak girdim icine. Tam istedigim sekilde yapabildim.
İlk defa seks yapan biri nasıl yapmalı, incelikleri nelerdir?
Cevapla