Merhaba, görücü usulü evliliklerde alışmak zaman istiyor, helede sizinki gibi uzak mesafe ve yeterince görüşme, konuşma fırsatı olmadıysa. Ancak endişe edip stres yapmana inanki gerek yok, ilk birkaç gün zorlanabiliyorsun, ama sonrasında akışına bırakıyorsun
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKeske nişan süreniz biraz daha uzun olsaydı. Daha iyi okurdu. Ama. olan olmuş. Hayırlı olsun. Bunu ona da soyle hiç bir şey aceleye gelmez. Gerekte yok. Bir birinizi biraz daha iyi tanımak adına kendinize zaman verin. Umarim oda anlayışla karşılar.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 620 cevap paylaştı.
1 yılİnanç yönünden bir yönü varsa iki rekat namaz kılmayı söylersin Allah rızası için hayırlı olması için.
Sonrasında ise usul sokulmalar koklasip öpüşmeler dokunmalar.. sonrası ise beraberliginiz04 Yorumla
Soran1 yılBırak sevmeyi tanımadığım adamla neden sevişiyim ben?
- 1 yıl
Bu, bedenen olan bir durum olacsk. Görücü usulünde ise birbirinizi ruhen ve kalben keşfederek, dengeleyeceksiniz ve artılarınizi eksilrrinizi dengenizi kurdukcs. seveceksiniz birbirinizi. Bunu da zaman ve tevazu, vefa ve cefa birbirini tartarak yapacak
Soran1 yılBen ruhen sevmediğim birisine bedenimi emanet etmem?
- 1 yıl
Yukarıda cevabını verdim, zaman bunu bedene değil ruha dediğim şeyler dengelenince bırakacak. ruh kalbe o sevgiyi yasatacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBende görücü usulü evlendim evlenmeden önce nişanlılık döneminde çoğu şeyi yaşadık zaten gerdeğe geldiğimizde herşeyimizi biliyorduk
00 Yorumla Kardeşim illa herkeste olacak diye bir şey yok ama
Görücü evlendim eşim vaginamus tü 2 yıl ilişkiye giremedim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
1 yılİlk gece kapatın ışıkları öyle yapın utangacligi falan atarsın üzerinden damat bey tecrubeliyse zaten seni alıştırir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer hazır değilsen ondan müsade iste belli bir zaman ama bundan kaçış yok birlikte olmak zorundasin. Sana tavsiyem onda kusur arama sevecegin şeyleri ara. Dış görünüş olarak beğendiysen gerisi gelir kendiliğinden ayrıca konuşması üslubu nasıl
04 Yorumla
Soran1 yılZorundasın derken? Kimseyle zorunda değilim boşanırım köyüme dönerim. Kimsenin dediği umrumda değil gider markette calısırım kendim yaşarım.
Cevap sahibi1 yılaynı evi ayni yatağı paylaşıyorsan bunu yapmak zorundasın. Eğer ben yapamam diyorsan yol yakınken geri dön sonuç itibariyle bir yuva kurmak o kadar kolay değil. Karşı tarafa da sana da yazık olur. Merak etme ben düşmanın değilim olan şeyleri söylüyorum
Soran1 yılNe alaka aynı ev aynı yatağı paylaşıyorum diye kimse ile ystmak zorunda değilim. Kendisini tanımıyorum bile. Senin zeka seviyen ortads yorum yapma bence.
Cevap sahibi1 yılŞimdiden çocuğa acıdım senin gibi anlayışı kıt dengesiz biriyle evlilik yapması çocuk için gerçekten hayal kırıklığı olacak. Adam seninle yatmayacaksa neden seninle evlensin sen adamla yatmayacaksan neden adamın yatağına giriyorsun sen slak misin gercekten. Bence sen evlenme kimsenin başına bela olma adam dünya masraf edecek ne için senin gibi değersiz bir dengesiz icin
Gizli Üye(36-45)1 yılHiç konuşmadinizmi bı zamanda sosyal medya telefon whatsap hersey var. Nasıl tanıdınız birbirinizi
04 Yorumla
Soran1 yılİşte bunların annesi falan köye gelmiş kız arıyoz demişler annemi bulmuşlar babamda bana evlendiriyom seni dedi öyle hayırda diyemedim 23 yasındayım ve evdeyim tanısıcak erkekte yok cevremde ama bu kadar erken evlenip gitmeyide planlamıyodum 1 ay oldu evlenşyorız
Cevap sahibi1 yılÇok erken olmuş bence. Keşke önce biraz birbirinizi tanisaydiniz. Em azından numaranızi alıp konuşsaydiniz. Bir ay neki. Senin bahsettiğin cinsellikde bence ilk zamanlar zor olur iki yabancı gibi olursunuz
Soran1 yılTelefonla yazıyo sürekli ama hani daha 1 ay oldu ilk 2 haftası merhaba merhabaydı suanda hazırlıkları falan konuşuyoruz aşk meşk olmadığı için
Cevap sahibi1 yılKeşke bu kadar kısa süreyi isyemeseydin. En az bir kaç ay görüşmem lazım deseydin. Evlilik ciddi bir şey sonuçta. Kötü çıkarsa hayatın mahvolur. İyi çıkarsa da şansına tâbi
Gizli Üye(30-35)1 yılNişanlı ile. Herşeyi konuşsaydın ya sert mi yumuşak mu kıllı mu kılsız mu
02 Yorumla
Soran1 yılBen bile sormadım seni niye ilgilendirdi merak ettirdi bu konular bazen sizin yerinize ben erkekliğinizden utanıyorum.
Cevap sahibi1 yılLan canım mısın kendin için sor diyorum banane ne tamam ye istekli seni kaldırsın duvardan duvara yapsın beni ne ilgilendiriyor
Açıyosun sokuyor bu kadar basit 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNe zaman hazır hissedersen o zaman oluyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılZamanla kanka görücü olmasaydı keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHemen olmaz merak etme ısınmadan vermezsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİyidir merak etme
00 Yorumla Sakın ol sakın tamam mı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat