Libidosu yüksek olan libidosu hiç olmayan ilişki nasıl yürür? Kız arkadaşımın bir sevgilisi var. Sevgilisinin libidosu yüksek kız da çok seviyor. Erkek arkadaşına birlikte olalım dememişti kıza telefonda konuşalım diyor. Erkek arkadaşını kaybetmek istemiyor çok seviyor. Bir fikrinizi alabilir miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılLibidosu aynı olmayan çiftlerin ilişkisi yürüyebilir, ancak bu zor olabilir. Libido, cinsel arzu ve istek seviyesidir. Libido, kişiden kişiye değişir ve yaşam boyunca değişebilir. Bazı insanlar daha yüksek libidoya sahipken, bazıları daha düşük libidoya sahiptir. Libidoları aynı olmayan çiftler, cinsel uyumsuzluk yaşayabilirler. Cinsel uyumsuzluk, çiftlerin cinsel ilişkiden memnun olmadıkları durumdur. Cinsel uyumsuzluk, ilişkide çatışma ve strese yol açabilir. Libidosu aynı olmayan çiftlerin ilişkisini yürütmek zor olabilir, ancak imkansız değildir. İletişim, esneklik ve uzlaşma ile, cinsel uyumsuzluk ile başa çıkabilir ve mutlu bir ilişki sürdürebilirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kanka hemen söyliyim de ki ayrıl o çocuktan
Bak çabalar uğraşır elinden kaçırmaz filan okey de evlilik geldiği zaman o kız bi acı çeker bi acı çeker yok kocasının gözünün dışarı kayması korkusu, yok çok yapıyo belim ağrıdı acısı, yok beni sevmiyor tek derdi seks kuşkusu. YER YERRRE BİTİRİRRRR
Her seviyorsunuz diye evliliğe gidecek diye bişey yok aşkta mantık aramak zorundasınız yoksa acısını siz çekersiniz ben değil
MUTLAKA BOZ O İŞİ libidosu yüksek biri olarak söylüyorum DİZGİNLEYEMEZZZZZZZ ha aldatır demiyorum ama kızı çok yorar ona göre hatta sürekli tartışırlar eşi der hiç zevk almıyorsun sırf ben istiyorum diye yapıyorsun seninki de der ama seni sevdiğimden diye eşi de der tek taraflı olacakda hiç yapmayalım daha iyi... Böyle tartışır dururlar00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Şimdi gerçek libido ölçer diye bir şey yok kızın libidosu kaç birim erkeğini kaç birim o bilinmez kız yüksek gibi görülür gerçeği daha düşük çıkabilir erkek çok yüksek görünür iş güç işine dalınca o iş aklına bile gelmeyebilir. Kimisinin içinden canavar çıkar hergun ister kızı baktırır o yüzden birbirine yakın olmalı ilerde doyuramazsada çekmek zorunda değilsin ayrılır yenisine bakarsın
00 Yorumla
+1 yılNormal koşullarda dengeyi bulsunlar derdim ama normal koşullarda değiliz galiba. Kız hiç istemiyor konuşmak, çekinceleri var belki de. Erkek biraz zorluyor gibi. Kız libidosu düşük olduğu için değil, o erkekten emin olmadığı için istemiyor. Libidosunun düşük olmasıyla erkeği istememesi arasında fark var. Kesin erkek arkadaşı demiştir, senin libidon düşük diye.
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
67Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biraz Zor ya ikiside aynı olmalı
20 Yorumla
+1 yılherseyi cinsellik degil, her sey lobido degil. sevdiğim adam istemiyorsa o an onu zorlayacak degilim. empati kurmasini bilen birisiyim. kimse ger an cinsllige hazir yaşayamaz libidosu yüksek insanlar bile zaman zaman istemeyebilir. duygu degisimleri olabilir. karşınızda ki kisi o an ilişkiye girmek istemiyorsa saygı duyun illaki isticektir. illaki yapmasi gerekicek bünye ne kadar dayana bilirki. anlayış, sadakat, sevgi ve güven her kapıyı açar.
21 YorumlaYürümez esi nin yuksek esinin dusuk diyelim senin yüksek zek alamicaksin bu seferde çeşitli oyuncaklarla tatmin olmaya baslicaksin yâda aldaticaksin tam tersi olduğunu düşünelim adam 2 günde 1 isticek sende tik yok erkek direk aldatma yâda oturup konuşup araniza 3 uncu kişi alıcaksınız
015 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizde en düşük libidolu kadının beklentisi en sağlıklı erkeğin libidosunun 3-4 katı o nedenle en iyisi yalnızlık. İşin ucunda ya boynuz ya da aşağılanma var Allah korusun...
12 Yorumla- +1 yıl
Hanımefendiler doyumsuz yalnızlık rakipsiz...
+1 yılCinsel uyumun olmadığı ilişkilerde sıkıntıların olması muhtemel. Hoş desene olanda olmuyor mu? 😅 Aslında burada ilişkide neye daha çok ağırlık verdiğiniz önemli. Cinsellik çok ön planda ise sorun olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılYürütmek isterse yürür bu işler böyle. Evli değil sonuçta. Kız arkadaşına söyle biraz sks hikayelerinden okusun bildiğim güzel site var uzun ve serili. Prn video da izlesin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence yürümez ve ben libidosu düşük kız olduğunu düşünmüyorum sadece erkeklerinki çok yüksek ve kızlar onlara ayak uyduramıyor tabi ben hariç sjsjjs
42 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yürüyor ama cidden kör topal. Bu arada soru çok iyi. Tebrikler
07 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. libidoyu bilmem de anlayis farkliliklari olan ve birbirlerine tolerans tanimayan ciftlerin iliskisi olmaazz
00 Yorumla
+1 yılYurur de hic olmayanlarin illaki bi yerlerde ya baglanma ya da baska turlu problemleri oluyo cozmesi lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez cinselligin evlilikte onemli bi rolü vardır
013 Yorumla- +1 yıl
Libido olayı yapıp yapmamakla alakalı bi durum degil. Libido olmadığı halde varmış gibi gösterip iliskiye girmek kandirmaktir aldatmaktır
- +1 yıl
Sevgililik dönemi bundan dolayıdır birbirini tanımak içindir baktınız uyumunuz yok ayrılırsınız kafanıza göre birini bulursunuz. Bu şekilde ilerler süreç
- +1 yıl
Bu soru var ise aklında zaten güvenmiyorsun demektir
- +1 yıl
O sonuçta doğası gereği üstüne düşeni yapıyor erkekler içgüdüsel olarak bi azginligi vardır kullanıp kullanmadığını daha iyi sen anlarsın fakat sanırım nude atmadın ve engelledi yanlış anlamadıysam. Bunun icin engelleyen biri mutlaka kullanıyordur
- +1 yıl
Nikah dairesinde dönen varken anneyle tanıştırmak boş isler
+1 yılYürür neden yürümesin.. her şey libidodan ibaret değil.
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliklerde bile yürümez... Herşeyde olduğu gibi bunda da uyum şart...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence yürümez sevgiliyle bile aldatiyorsa evliyken pitilonnn ister
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Şu an o sorunu yaşıyorum, İlişki devam ediyor
00 YorumlaKadın bir çiçektir, devamlı sulanması gerekir solmasın diye 😉
00 Yorumla
+1 yılBi tarafın libidosu 0 diğer tarafın libidosunun son iki hanesi 0 sa o ilişki zor yürür.
00 Yorumla
+1 yılBiri istemiyordur biri istiyordur o ilişki olmaz zaten.
00 YorumlaMerhaba. Ne yazık ki sağlıklı yürümesi çok zor. Bir yerden sonra kırıcı olmaya başlar bu durum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyürümez
yürümüyor
tut ki evlendiğinde
mecburi orgazmlara dönüşüyor
yala ndolan
2 si aynı anda istemez00 Yorumla
+1 yılBence bişeyler yaşansa bir eşitlenme sağlanır gibi düşük olan yükselir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden birlikte olmayın sevişilebilir ama seks yapmayın istediklerini vermeyin
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnladım sen istemiyormusun peki yoksa yapamıyormusun
Cevap sahibi+1 yılAma yapamaman senin suçun değil ki karşındaki erkek cinsel yöneden bilgisiz ve senin zevklerini önemsemeyen biri demek sana öğretmesi anlatması lazım güzelce demek yapmıyor sadece kendini düşünüyor ben öyle yaptım mesela öğrettim anlattım güzelce
Cevap sahibi+1 yılTamam olsun söylediğim onun içinde geçerli bilgisiz ve zevklerini önemsemeyen biriyle birlikte arkadaşın
Cevap sahibi+1 yılBen olsam bırakırdım öyle birini ama sanırım arkadaşın bırakmaz seksting yapmayı öğrensin birinden
Cevap sahibi+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılİstek attım sana
Cevap sahibi+1 yılMehmet
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılKabul ettim
+1 yılMaalesef çok zor
Bu konu en başta konuşulmalı evlilikten önce00 Yorumla
+1 yılYürür her şey cinsellikle yürümez
11 Yorumla
+1 yılYürür bence hayatın tek odağı bu değil ki..
12 Yorumla- +1 yıl
Sorun şu deyil hani kendi kendimi tatmin ederim diye dunuyosan evet yapa bilir sin ama sorun su ilişkidesin ve tam doruğa çıkarken pat bitti yarım kaldin vücudumuzun bütün organlarından faydalanıyoruz ama ordan ölene kadar faydalanamicaksin yani katılıyorum hayatın tek odagi seks diyil ama o olmadanda olmuyo muhtemelen senin ki düşük idare edebileceğini düşünüyosun ama yüksek biri ic8n bu imkansız
+1 yılSeviyorlarsa orta yol bulurlar.
20 Yorumla
+1 yılBu çok zor bence. Yürümez.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zor ama imkansız değil
04 Yorumla
+1 yılYürür ama eksik kalır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor yürümesi
10 Yorumla
+1 yılYürümesi zor denklik olmazsa yürümez
10 YorumlaYürür ama yapmacık yalandan
00 Yorumla
+1 yılYürümez bence çünkü uyum yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla kjz jna ayak uydurur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürür ama eksik kalır
00 Yorumla
+1 yılLibidonun orta noktasinda buluşsunlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Bu yazdiğin hikaye sen olmayasin. himmm🤣
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılorta yol bulunmalı yoksa fazla yurumez
00 Yorumla
+1 yılBen. Cinsel ilişki seviyorim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılZorlanılıyor uyum konusunda
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılcıks aldatılma yüklenir
00 Yorumla Yürür önce saygı sonra zamanla
00 Yorumla
+1 yılErkeği rahatlattığı sürece sıkıntısız yürür
00 YorumlaÇok zor olduğu aşikar ;)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılİkisi birbirini dengeler
00 Yorumla
+1 yılHayır yürümez denge esas
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyürümez; koşarrrrr :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılzorlansalarda ilişki yürür
00 YorumlaTabiki hayır
33 Yorumla
+1 yılTen uyumu eksik olur
20 Yorumla
+1 yılYürümez denk olmalı
20 Yorumla
+1 yılHayır bu yüzden evliliğim bitti
05 Yorumla- +1 yıl
Ben çok istekliydim o değildi
Yürümez hep bir sıkıntı çıkar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYürümüyor
13 Yorumla- +1 yıl
Neye göre olmalı
- +1 yıl
Belkide bütün sorunların ana kaynağı budur..
+1 yılyürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez
00 Yorumla Barut ateş 🔥 olursa yanar sıkıntı olmaz
00 YorumlaYurumez nokta
00 Yorumla
+1 yılSekteye uğrat
00 Yorumla
+1 yılşans ((..
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi