Selamm canlar,
Yoksa her şey en başından beri orada olmalı mı?

Selamm canlar,
Yoksa her şey en başından beri orada olmalı mı?

Cinsellikte illaki başta bir çekim olması lazım bence. Ama tabii ki ilk başlarda birbirlerini tanı aşamasında oldukları için sonralarında uyum olup olmadığı daha iyi anlaşılır. O yüzden zaman önemli
İlk başta neyse sonradan da olur. Bir insanın huyunu değiştiremezsin ki. 7'sinde neyse yetmişinde de olur. O yüzden baştan neyse sonra da o gider. Hani yabancılar evlenmeden önce bir arada yaşıyorlar ya. O zaman işte birbirlerini iyi tanıyorlar devam etme kararı o zaman veriyorlar. Bizde de görücü usulü veya bodoslama atlama var. O yüzden boşanmalar fazla oluyor ya da ev içerisinde şiddetli geçimsizlikler.
Ahahah aynen 😂
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Yani bence ikiside deneyimsiz ve amatörse daha iyi bir gelişme kaydedebilirler. biri deneyimli ve öbürü deneyimsiz se zor yani. tabi deneyimli olan bilgilerini aktarabiliyorsa uyum daha hızlı bir şekilde yakalanabilir diye düşünmekteyim
Ben pek zamanla olabilceğini düşünmüyorum bunu ilk anda anlıyosun bu benim kafa yapıma düşüncelerime uygunmu diye sonrasında da kimsenin davranışlarını kararlarını değiştiremezsin sonuçta
Cevap
4Cevap
Evet yakalanabilir bence de
Senin anan benim için doğurmuş lafta sadece zaman. icinde olur uyum
Bence o enerji ilk görüşmede belli olur ama yine de zamanla sevdikçe de olabilir diyeyim.
aslında ilk başta neyse o şekilde devam eder ama bazen yakalanabilir de bilmiyorum sanırım
Yuksek ihtimal ilkte nasıl bir uyum veya uyumsuzluk varsa öyle kalır sanmıyorum zamanla değişeceğini
Zamana bıraktım olmadı başta sevemediysem kendimi zorlamam
Çiftler birbirlerini tanıdıkça iletişim kuvvetlenir ve uyum adına gelişim gösterebilirler
Her zaman için orada olmalı bu bellidir zaten başında
Uyum zamanla yakalanmaz.
Zamanla daha iyi olabilir
Evet yakalanabilir
Zamanla değil hemen başlar o dediğin
Belli olmaz. Yakalanabilir bence 😅
Yakalabilir bence
En başından yakalanabiliyorsa ne alaa
Dedim olabilir
Zamanla
En başından bence