Yeterli değil.
Cinsellik varmış, duygu varmış ilgi ve iletişim de varmış ama senin de fark edip yazdığın gibi seni tatmin edecek bir fikir paylaşımı belki de birlikte yaşama şekli yokmuş.
Bu biraz ihtiyaç arkadaşlığına yani seks arkadaşlığına benziyor şu anda. Senin kafanda tam istediğin gibi olmadıkça uzun ömürlü olmaz, bir yerde zaten vazgeçersin.
Ten uyumu ilişkilerin sadece bir ayağı, diğer ayaklar da olmadan ayakta duramaz.
02 Yorumla
Soran1 yılHayır seks yapmadık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılTen uyumu yatakta iyi olur ama insan her şey aç olduğunu unutmamalı gadası
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ten uyumu olmadan yaptıgın hersey eziyet gelir ve konusurken bile seni azdırıyorsa cekim var demektir
00 Yorumla
1 yılHayır onun da bir sonu gelecek ve geldiğinde ayrılacaksiniz başka bedenlere geçeceksiniz
09 Yorumla
Soran1 yılAbla ne alaka be
- 1 yıl
Bir sor bakalım sadece cinsellik olarak kim devam edebilmis sonuna kadar ya da evliliğe kadar ha amaç oysa zaten bilemiyorum artık
Soran1 yılTamamda duygusal bağda var sadakatte zamanda geçiriyoruz düzgün okumadan yorum yapıyorsunuz
- 1 yıl
Başlığa göre yorum yapıyorum canım başlıkta " sadece ten uyumu" yazıyor açıklamaya uygun başlık atmalısın o zaman
Soran1 yılAçıklama okunması için konuyor d
- 1 yıl
Okudum hala aynı fikirdeyim derinlik yok demişsin ve erotik konuşmalar oluyor demişsin yani ben sana ne diyim ki iki nasılsın iyi misin sorusundan sonra konu oraya geliyorsa gelip sana cinsellik konuşmak yerine içini dokmuyorsa ben sana ne diyebilirim aranızda gerçek bir ilişki yok ha sexting olmuş aranızda ha iki merhaba günaydından sonra konusmussunuz inan bana aynı şey.
Soran1 yılBilmiyorum seviyoruz ama bu gözüme batmasa sormam. Ben ilişkide sohbete çok önem veriyorum cinselliği ilk ben açtım ama sonrası da önceside çok derine inmedik cinsellik karşıtı değilim ilişkide aktif cinsellikte olmalı ama konuşmalar önemli
- 1 yıl
Aşkım seviyorsunnn sen sevdiğin için içinde sadece cinsellik olan bir şeyi gerçek bir ilişkiye döndürmeye çalışıyorsun erkek için sevmiş sevmemiş önemli değil ki o işine bakar özür dilerim ama bence bu yolda tek başınasın acil bir şey olsa ona mesaj atsan yanında olur mu sanmıyorum
Soran1 yılHayır sadece cinsellik olan bir şey değil ve cinselliği açan benim olur
1 yıldeğil tabiki. duygusallık yok. sadece zükmek için kullanıyorsunuz birbirinizi
05 Yorumla
Soran1 yılDuygusallıkta var ama derin sohbet yok tek sorun bu
- 1 yıl
sende var o. sevgilinde yok
Soran1 yılNe alaka o benden daha duygusal
- 1 yıl
vermesen razı gelirmi acaba?
Soran1 yılCinsellik yaşamadık
1 yılaradığım ilişki duygusal ergenlerle uğraşmak zaman kaybı
00 Yorumla
1 yılTen uyumu yatmadan anlaşılmaz
00 YorumlaBence seni kulaniyor seks icin
00 Yorumla
1 yılHayır değil tabi
00 Yorumla
1 yılYetmemeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılDeği
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence iyi
00 Yorumla
1 yılYeterli artar bile
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yeter
00 YorumlaSeni arzuluyo
00 YorumlaNedir bu ten uyumu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSekstıng mi hep
00 Yorumla
1 yılher turlu yeter
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği