Siz çok istekli olduğunuz halde kendisi seks yapmayı reddediyor ya da isteksiz yapıyor.. Çözüm yolunuz ayrılmak mı olurdu?#SleepWalker#Cinsel#LibidoDüşüklüğü
Libidosu düşük sevgili ilişkide ayrılık sinyalleri yaktırır mı?
Ben bu yüzden 17 yıllık karımdan boşanmayı bile düşünüyorum. Sevgili ne ki? Anında şutlarım. Beni sevmeyecekse adımız neden sevgili. Ben dostlarla da sohbet ediyorum zaten @sleepwalker__
@portakalkalkal Sen öyle san. Asıl 22 yaşındayken beni kimse almıyordu. Ben de öyle sanırdım ama yöntemini bilirsen yıllanmış şarap gibi oluyorsun. Ergen ruhlu, olgun ve tecrübeli bir erkek tercih sebebidir.
Ya @sleepwalker__ şutlamasam da köşede kalsa nlacak sevişmedikten sonra. Napacam, turşusunu mu kuracam? Ama gelecek vaadedenleri altyapıdan yetiştiririm. Onu sabırla beklerim. Geleceğin yıldızı olmaya aday:):):):)
@portakalkalkal Davetin için teşekkür ederim. Zaten onlardan uzak duruyorum merak etme. O kelimeyi de kullanmak istemiyorum. Geçmiş yorumlarıma bakarsan belki görebilirsin. 20 yaş altı kızlar, personelim ya da iş arkadaşım, tanıdık, komşu gibi sosyal çevremdeki ve 20 yaşından küçük her kadın kardeşimdir. Kimleri tanıdın bilemem ama tecrübeli olmak başka, abaza olmak başkadır. Ben her zaman cinselliği sevdim ama asla abaza olmadım.
@portakalkalkal Estağfurullah. Yazı olunca bazı şeyler yanlış anlaşılıyor. Senin ne dediğin önemli değil karşındakinin ne anladığı önemli demişler. Yanlış anlaşılacak kelimeler kurmuşum demek ki. Düzeltebildiğime sevindim. Size de iyi günler.
Evet oluyor Sevgilimle 2 buçuk yıl çıktık ikimiz yalnız yaşıyoruz ilk 8 aydan sonra nerede ise her gün seviştik ama ben içine girmedim hiç bir zaman Sonunda benim olmadığım bir hafta onu beğenen bir çocuğun altına yatmış ben yapmadım ama gitti başkasına yaptırdı 😞😞
Libido neden düştü diye bakmak lazım. Benden mi soğumuş, psikolojik bir sorunu mu var, tıbbi bir rahatsızlığı mı var? Ve daha önemlisi bu sorun çözülebiliyor mu? Çözümü yoksa o zaman ayrılık vakti gelmiş demektir.
Daha iyi sohbet etmek insan tanımak için daha iyi sonuçta bir yerden sonra insan doyar ve karşınıdaki insanı neden seçtiğini neden onunla olduğunu anlaması için iyi bir hormon
Tamiri mümkün değil. O yüzden ayrılırım da, sorun şu. Evlenmeden olmaz ki. Evlendikten sonra da boşanılmaz. Eee, bizim Türk kadınlarında da "beni aldatamaz, boşayamaz" mantığı oldukça kendi kendilerine libidosunu düşürenler var.
evet ama bazen erkeler sevdiği kıza böyle yaklaşmaktan korkar beni yatağa atmayı düşünüyor diye sonra da terk edilir ya da aldatılır. onun için ne istediğini karşındakine iyi anlatman lazım