Sevgili olamıyorlar ama birbirlerine karşı koyamıyorlar. Bi taraf seviyor diğer taraf duygusal yaklaşmak istemiyor. Ayrılsalar yıllar geçse yine de birleşebilirler mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek tarafından şöyle olur adamın canı çekerse ve o anda bir bayan ile beraber değilse veya eşi ile arası kötüyse eski defterleri kurcalar ve tekrar sevişmek için yazar ulaşmaya çalışır.
Başka bir boyuttan bakıncada her ikisinde evli bile olsa eşleri ile araları kötü ise ve sevgisizlik ilgisizlik v hakimse cinsel hayat kötüyse biri söyle diyebiliyor eskiden filanca sevgilim ile ne iyiydik be şimdi eşim ile karşılaştırdığımda onu onda biri bile etmez diyor ve ona ulaşmaya çalışıyor ortam müsait ise tekrar bir geri dönüş olayı yaşanabiliyor abi nerden biliyorsun bu yazdıklarını dersen ben çok okurum burada ve çok yorum yaparım çok gördüm böyle vaka burada ve gerçek hayatımda anlayacağın
sende bilirsin sorduğun soruya istinaden biri ile iyi bir uyumun olmuş sanırım biri ile aktif cinsellik yaşayınca arada bir kavga ve kötü bir durum olmadan dostça ayrılık olduğunda tekrar buluşma olayı yıllar geçse bile mümkün olan bir şeydir biri ile bir kimse yatınca ister istemez o senin safça gezip tozduğun lise aşkın olmuyor arada farklı bir durum oluşuyor özelin olan bir kimse o sonuçta ve tekrar bir geri dönüş kolay olur istek varsa çağırsan görüşsen konuşsan hayatında ilk kez konuştuğun bir adam kadın olmuyor o kimse sonuçta bir birinizi bildiğiniz kişilerdiniz sonuçta sana bir örnek kendimden benim eskiden beraber olduğum bir bayan eski sevgili diyelim onun ile artık hiç sevişmesek bile arada karşılaşırız hiç konuşmasak bile gözlerimiz bir birimize farklı bakar çünkü o bayan benim eskiden özelim olan biri ben onunla artık olmam oda benle olmaz evli kimseleriz ikimizde durum yazdıklarımdan ibaret kısaca daha önce birşeyler yaşandı ise tekrar geri dönüş olayı olma ihtimali olabilir şöyle düşünen erkek ve bayanlar var şimdi evliler veya sevgililer ve bir birlerinden önce cinsel hayatları olmuş biliyorlar bir birlerinin geçmişi ve arada soruyorlar eşim eski beraber olduğu adamla veya kadınla tekrar görüşür mü onu özlerim diye insanların böyle çekinceleri var bende buna dahilim üstelik onu özlerimi acaba diye arada kendi kendime sorarım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim iki farklı arkadaşım var. Evliliklerini bitirdiler ama cinsel olarak birbirlerinin seksüel performansından memnunlardı. Sonuçta karşılıklı bir anlaşmaya vardılar. FB ilişksi olarak devam ediyorlar seks hayatlarına. Onun dışında herkes kendi hayatını istediği gibi yaşamakta özgür.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/XYV2Ukq80i4Aklıma bu şarkı geldi
00 YorumlaBenim başıma geldi aynı anlattiğın gibi. Evet bi taraf duysusal olmak istemiyor bazı şeyler olduğu için. ama yanyana gelincede cinsellik bir sekilde yasanıyor. tabi bu 1 sene falan herkes kendi yoluna bakınca degisiyor
04 Yorumla- +1 yıl
4 senedir böyleyiz :(
- +1 yıl
Ayrıldık az önce son kez görüştük…
+1 yılAradaki hukuka bağlı. Senin tedavi olman lazım. Saplantı bu.
00 Yorumla
+1 yılKız tadını alırsa niye bıraksın ki attan inen eşeğe neden binsin
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca neden cinsellikle ilgili paylaşım yapiyon hayırdır :))
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılf*ck icadı böyle başladı.
10 Yorumla
+1 yılMümkün evet başıma geldi çünkü daha önce
00 Yorumla
+1 yılCinsel çekimin gücü çok farklı her şey olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsellik de bitiyor bir zaman dan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYörüngeden çıkıncaya kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrılmaları mümkün değil ki zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet olabilir cinsel çekim varsa
00 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaması gerekirrr
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Buna tutku diyoruz.
00 Yorumla
+1 yılCinsellik için birleşirler tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılo iş için olurlar
00 Yorumla hayır zeyno
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMümkün.
00 Yorumla
+1 yılKessin olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel çekimi güçlü olan bir çiftin ayrılsalar bile ileride birlikte olmaları mümkün müdür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat