Çiftlerin ideal ilişki zamanlaması ne sıklıkta olmalı sizce?

Beş yıl önce ilk tanıştığımızda ikimizde de seks bağımlılığı vardı ben de daha fazlaydı aynı günde 2.03 defa ilişkiye girdiğimiz oluyordu kesinlikle her gün yapıyorduk ikinci senede artık başka şeylerde yapar olduk seksimiz her gün veya iki günde bire düştü üçüncü senede gezmeler tozmalar piknikler Mangallar lunaparklarda eğlenmeler daha fazla oldu seks 2.03 günde bire düştü dördüncü beşinci senede ha artık haftada 1.02 ve birlikte zaman geçirmekten aşk yaşamaktan birbirimizin tenini ruhunu fiziğini severek doyurmaktan daha fazla Mutlu oluyoruz artık zirvede seks yok yine yaparken çok zevk alıyoruz ama denge bu galiba her şeyden zevk alıyoruz şimdi
Bu arada üç yıl önce seks bağımlılığı terapisi aldık bir yıl boyunca ve ilaç kullandık onun sayesinde normalleştik yoksa garibimin her gün bir yerleri mor geziyordu kemirilmekten Yıpranılmışlıktan Şimdi sağlıklı düşününce anlayabiliyoruz her şeyin fazlasının çok zarar olduğunu
Her şey beyinde bitiyor, zira kafada rahatlık yoksa günde 10 kez de yaşasan o hazzı alamazsın. Seks vajina penisten ibaret değil. Birbirinize karşı ne kadar aitlik hissedersen o kadar haz alırısın. Şiddetle katılıyorum size.
Ohaa peki sizin burcunuz ne söyler misiniz?
@sshameless Burçlara inanmıyorum benim duygusal ruhsal ve hormonsal halimin gezegenlerin şekline göre belirlendiğini düşünmüyorum yani
Evet birbirimize neler yaptık bağlama kırbaç dayak Sado Mazo o küfürlü tükürmeli işemeli vibratörle çift girişli her şeyi denemiş izdir ama şimdi onlar pek yok onlar hızlı zamanlarımızdı ilk 1.02 yıl sonra da sevgi aşk hayata aynı pencereden bakmak daha ağır basıyor
@besttseb merak vs
@besttseb İki kez çift aldık bir kere tekerkek almıştık aramıza ilk yapan en hızlı zamanımızda sonra gerek olmadığını gördük
İlk senelerimizdeydi yani sonradan daha istemedik
@besttseb Bu tek taraflı istemeyle olmuyor karşılıklı istemiştik zaten sırayla da yaptılar Tekte yaptılar ikisi aynen anda da yaptı sonuçta anlık zevk 1 saat falan aramız aldık işimizi fantazimizi görüp gönderdik sonrasında yine başbaşa sevgimizle biz kalıyoruz
@besttseb İnternetten sahte face hesapları açıp oradan arıyorduk önceliğimiz tek kız ve çift idi bir defada onu deneyelim dedik 3.04 kişiyle görüştük. Çay kahve içip tanıştık içinden ben sectim
@besttseb Sen hiç avakado yememişsen ben sana tadını anlatsam nasıl anlarsın
@besttseb Ne fark ediyor ki seks işte anlık sonuçta yapıyorsun bitiyor önemli olan anı yaşadığın değil devamlı mutluluğun devamlı huzurun ve onu sağlayacak kişiyle yaşamak
@besttseb 26
@besttseb Evet ora söyle ben bir seks bağımlısıydım bağlama kırbaç dayak küfür Sado Mazo Vibratörlü çift girişli denizde parkta ormanda asansör boşluğunda sinemada yangın merdiveninde arabada otoparkta Her yerde yapmışlığımız vardır tabii ki şimdiki sevgilim de çoğu ama evet yaptıkça tüketiyor insan aynı anda on kişiyle ilişkiye girebilecek durumdaydım daha öncelerde ama şimdi istemiyorum insanın ruhsal yapısı da olgunlaşıyor
@besttseb Aynı günde üç farklı erkekle ilişkiye girdiğini biliyorum olsa on tane daha yapardım belki yara olana kadar yaptığımı biliyorum ama hala doymuyordum bu bir bağımlılık rahatsızlık tu yani İlaç ve terapi aldım bir yıl boyunca artık tek eşliyim ve düzeldim
@besttseb Eşim yok sevgilim hala evet farklı erkeklerle ilişkiye giriyordum bunu tanımadan önce
@besttseb Hayat bana insanların her istediği insana denk gelmesinin ihtimali Milyonda bir yani çok zor Denk gelsekte savaşacağız diye bir şey mi var her gün farklı insanlara denk geliyorum hangi biriyle sevişiyorum
@besttseb Benden iki yaş küçük olmuştu 20 li yaşlarda en büyük de 38 yaşında biri vardı ama çok iyi sevişiyor da çok tecrübeliydi
@besttseb Şöyle şimdi öyle değilim gerçi ama öncelerde tam rahatsızken yani tam seks bağımlısı iken beğendiğim kişinin kurtuluşu yoktu alışveriş merkezinin terasında sigara içerken beğendiğim bir erkeğin yanına gidip seks teklif edebiliyordum otoparkta yangın merdiveninde tuvalette
@besttseb Anlık seks istiyorum bana ne iş dünyasından evli mi bekar mı yaşayışından beni ne ilgilendiriyor tabii ki dış görünüş ben sevgili aramıyorum sadece seks partneri arıyordum
@besttseb Bir 70 55 kiloyum manken ölçüleri ndeyim fiziğin çok düzgün benim haddinden fazla ince hayır güzel alımlı biri olduğum için kamera şakası olmadığını anlayan herkes kabul ediyordu hiç reddeden olmadı evde erkeklerle de birlikte oldum onlar bile REddemedi Anlık zevk tanımayacak bilmeyecek neden ilişkiye girmek istemesin ki hiçbir riski yok hastalık korkusundan başka oda korunaklı yaparsa iki taraf içinde sorun yok
@besttseb Yani haliyle
@besttseb Seni beğeneceğini söylemedim zaten o bir duygu her bir 70’in üzerinde gördüğümde yatıyorum diye de bir şey yok ayrıca bir 70’lerden hoşlanan binlerce insan vardır
@besttseb Olmuştur belki çok fazla olduğu için şu an hepsi hatırımda değil ama hoşlandıklarım daha uzun boylu kaslı erkekler oluyırsu şimdiki sevgilim de 181 santim sportif üçgen vücutlu
@besttseb Eskiden seviyordum şimdi tek eşliyim her şeyi sevgilimin her şeyi onunla yaşıyorum bütün hastalıklarımla rahatsızlıklarında kabul eden insan oldu benim zaten bu rahatsızlığımı bulan o oldu benim için zevkti hastalık değilde onun sayesinde terapi aldım tedavi oldum beni yeniden doğuran insan oldu onunlada ek başlarda grup seksler yaptık aramıza tek erkek daldık tek kız daldık çiftlerle de olduk ama hepsi geçti gitti sonuçta anlık zevk yapıyorsun bitiyor kalan bizim sevgimiz birlikteliğiniz şu an sadece onun penisinin kafasını Morartıyorum yani
Hiç benden öğreneceği hiçbir şey yok birkaç konuşma olacak ondan sonra ya engelleyeceğim ya yazmayacağım böylece bitecek hayattan öğreneceğin şeyler var
@besttseb Ben öyle her girdiğimde aynı kişilere devamlı yazacak biri değilim benimki vur kaç giriyorum yazıyorum çekiyorum bazen uzun süre girmediğim oluyor hep aynı kişilerle aynı muhabbetleri konuşmak sıkıyor beni o yüzden bir yıldan fazladır buradayım ama hiç arkadaşım yok olmasında istemiyorum
Bu tamamen bir tarafın yeni şeyler denemesine ve heyecanı hep yüksek tutmasına bağlı. İki taraf da böyleyse ve tutku varsa her geçen gün birbirlerine daha çok bağlanırlar. Bazen günde 2 kez yaparsın aradan 1 hafta geçer özlersin tenini, bu sayı artar günde 3-4 e çıkar. Ya da düzenli bir cinsel hayatın vardır günaşırı yaparsın ama bence fazla monoton.
Karşındaki zamanla başım ağrıyo kıçım ağrıyo derse soğutur hadi bir daha yapalım şunu deneyelim yeni bişe yapalım hep istekli olacak ki her gün tadını çıkararak yapacan işe gitsen bile oh be akşama yapacaz heyacanı hep olacak ama böyle arzulu istekli iki kişi bir birini nadir bulur bu devirde şahsım adına konuşiyim her kuru fasulye pilav olmaz diyolar ya insan huzuru olsun mutlu olsun varsın her gün versin her gün yiyeyim
Yok aç kalırlar ama sıkılmazlar
Cevap
29Cevap
Sevdiğim adamdan niye soğuyayım ki? Canımız ne zaman isterse o zaman yapalım yani şu gün şu kadar yapılacak diye bişey yok hesapsız olmalı bana göre..
😀 Can isteğine göreyse sıkıntılı.
Mantıklı
Ayda 10 gün menstrual dönem. Geriye 20 kaldı.
3 hafta eder. Haftada 3 desek (her gün zaten olmaz, özel çaba harcanmazsa)
3x 3=9. Yani 9 kez en iyi ihtimal.
Yine de farklı sebeplerle 2-3 gün olmasa kalır 6 gün.
Bu da sık sık demek değildir.
Olağan devam eder.
Seven sevdiğinden soğumaz soğuyamaz yok öyle dünya.
Sıradanlaşmaz tabiki karakter meselesi.
Her gün en az iki kere olmalı geceleri.
Sabah kalkar kalkmaz da olabilir ortalama günde üç defa.
İzin gününde double olabilir 3+3 altı sabah öğle akşam gece sınır yok ki ne kadar çok o kadar huzur mutluluk zevk...
Kişi kendini düşünürse olmaz eşini düşünecek önce eşi tatmin olacak sonra kendisi...
Tatmin olduktan sonra gıçını dönen adam değildir..
Sıradanlaşır elbette. Tutku ve heyecan gider. İnsanlar bu yüzden yeni ve çılgınca arayışlara giriyorlar. Eşler bu yüzden birbirini aldatıyor. İlk günkü heyecanı koruyabilmek zor ama bir o kadarda önemli
Soğur tabi. bütün fanteziler yapılmıştır bütün pozisyonlar yaşanmıştır biraz özlem biraz ara giricek ki yapılan seks in de tadı çıksın
Bence cinsel ilişli birlikteliğin tutkuludur
Karşılıklı uyum varsa asla soğuma olmaz
Aslında soğumak yerine karşıdaki kişiye daha çok bağlanır diye düşünüyorum
Hiç bir sıkıntı olmaz ki aksine farklı fantaziler denemeye başlarlar
Bir ilişkide hergün 2-3 defa birlikte oluyorsan o ilişkide kavgaya zaman kalmaz.
Alışkanlık heyecanı bitirir. ama en çokta isteklerin olmaması bitiriyor cinselliği
B. kunu cikarmamak lazim özlemeye de firsat kalsin
Asla ben buna karşıyım sevişmek hislerin doruğa ulaşmadı bedenler aynı zaten sonuçta her kadında erkektrb aynı eğer sevgi aşk ve zevkin bir bileşkesi bence
Hayır. Eğer uyum yakalanmışsa asla sıkıcı olmaz. Hergünde yapsan sıkılmaz insan. Ama uyumun yakalanması önemli.
Hayır fantezi üretirler sürekli çeşitlilik artar
Ablam doğru diyor 😊
Daha çok bağlanırken daha Cok severiz. Fantazi yapmak isterim
Sizi bilmem ama beni o kadına bağlar gözüm ondan başkasını görmez
Asıl az birlikte olmak insanı birbirinden soğutur
Haftada 3 kere yeterli
@ΔƁDƱLLΔH aynen ideali bu.
@kimlik_siz bu bana göreydi dostum ben 3 defa isterdim 😊
Lezbiyen olduğunu sanıyordum
Ama biyerde öyle demiştin 😂 kaç kez ilişkiye girdiniz diye bir sorun vardı orada birine lez aradığını söyledin 😂😂
Chp için ne zaman gelim 😂😂
Cvp be ne chp si 😂 kılıçdaroğlu beni andı 😂😂
Allah iyiliğini versin kılıçdaroğlu 😂😂
Hadi daha düşünmedin mi😀
Ne yazdınız arakadaş...
Kaptın şu konuyu burda gidip özelden yazılın ne konuşacaksanız...
Herşeyi tadında bırakmalı
Bence yorulurlar bir sure sonra 😂
@Kriptopen 😂😂😂
@Kriptopen tobe yarebbim ya iyi gitsin baane😂😂
@Kriptopen 😏😏😏 he
Hayır hergun 2 kere yasardım kız arkadaşımla ve 6 yıl sürdü yine öyle biri olsa yine yasarım
soğumasada tutku azalir
Sık muhabbet, tez ayrılık getirir.
Bence sogur, hep ayni seyi yapmaktan sıkılır insan
Olabilir, haftada bir yeterli olur.
#Güneş
İlginç kardeşim ve de yanlış cinsellik itici gelmemeli bence...
Haftada bir sana göre yeterli olabilir de eşine yetmez..
Boşanmaların çoğu bu yüzden...
Burda birçok kişi diyor eşim bir kere yapıyor vs vs diye...
Tvlerde millet bağırıyor eşimle yastık savaşı yapıyoruz diye...
Bende sonradan öğrendim çok önemliymiş cinsellik...
İtici gelmesin kardeşim yoksa yanlış düşünürler hakkında senin...
İttir gitsin...
Bence sogumaz karşımdaki kişiye de bağlı aslında
Fifty shades de sikilmadilar
bıraz zor bır ıhtımal kanımca
Tutku varsa soğumak imkansız.
Terleyip hasta olabilirler
Sık ilişkiye girmek hastalıktır
Özlem olmalı.
Haftada 3-4 defa olmalı diyorum
Umarim ilerde boyle olmam
hergün et yenmez bilmiyor musunuz
Birşey sorucam lütfen ama lütfen burcun ne?
Zannetmiyorum.
Soğumak için bir gerekçe yok bence.
Yenilikler katarlar
Ben olsam soğurum
Sogur herhalde ya
Sogur biter iliski
Aynen
Bilemedim
Sogumaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar