Ben soğumam. Bazı insanlar ota boka soğuyorlar, soğuyacak yer arıyorlar. Ben öyle değilim. Eğer ki seviyorsam kişiyle sevgiliysem gerçekten son raddesine kadar ayrılmam. Ama sevgili değilsem flörtsem, fuckbuddy isem, çıkıyorsam falan hiç affetmem keyfimi kaçıran ilk harekette veya daha güzel daha seksi daha çok istediğim bir kadın bulduğum an bırakırım veya aldatırım. Sevgili olana kadar zerre umurumda değildir karşımdakinin duygularına bir gram değer vermem. Belki de bu yüzden sevgilin olan insanlar ya da gerçekten ilk gördüğüm andan itibaren sevdiğim insanlar benden ayrılana kadar kıymetimi bilmiyorlardır. Çünkü başından beri seviyorsam o insana en ufak yanlışım olmaz. Sevgililik benim için çok özel bir durumdur.
Az veya çok oluşu göreceli bence. Mesela size çok gelen başka bir çifte göre az olabilir. Libido meselesi. Ama şöyle diyim sana insanın fıtratında partnerini arzulamak, onunla beraber olmak, hissetmek varken neden soğusun ki. Seks yaparken onun sadece bedenine değil ruhuna dokunmayı da bilirsen soğutmanın tam aksine birbirine bağlar.
Ablam bariz bir cevabi yok ya yani değişir kişiden kişiye bikabilir de daha cok baglanabilir de ama ilk ise herhangi birisi o insan cok bağlanır ama artik hiç farketmez ayşe fatma hayriye modunda biriyse sikinti bıktığı an sepetler kiz icin de böyle aboo çift derken evliyi kastettiysen orasini bilemem ablam 🙈🙉🙊
Aşk alevlenir... Her dokunuşta aşk gönülde küllenir alev alır... Teni tenine bedeni bedenine her dokunuşunda saçlarını her soluduğunda... Teninin kokusunu yüreğinde hissedince... Aşk yüreğinde çiçekler açar... Aşk ile meşk... Gönlünün arzusu sevgilinin kokusu... Gönlün arzusu sevgilinin teni...
Bir erkek olarak bu durumu şuna benzetebilirim. Mesela; Ben İşkembe Çorbasını çok severim ve önüme her gün konsa içerim. Sonuç olarak cevabım: Seviyorsam, soğumam aksine eşimin bu konuda istekli olması da beni daha istekli yapar.
ha ha ha yok böyle şey uyuma bağlı fantezi dünyasına bağlı ruh ritim tutmazsa bedenler detone kalır kadın vardır onunla günde farklı çok yapılır kadın vardır kafaca anlaşırsın ama bedenen zorunda kalınca olur? peki seks gerçek kıstasmıdır? 24 saatte ne kadar süre kaplar? artılar eksiler çok yapmayla alakası yok sex'in kalite ve nicelik..
Çok sıkın bir tanımı var mı? Günlük bikac günde bir haftada bikac kez? Benim kanatimce sıradanlıktan çıkıyorsa cinsellik soğuma olmaz. Yani zaman zaman mekanlar pozisyonlar değişmeli.
Gereğinden fazla yapılan her şey zararlıdır. Bu yüzden sexin aşırısı da bıkkınlık getirir, ve hergün yenilen aynı yemeğin insanın iştahını kapattığı gibi, sexin fazlası da iştahı azaltır, ve o kişiden soğutur, Az ve Öz herşey dozunda...
Kimine göre evet kimine göre hayır.. bence bu soruyu kendine sormalısın eğer böyle bir sıkıntın varsa. Tüm yorumları okudum herkes farklı şeyler yazmış. kişiye göre ve bağlılığa göre değişir bu durum.
En İyi Cevaplar