Doymak ve buna rağmen doyumsuz hissetmek... Bana göre cinsel uyumun net tanımı budur. Kollarında yanıp tutuşmak ama o yangın hiç bitmesin istemek. Bir çok çift; bu hissin ne demek olduğunu sadece makalelerde okur.
Çiftler arasında olmayan cinsel uyum zamanla gelişebilir mi yoksa nasıl başladıysa öyle gider mi?
Çiftler arasında olmayan cinsel uyum zamanla gelişebilir mi yoksa nasıl başladıysa öyle gider mi?
Zamanla gelişebilir mi bilmiyorum. Ben hayatımdaki kişiyle sorunun açıklamasında yazılan bitmek bilmeyen doyumsuzluğu yaşıyorum. Ama bu doyumsuzluk karşı tarafta daha çok olunca sen de daha fazla ateşleniyorsun kadın olarak. Tutkuyla yanıp tutuşturan aslında erkek doyumsuzluğu ve bitişsizliği… O ise bu doyumsuzluğunu sana bağlıyor sana olan aşkına. Her iki taraf da birbirine bağlasa da ben bunu hem ruhsal hem bedensel bir kavuşma olarak görüyorum.
Houm simdi bu duruma hic dusmedim dersem tabiki yalan olmaz 🤭 sanirim olamayan cinsel uyum, olmamaya devam edecektir, ilk durakta da inecektir.. onis bna yas geldi, ciftler boyle durumda sanirim konusarak bu sorunu cozmeliler...
Geliştirilebilir. Bu da her iki tarafın da açık görüşlü ve yeni şeylere açık olmasına bağlı. Her iki taraf da açık görüşlü olup karsidakine alan tanır ve o rahatlığı yaratirsa olur. Neden olmasın?