Cinsel Yaşam İlişkide orgazm olamamak bir hastalık mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Hic yaşamadım, sorun bende mi? Güncellemeler+1 yıl Sorun bende mi yanii İlişkide orgazm olamamak bir hastalık mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon aliskinsan normal ilişkiye gecince yadigar bosalamazsin onun için yapılması gerekenler var 1 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl mastürbasyon yaparak boşalanlar için bu durum normal. evlenip yeni hayata geçince kaşık pozisyonunda ve önden elle takviye mastürbasyon yaparak ilişki yaşanırsa sorun çozulur Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Nasıl oluduna ve partnerini yönlendirmesini bildiğinden Emin misin çok mastürbasyon yapanlar genelde içinden zevk almazlar ellemek isterler 1 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl belki de işi bilmeyenlerle ilişkiye giriyorsunuz 2 0 Yorumla
AK__BEY__52 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabii ki boşalamazsan rahatsız olursun sinirlenirsin stres yaparsın 1 0 Yorumla
Tutkal45 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kadınlar vaginal orgazm yaşamıyorsun cogu diye duydum masterbasyonla orgasm oluyorlar 1 0 Yorumla
nostaljiask Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Vallahi ilişkide orgazm olamayacak kadın bana göre yoktur orgazm edemeyen erkek vardır 1 0 Yorumla
_Ş-A-H_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Genelde bencil kişilerden kaynaklı olur bu. 1 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır tabii ki. Bunu yaşatacak bir erkek henüz çıkmamış karşınıza. 👍🏻 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yol bilmeyenle seks yapıyorsunuzDoğru yer doğru mekan doğru kişi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl genelde hastalık değil bir travma kaynaklı oluyor veya gençlikte fazla klitoral masturbasyondan dolayı da olabiliyor. 1 0 Yorumla
Lordreal Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Öküzlerle ilişki yaşarsan maalesef olmazsın. :) ) 1 0 Yorumla
bagi1238 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. İlişki dışında olabiliyor musun peki? 1 3 Yorumla bagi1238 +1 yıl Cevabı beğendin de cevap vermedin? Yorumla Soran +1 yıl Hayir olamıyorum Yorumla bagi1238 +1 yıl Hiç oldun mu peki orgazm? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hayır sorun partnerlerinde olabilir sendede dertleşmek ister misin? 2 0 Yorumla
ChivasCooper Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Bence her insan orgazm olmalı 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sorun sana yaşatamayan da 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Olabilir ya da karsindaki orgazm edemiyodur 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Değil tatmin etme meselesi partnere bağlı yani 1 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Kaç kişiyle birlikte olduğuna bağlı 1 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yasatan becerememiştir belki 1 0 Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Maalesef üzücü ama orgazm olmazsan ilişkiden zewk alıyormusun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Bende olamiyorum 10 yildir 2 1 Yorumla Cevap sahibi 2 ay Evli misin? Evliysen kaç yıllık evlisin Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yaşatan yoktur belki de 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Değil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
mastürbasyon aliskinsan normal ilişkiye gecince yadigar bosalamazsin onun için yapılması gerekenler var
mastürbasyon yaparak boşalanlar için bu durum normal. evlenip yeni hayata geçince kaşık pozisyonunda ve önden elle takviye mastürbasyon yaparak ilişki yaşanırsa sorun çozulur
Nasıl oluduna ve partnerini yönlendirmesini bildiğinden Emin misin çok mastürbasyon yapanlar genelde içinden zevk almazlar ellemek isterler
belki de işi bilmeyenlerle ilişkiye giriyorsunuz
Tabii ki boşalamazsan rahatsız olursun sinirlenirsin stres yaparsın
Kadınlar vaginal orgazm yaşamıyorsun cogu diye duydum masterbasyonla orgasm oluyorlar
Vallahi ilişkide orgazm olamayacak kadın bana göre yoktur orgazm edemeyen erkek vardır
Hayır tabii ki. Bunu yaşatacak bir erkek henüz çıkmamış karşınıza. 👍🏻
Yol bilmeyenle seks yapıyorsunuz
Doğru yer doğru mekan doğru kişi
genelde hastalık değil bir travma kaynaklı oluyor veya gençlikte fazla klitoral masturbasyondan dolayı da olabiliyor.
Öküzlerle ilişki yaşarsan maalesef olmazsın. :)
)
Esindede olabilir
İlişki dışında olabiliyor musun peki?
Cevabı beğendin de cevap vermedin?
Hayir olamıyorum
Hiç oldun mu peki orgazm?
hayır sorun partnerlerinde olabilir sendede dertleşmek ister misin?
Bilmem, bir destek almanız şart ama
Bence her insan orgazm olmalı
sorun sana yaşatamayan da
Olabilir ya da karsindaki orgazm edemiyodur
Iyi partner bul sana yaşatır
Değil tatmin etme meselesi partnere bağlı yani
Kaç kişiyle birlikte olduğuna bağlı
Yasatan becerememiştir belki
Maalesef üzücü ama orgazm olmazsan ilişkiden zewk alıyormusun
Bende olamiyorum 10 yildir
Evli misin? Evliysen kaç yıllık evlisin
Erkek görmemişin … bence sjjsbssb