8 yıllık evliyim bir kere seks sırasında içimdeyken orgazm olamadım. Uzun sürse bile olamıyorum elimle klitrosi okşayarak hemen gelebiliyorum ama denedim çok seks sırasında olmayı olmuyor. herkes mi böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir. Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadına biraz orgazm geç oluyor veya olamıyor bundan sebep ön sevişme olmaması veya partnerin egoist kendini düşünen biri olması tabi pozisyon önemli üste olursan şansız yüksek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çoğu kadın aynini yasiyor. Ama burada yanlis olan 8 yıllık esinin bunu hala anlayamamış olması maalesef...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlarda öyle vajinal orgazm bazıları ise klitoris orgazm olur ama bunu bi doktora giderek sağlıklı bir tedavi yöntemi alabilirsin
00 Yorumla Kadınların yüzde 80 olmuyor klitoral oluyor
Normal02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mii yanlız degilim ozaman
+1 yılEvlenmeden önce cok mastürbasyon yapıp bosaldigin için masta alısmıssın. O yüzden böylesin.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ee na yapalım evlenmeden önce elle tatmin oluyordum seks yapacak halim yok
- +1 yıl
Tamamda bu sorun bu yüzden. Seksten keyif almaya bak. Başka pozisyonlar fanteziler mekanlar dene..
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Merhaba geçmiş olsun ben jinekologum eşinle ilgili bir sorun seks sırasında klitoris okşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin çok mastürbasyondan kaynaklı dediğine inanma bu uyarım ve anatomi ile alakalı bizim zevk almamız ilişkide aynı değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce çok mastürbasyon yapıp klitoral orgazma alıştığın için böylesin. Eğer eşin sana oral yapmıyorsa ilişki öncesinde ön sevişme yaşanırken eşinden sana oral yapmasını da iste
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Eşinle alakalı maalesef. Konuş onunla. Olmazsa başka partner dene
00 Yorumla
+1 yılHerkes böyle değil sanırım. Ama bunun nedeni nedir çözemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik öncesi çok mastürbasyon yaptığından olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılMecbur ama yapacak bir şey yok
Cevap sahibi+1 yılİlişki esnasında da yap küçük küçük her ilişkide biraz daha azalt bu şekilde normale döner ama çok sabırlı olman lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılyardımcı olayım istersen bu konuda bilgim var cinsellik üzerine psikoloji dalında eğitim alıyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Yani bir sıkıntı var normal şartlarda gelmen lazım doktora gittin mi bu konu için
00 YorumlaEşin erken mi bosaliyir
04 Yorumla
Soran+1 yılBazen. Ama uzun sürdüğü zamanda olmıuyor
Soran+1 yılHiç olmadım cidden
Gizli Üye(36-45)+1 yılMastı bırakıyorum 🙂
33 Yorumla
Soran+1 yılPartnerin yoksa evli degilsen bırakamazsın
Cevap sahibi+1 yılİkisi de yok ama olur da mucize gibi bir şey olur da partner ya da eşim olursa bu sefer de ordan zevk alamıcam baksana 😃
Soran+1 yılEvet ben öyleyim işte ama ne yapalım evlenmeden seks de yapıcak halimiz yok bende çok yaptım işte bekarken
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Normal degil erkek doyulamadi seni demek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir tabi ki de nasil normal olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Oral Seksi eşin yapıyor mu sana 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ten uyumu yok zevk vermiyor eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinle alakalı ya da sen fazla kasıyorsun kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayyr değil
00 Yorumla
+1 yılYapma ya kötü olmuş
00 YorumlaBu normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEnteresan bence biraz farklı şeyler dene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur öyle şeyler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan da iş olmayabilir mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri