Yardım istiyorum mümkünse
Her konuda kiyasliyor beni bıktım artık
Her konuda kiyasliyor beni bıktım artık
Oturup ciddi ciddi konuşmalısın, psikolojik çökertir bu seni zamanla. Konuştum olmuyor diyorsan da ciddi adımlar atman gerek.
Bir kaç kez konuştuk ama pek bir sonuca varamadık
Eşim en azından şu sitede ki arkadaşlar kadar anlayışlı olsaydı keşke
Neden yetersizsin diyor? Sevismeyi falan mi kisa tutuyorsun?
Ben memnun olması için her konuda sınırımi asıyorum mutfak ihtiyacı olsun giyimi olsun sosyal faaliyet gezmek olsun cinsellik olsun aldığım maaştan fazlasını harcıyorum ama bir türlü kiyaslamayi bırakmıyor
Elinde olan bir seyi mi yapmadin yatakta yani sorun ne? Neyine yetersiz diyor yatakta?
Bir gecede en az iki üç kez birliktelik istiyor iki oluyor ama üç çok zorluyor
Yetersiz degilsin yaa o cok istekli. Kac kisi her gece 2 defa yapiyormus? Azinliklarla kiyaslayip da ozguvenini kiriyor bosuna. Sahsen ben de gencim ama ben de her gece 3 defa yapamam.
Bazı şeyleri yazamıyorum burada bana yaptığı baskıları bu yüzden cildiye ye gittim hastanelik oldum
Cinsel sorunlariniz oldugunda gidin isterseniz tabi de bu yazdiginda bir sorun yok yani. Bosuna kendini yetersiz hissetme. 500 tane erkek toplasan belki 1 tanesi her gece 3 tane yapar.
Hastane ye gitmemin sebebi sık sık bana oral yaptırdığı için dudağım da dilim de yara çıktı
Sen bu kizla iyice bi konus. Vucudun alarm veriyor surekli olmasina ama kiz hala anlamiyor. Her gun yapmak bile Seksi monotonlastirir zaten. Haftada 4 gun falan yapin. Her istek duydugunda sevismeniz gerekmiyor ki. Azicik ozlerseniz zaten tutkunuz da artar. Yani dusun ki 3 öğün cikolata yiyorsun. Ayni istahla yiyebilir misin?
Ben konuştum ama yapmamak için değil ona uyum sağlamak için fakat sonuçları bana kötü geliyor yaşımız 27 o ben 34
Daha tatli dille anlat. Onu arzuladigini, begendigini ve yapmaktan keyif aldigini fakat fazlasinda su su sorunlar ciktigini. O sirada saril op, bir yandan da haftada 4 gun falan yaparsak biriken libidoyla daha tutkulu sevisiriz hem falan de. Bunu boyle sevgi dolu sekilde yap ki trip atma ihtimali azalsin. Hem de istenmedigini dusunmesin. Malum, biz kizlar kafada cabuk kuruyoruz erkeklere oranla emxhdmdd
Deneyeceğim inan her türlü çözüme razıyım sadece bu sorun bitsin istiyorum Türkiye de sen den daha azgınlari var Daha iyileri var diyince üzülüyorum
Yaa vardir muhakkak da azinliktir onlar. Her genc insan her gece her gece 3-4 kez atamaz.
İnşallah beni şikayet etmez akraba ablasına ya da kız kardeşine insanların hakkım da kötü düşünmesini istemem
Boyle bir sey yaparsa bosan zaten. Senin yatakta bile isteye kusurun olsa da kizsa neyse. Mesela on sevismeyi atlarsin ya da dus bile almazsin kizar sana hakli. Ama zaten elinden geleni yapiyorsun. O yatakta seni mutlu etmese sen insanlara yayar miydin? Cevap hayirsa, onun yaymasina da musade etme.
Ben sadece bu konuda yardım isterim ama yinede onu yaymam kimseye cinsel terapist birebir uygulamali şeyler den bahsetti bana tam olarak nedir bunlar
Bilmiyorum hic gitmedim. Evli degilim ve cinsel sorun yasamadim bu yuzden.
Anladım eğer bu cozumse razıyım kabul ederim
Mutlu olması için fedakarlık yaparım bazı şeyler den ödün veririm
Ne guzel seviyorsun yaa 🙂 Mutlulugunuz daim olsun. Umarim orta yolu bulursunuz.
İnşallah iyi birisin güzel yaklaşımın düşüncelerin var teşekkür ederim
Ben tesekkur ederim🙂
Takip ettim seni
Ben o terapiyi birebir uygulama dediği eğitimi araştıracağım maddi olarak gücüm yeterse kabul edeceğim
Hakkinizda hayirlisi olsun
Amin inşallah
Dinen Uygun olmadığı fakat %100 çözüm olduğunu yazmışlar bu uygulamanın
Gunde 2 defa sevismek eksiklik degil. Bunun icin dinen uygun olmayan bir seye basvurma istersen.
Gene de karar senin
Dediğin gibi yapacağım haklısın
Evli bir kadının evde misafir varken odasında bu şekilde giymesi yanlış bir davranış değil mi
Bu sekilde derken? Ben gormuyorum Şu an evin içini
Cevap
5Cevap
Senden iyileri var derken tecrübe etmiş ve etmeye devam ediypr manası çıkar buradan. Sen ne düşünüyorsun prki?
Senden de daha iyileri vardi ama ben seni seçtim beni kiyaslamayi birak de
Kimmiş bu senden iyileri nereden biliyor ksçıyla denemiş
Nasıl yani kıyaslama
Onun eşi böyle ya da bak Instagram da eşler böyle gibi bir çok şeyi söylüyor
Senden razı değil gibi
Ben ondan razıyım ve çok seviyorum
İşin zor
ne konuda yetersizsin tam
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar