Evliyim ama eşim cinsellikte kötü. Başkasıyla konuşuyorum, yanlış mı?

Evliliğim çok kötü. Eşim benden 8 yaş büyük, tanımadan görücü usulü evlendim ve evlendikten sonra tanıma fırsatım oldu. Kafa yapılarımız aşırı farklı, görüşlerimiz tarzlarımız acayip alakasız. Fiziksel psikolojik ekonomik şiddet de var. Yatak odası desen hiç iyi değiliz. Hatta fazla istekli olduğum için hakaret bile ediyor, yetemediğinin farkında. Boşanmak için yalvarıyorum ama kabul etmiyor bu gece bile konuştum gidicem dedim anahtarı sakladı.. Hal böyle olunca ben kendime apayrı bi dünya kurdum. Yalnız kalınca o dünyaya geçiyorum. orada adım, yaşım, görüntüm hislerim herşeyim farklı. Normalde kapalıyım, açık olarak kullandığım fake bi hesap açtım ordan erkeklerle konuşuyorum yaptığım çok yanlış ama onların iltifat etmesi beni beğenmeleri arzulamaları beni aşırı mutlu ediyor. Ve hepsi görüntü tip olarak çok çok iyi adamlar. Bu alışkanlık haline geldi ama artık vicdanen kötü hissetmeye başladım. Bu bırakılabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Yetmiyor derken şöyle, beni çok fazla istiyor ama erken boşalma sorunu var ve ben tatmin olamıyorum bu sebeple ondan ayrı yatmaya başladım çünkü yatağa her girdiğimde illaki yaklaşıp birlikte olmak istiyor ben de 2 3 dk için o zahmete giremem diyip uzak duruyorum. Kendi de beni tatmin edemediğinin farkında açık açık söylüyorum çünkü. Keşke başka kadınlar olsa bunun için ne dualar ediyorum bi bilsen..
Güncellemeler
+1 yıl
Yoruma yazacağım cevabı güncelleme yapmışım sorry
Evliyim ama eşim cinsellikte kötü. Başkasıyla konuşuyorum, yanlış mı?