Eşim cınsellik dışında yanıma yaklasmıyor. Ne bı etkınlık ne sohbet ne baska bişey buda fazlasıyla canımı sıkıyor. Cokça bosanmak ıstedim ama seviyorum bırakmam dıyor yuzunu göremiyorum mutlu olmaya benimde hakkım var diyorum ama anlamıyor cocuklari bahane edıyor bu sefer. Yoruldum artık yatak dısında da kadın oldugumun farkında değil ruhumun okşanmaya da ıhtıyacı var eşime karsı kalbım buz gibi. Ama bunu aldatmak olarak dusunmeyin hayatıma bırını alırsamda bu bosanmadan olmaz zaten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOnu birde eşinize sormak lazım aynı sorun bizde de var sohbet bilmez cilve bilmez naz bilmez öpüşme bilmez o işi 10 günde bir ancak aklına gelir sonra da erkek suçlu sabah erken. Kalkıp git ise akşama kadar çalış didin gel eve bir guzel soz yok giyim kuşam pasaklı yetmemiş gibi yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor sonra geç yataga at kafayı uyu sonra eşim beni cinsel obje görüyor bende anlamadım gitti
09 Yorumla
Soran1 yılBen ondan daha kültürlüyüm, ve guzelım bakımlıyım ve bu söylediklerin hiçbiride değilim
Cevap sahibi1 yılBen siz oylesiniz demedim bizim ki öyle dedim yalnis anladınız beni yoksa ne hakkım var sizin hakkınızda öyle konusmaya
Soran1 yılEsine sormal lazım dedin ya ondan yazdım
Cevap sahibi1 yılSorunuzun başlangıcını eşinize sorun dedim sonrasinda bizde de var ile başlayan kısım tamamen bizim oduna ait
Soran1 yılKarın için bu şekilde konusma ayıp ama
Cevap sahibi1 yılAma gerçeği o siz niye eşiniz için konuşuyorsunuz
Soran1 yılBen hakaret etmedim ki hem eşimin yuzune soylerim arkasından asla laf etmem
Cevap sahibi1 yılPeki özür olsun
Soran1 yılGercekten bak eşine laf etmen hoş değil
En İyi Cevaplar
Merhaba, senin şu yaşadığın durumu toplumda yaşamayan kadın sayısı çok çok azdır. Birçok kadın eşinin ilgisiz oluşundan şikayetçi ama bosanamiyor maalesef, ya çocuklar elini kolunu bağlıyor, ya da maddi gücünün olmayışı
02 Yorumla
Soran1 yılEvet oyle benimde çocuklarım olmasalardı voktan bosanmıştım
Yaradılmışlar içinde En değerli varlık insandır; Sen bir annesin bu dünyaya sevgi, emek ve yaşam sunuyorsun. Değerin sadece dış görünüşünle ölçülemez; seni tanımlayan, özverin ve kalbinin büyüklüğüdür. Kimsenin seni bir obje olarak görmesine ya da kullanmasından izin verme. Sen kendini nasıl görürsen insanlarda seni öyle görür. sen kimsenin seni obje olarak göremeyeceği kadar çok kıymetlisin 🌸
01 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim dediğin gibi ama boşanmayada yanasmıyor kacabildiğim kadar kacıyorum zaten ama bazen olmuyor işte
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılYani yapsanda haksız sayılmazsın biliyosun demi böyle ilgisiz alakasız sadece cinsellik için yaklaşan 2 muhabbet etmeyen karısını bir mal gibi gören kocalara hakettiğini vermek lazım
21 Yorumla
Soran1 yılYapamadım aldatmak bana göre değil o kadar serefsiz değilim.
Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Diyalog yolu ile halletmeye çalış bence sadece cinsellik ile yürümeyeceği gerçeğini anlatmaya çalış
116 Yorumla
Soran1 yılKac defa konustum duzeleceğim eskisi gibi olacagım dıyor
Soran1 yılEvet oyle yoruldum artık bazen duvarla konustugumu düşünüyorum
Soran1 yılEvet haklısın ben dava acarsam bosanmak istemez ve yıllarca surebilir cocuklarım arada perişan olur
Soran1 yılZaten su durumu 4 yıldır cektım ama banada yazık onceden gölgesinden kıskanırdı şimdi hiç varlığım yoklugum bir gibi sorsam yıne kıskanıyorum sana belli etmiyorum diyor işteyken bazen cok guzel mesajlar atıyor ama eve gelşnce yemek yer cıkar gec saate kadar bazen işten eve bile gelmez yatmaya kadar
- 1 yıl
Valla can işin çok zor ben çok çektim emin ol yinede yuttum eni sonu kötü olanda ben oldum hatalı olanda bende Allaha bıraktım dünyanın tamamı sana hak verse de Allah biliyor gerçeği dedim sessizce bekliyorum rabbim yardımcın olsun geçer demek isterdim sana zamanla ama daha beter oluyor genelde olay tamamen senin nereye kadar dayanacağına kalıyor bu maalesef böyle 🥺
Soran1 yılCok haklısın sonucta bizde insanız robot değiliz ki Rabbim bi cıkış yolu gösterir bugun daha bitti
- 1 yıl
Bak insanlar yeterki toplum içinde haklı çıkmak adına her türlü çirkinliği yapar etik kuralları hiçe sayar çirkef çirkin davranır dolayısıyla bir insanın gözünde bitmişlik Söz konusu ise olay bitmiştir kıvranmak FAYDASIZ oluyor yani Bi şekilde o ip kopuyor öyle ya da böyle Allah kimseyi bu durumla sınamasın gerçekten zor neyse dediğin gibi bugün de bitti uyumalı biraz da olsa sıkıntı acı hüzünden uzak kalmak adına hadi görüşmek üzere rabbim gönlüne göre versin inşallah 😉🙏
Soran1 yılCok guzel dedin keske eşimde biraz senin gibi dusunceli olsaydı. Amin solasın seninde. İyi geceler
Soran1 yılCok demiş kim demişse. İyi geceler
Soran1 yılİyi geceler girmedim bi kaç gundur
Allah yardımcın olsun bu dönemde yanlış hata çok yapılır sen yapma tamam mi
120 Yorumla
Soran1 yılYapmam zaten allah korusun esime soyluyorum zaten yat kalk allah korksuu var bende yoksa coktan yapmıstım diyorum
Soran1 yılIkna olmuyor ki cok istiyorum da
Soran1 yılUzun yıllar surer cocuklar perişan olcak bu durumda
Soran1 yılOyle ama Şu an babalarını göruyorlar falan dava acarsam aılemın yanına gıderım
Soran1 yılFarklı sehırlerde olacagız
Soran1 yılHergun göremez ki kızım ozel cocuk babasına duskun
Soran1 yılEvet öyle kızım için dayanıyorum babaya duskun olmasa durmam belki
Soran1 yılAmin tesekkurler
Soran1 yılDua etmeni isterim ya kurtulayım ya duzelsın
Soran1 yılTesekkurler
1 yılSen esinin aklini nasil aldin oyle de cinsellik icin evlendi senle, valla merak ettim seni
12 Yorumla
Soran1 yılBasta boyle değildik sonradan boyle olduk sadece cinsellik için evlenilmez
- 1 yıl
Oyle ama cinsel olarak doyuruyorsun ki gozu disarda da degil
Gizli Üye(25-29)1 yılYa çöm üzüldüm bir kadın için gerçekten zor bir durum çünkü dediğin gibi bazen ilgi aşk sevgi önemsenmek de isteriz ne zamandır evlisin?
29 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKendini lütfen üzme her şey zamanla yoluna girer zaten ki girecekte üzüp kendini bırakma çünkü çocukların da var
Soran1 yıl10 yıllık evliyim ama basta boyle değildik sonradan oldu 4 senedir falan uzaklastı
Cevap sahibi1 yılPeki bir derdi sıkıntısı mı var yani neden uzaklaştı bir şeyini fark etmedin mi
Soran1 yılEvet cocuklarım var kızım zaten ozel cocuk babasına bağlı onu ayırmak ıstemıyorum ama bazen yoruluyorum zor bı durumdayım olmuyor bazen
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum insan çıkmaza girebiliyor gizliden çıksam bana istek atabilir misin?
Soran1 yılİş sıkıntısı oldu dukkanı kapattı sonra babası vefat etti maddı sıkıntılarımız oldu şükür geride kaldı sayılır
Soran1 yılTabi yazarım sana
Cevap sahibi1 yılÇıktım
Soran1 yılYazdım
Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Çocuk var mı? Genelde çocuktan sonra bu daha sık görülen bir durum
02 Yorumla
Soran1 yılVar 2 tane
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılVe sen hâlâ öyle birine "eşim " diyorsun. Peki öyle biri ile neden evlendin.
031 Yorumla
Soran1 yılÖnceden böyle değildi
- 1 yıl
Bence önceden de öyleymiş ama sen bunun farkına yeni varıyorsun.
Soran1 yıl4 senedir boyle 10 yıllık evliyim
- 1 yıl
O zaman bir sebebi var, belki de kendine iyi bakmıyorsun, ya da onun bir sorunu var ve sana söylemek istemiyor
Soran1 yılHayır ya bakımımla ılgili değil de dukkanı kapattı babası vefat etti falan koptuk yanı
- 1 yıl
Herkesin başına bir şeyler geliyor, madem öyle cinsel olarak da senden kopsaymış
Soran1 yılDedim ya belki beni cinsel obje olarak görüyordur bilmiyorum ki bazen usteleyınce kzııyor cıkıyor gidiyor
- 1 yıl
Kopan kişi her şeyden kopar, kötü bir evlilik yaptım ne hissettiğini anlıyorum
Soran1 yılDemekki tamamen kopmamış
- 1 yıl
Beyin olarak kopmuş sadece penis olarak sana bağlı
Soran1 yılGüldürdün 😀😀
- 1 yıl
Sorunlarından bir anlık bile uzaklaştıysan senin için güzel bir şey 🤗
- 1 yıl
Hayatı fazla ciddiye almamak lazım çünkü gerçekten çok kısa
Soran1 yılEvet kısa da işte böyle olunca insan bi tad huzur oalamıyor hayattan
- 1 yıl
Evet haklısın çünkü hayatın tadı sadece cinsellikle çıkmıyor evet o da çok önemli ama tek başına yeterli olmuyor çünkü o zaman diğer canlılardan farkımız kalmaz
Soran1 yılInsanlar ıletesım kurmalı yoksa evliliğin ne anlamı olur ki
- 1 yıl
Sadece evlilik için değil ki her anlamda iletişim kurabilmek önemli o zaman şiddet ortadan kalkar ayrıca şiddet sadece fiziksel olarak yapılan bir şey değil, psikolojik şiddet de var, ilgisizlik de bir şiddet biçimidir
Soran1 yılTabiki siddetin ceşitleride var ama en agır bence psikolojık siddet
- 1 yıl
Çünkü iyileşmesi en zorudur, bu arada her türlü şiddete karşıyım
Soran1 yılEvet oyle, ne guzel eşin sanslı
- 1 yıl
Boşandım, şanslı dediğin "eşim" benim yerime maddiyatı seçti.
Soran1 yılMaddiyatta bi yerden sonra olmuyor ha onemsiz degıl ama sevgı olmadıktan sonra paranın da bi anlamıyo
Soran1 yılYokk
- 1 yıl
Karaciğer nakli ameliyatı oldum ve "eşim" olacak kadın ameliyat masrafları için altınları vermem dedi
Soran1 yılÜzüldüm vallaha adına eşim iflas ettiğinde bile destek oldum halada maddı olarakda destek olaya callsıyorum
- 1 yıl
Teşekkür ederim, gerçek anlamda eş olmak onu gerektirir, iyi günde kötü günde
Soran1 yılTabiki para bugun yok yarın gelir ama bag koptu mu zor
- 1 yıl
O yüzden boşanma kararını aldım 7 uğraştırdı ama boşandım sonunda
- 1 yıl
Kusura bakma derdimle seni sıkmak istemezdim, özür dilerim.
Soran1 yılYok be sonucta hepımız burada dertleşiyoruz
- 1 yıl
Anlayışın için teşekkür ederim
1 yılSonuna kadar haklısın. Ama karsindaki anlayışsız ise işin çok zor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılİzin verme ama
023 Yorumla
Soran1 yılNeye izin vermeyeyim
- 1 yıl
Yatakta istediklerini yapmasına
Soran1 yılNasıl engel olabilirim
- 1 yıl
Anlatayım istwrsen
Soran1 yılAnlat
- 1 yıl
Burdan değil
- 1 yıl
Gelsene
Soran1 yılDmden yazmıyorum
- 1 yıl
Rahat ol bence
Soran1 yılRahatım
- 1 yıl
Bekliyorum
Soran1 yılBekleme
- 1 yıl
Bi sorun yok ki gelmelisin
Soran1 yılDmden erkeklere yazmıyorum
- 1 yıl
Senin için dedim amaa
Soran1 yılTesekkur ederim ama genel tercihim
- 1 yıl
Nasıl istesen
- 1 yıl
Ben müsaitim ama önemliydi ama neysek
Soran1 yılBurdan yaz
- 1 yıl
😜
Soran1 yılYazamam dmden evliyim gizli iş cevirmem
- 1 yıl
Gizli iş olduğunu söylemiyoruz ki
- 1 yıl
Selam
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBunları ona söylediğinde ne cevap veriyor
03 Yorumla
Soran1 yılDuzeltecegım kendimi diyor ama olan bısey yok
- 1 yıl
Üzücü
Soran1 yılBazen duvarla konustugumu düşünüyorum
1 yılAllah yardımcın olsun
129 Yorumla
Soran1 yılAmin saolasın
- 1 yıl
Sende saol çocuklar insanın elini ayağını bağlıyor sabır et
Soran1 yıl4 yıl oldu daha ne kadar sabredeyım
- 1 yıl
Ciddi ciddi boşanacagini söyle belki düzelir
Soran1 yılBi defa avukatla görüştüm ama sornadan vazgcetım
- 1 yıl
Valla zor bir durum çocuklar var ortada Eşini bence karşına al ciddi olduğunu söyle
Soran1 yılCok soyledim her seferinde soz duzelteceğim kendimş diyor ama bı kac gun sonra yıne ilgisiz
- 1 yıl
Başkası var mı acaba telefonuna falan baktinmi
Soran1 yılTelefonunda şifre var bakamıyorum
- 1 yıl
Aklıma öyle geliyor mesela benim eşim benim şifremi bilir
Soran1 yılBende bilirdimde son zamanlarda bilmiyorum değişmiş
- 1 yıl
Ozaman başka biri var iyice araştır açığını yakalamaya bak takip isteği atarsan dertlesiriz ara sıra istersen şu an için yaticam Allah yardımcın olsun kendine iyi bak
Soran1 yılBaskası mı var yani ondan mı bana ilgi göstermiyor. İyi geceler
- 1 yıl
Aynen tahminim o yönde
Soran1 yılAma baskası olsa beni istemez heralde
- 1 yıl
Cinsellik olarak kacdefa yapıyorsunuz haftada
Soran1 yılHafatada 4 falan
- 1 yıl
Ozaman yapısı böyle nisanliyken nasıl davraniyordu
Soran1 yılCok ilgilydi 10 senelik evliyim 4 yıldır böyle
- 1 yıl
Ya sen genede bi telefonunu yoklamaya bak
Soran1 yılAklımı karıştırdın
- 1 yıl
Her ihtimali değerlendirmek lazım dimi
Soran1 yılTbiki oylede ama görürsem üzülürüm
- 1 yıl
Zaten boşanmak istiyorsun bahanen olur
Soran1 yılAldatılmak farklı ya
- 1 yıl
Valla ben uyuyorum 🤣 kendi kendine iyi davran
Soran1 yılİyi geceler. Sende kendine iyi davran 👍🏻
- 1 yıl
Saol 🖐
- 1 yıl
Selam hayırlı geceler nasılsın
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDurum kötü
06 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle cidden yoruldum
Cevap sahibi1 yılBoşanmalısın ya da başka şeyler düşünmelisin. Detaylı konuşmak istersen yaz istersen
Soran1 yılBoşanmayı dusunuyorumda bakalım ıkna edebilirsem
Cevap sahibi1 yılHayırlısı o zaman
Soran1 yılAmin saol
Cevap sahibi1 yılNe yaptın
- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yılKaç yıllık evlisiniz
06 Yorumla
Soran1 yıl10 yıllık
- 1 yıl
Sordun mu neden böyle davrandığını
10 yıldır böyle mi
Soran1 yılHayır 4 yıldır boyle. Sordum pek adam akıllı biley dediği yok
- 1 yıl
Senin doyuruyor mu yoksa kendi doyup bırakıyor mu
Soran1 yılSence benim sorunum bu mu
- 1 yıl
Hayır tavrını merak ettim. O konuda hiç mi değer vermiyor