Selâmm 🧚🏻
Ateşli, tutku dolu bir sevişme için aşk şart mı sizce?

Selâmm 🧚🏻
Ateşli, tutku dolu bir sevişme için aşk şart mı sizce?

İnsanın hayvandan farkı olmalı... Maksat zevk almaksa hıc tanımadıgınız herkes İle sevişin..
Sımsıkı duygusal bağ hissetmediğim her anlamda benim olmayan ona baktığımda kendimi görmediğim, kimseye bedenimi teslim etmem... Varsın toprak olsun...
Evet şart tabi ki de yani ben duygusuz seks yapmazdım çünkü o zaman bir şey hissetmediğim için kötü olurdu. ama çoğu insan buna dikkat etmez aşk olmasa da sırf hormonları için sevişir birisiyle. tek dertleri cinselliktir çünkü eğer bu insanlardan bahsediyorsak tabi ki de Aşk, cinsel ilişkilerin bir parçası olabilir, ancak ateşli bir sevişme için aşkın mutlak bir şart olduğunu söylemek doğru olmaz çünkü dediğim gibi duygulara bakmazlar bu insanlar. Cinsel çekim ve tutku, insanlar arasında cinsel ilişkileri başlatan ve sürdüren faktörler olabilir. Aşk, duygusal bağlantı, derin bir anlayış ve bağlılık gerektiren daha derin bir ilişki şeklidir. Her iki durumda da, partnerler arasında rıza, karşılıklı saygı ve iletişim önemlidir. Cinsel ilişkilerde, her iki tarafın da rızası, istekleri ve sınırları ön planda olmalıdır. Eğer iki partner arasında güçlü bir duygusal bağ bulunmuyorsa, ateşli bir sevişme deneyimi yaşanabilir, ancak bu durum daha çok fiziksel zevk ve tatmin üzerine odaklanabilir.
Teşekkür ederim 🧚♀️
Hayır şart değil ateşli sevişme tamamen arzular ve performansla ilgilidir. Bazen birbirine çok aşık çiftlerin kötü giden cinsel yaşamlarını okuyoruz burada. Arada aşk varsa tabii ki o seks daha değerlidir ancak daha ateşli ve tutkulu olacağının garantisini vermez.
Yani aşksız seks ruhsuz vücuda benzer. Ama aşkta istediğim randımanı kızlarda bulamıyorum benim gösterdiğim sevgi tsunamisini gösteremiyorlar. Artık sadece seks yapıyorum 😂
Cevap
62Cevap
Aşk şart mi bilmiyorum ama serin havanın şart olduğu kesin😄
Ay evet bu ne ya vıcık vıcık 😂🫠🫠🫠
😂😂😂
Ama avantajı da var bedenler balık gibi kayganlaşıyor
Olsa da olur, olmasa da olur 😀
Aşk olursa akabinde yüksek ihtimal bolca gözyaşı olur🤦♀️
Nitekim aşk, pişmanlıktır🤷♀️
konuyu somutlaştıralım. Ben seni takip ederek sana kafa selamı vermiş ya da elimi uzatmış oluyorum. sense hiç oralı olmayıp devam ediyorsun. Ben de elimi geri çekiyorum ya da kafamı yana sallayıp yoluma devam ediyorum. olay bu. Benden selam bekleyip selamı almayıp selamı geri çekince bunu hiç unutmayacak şekilde dert edip sonra üste çıkmaya çalışma :D burada erkek kadın fark etmeksizin bir çok kişiyi takip ettim hiçbiri de geri takip etmedi ben de takibi bıraktım :) hiçbirinin dert ettiğini düşünmüyorum :D
Hoşlanır arzularsam her kalıbı hissettiririm. Yani sevgili tadında isterse öyle yok yeni tanıştık ileri gitme dersede içinde ileri gider duygularında gidemem
Aşk sadece duygusal derinliği sağlıyor.
Gerekli iksir iki kişi arasındaki o efsunlu tutku.
Birden gelişen, pekişen ve kıvılcımı yangına dönüştüren şeydir tutku.
Aşkla yapılan seksin hali bir başka olur tabii o yüzden şart olabilir
Nereye yapışıyoruz? 😂
Hahaha yapınca işte 😅
"Aşkla yapıştırınca" demek istemiş de olabilirsin 😂
"Aşkım yapıştırır" gibi 😂
*"Aşkım yapıştıırrr" gibi 😂
Hayır, yapınca demek istedim. Düz şekilde yapınca 😅
Onu anladım. Yazım yanlışı üzerinden espri yapıyorum, anla işte 😂
Yani aşk tetikler ya da tetikleyecek bir şey gerekli öyle tanımadığım birini istemem için
Ateşli sevişmeler tutkulu insanlarla olur. Ve aşkla sevişmenin hiçbir alakası yok.
Aşk bir elmaysa sevişmek bir dinamittir…Elma ile dinamit ne kadar alakalı ise işte o kadar şart…
Değil. Hatta aşk ilişkisinin yarattığı beklentiler ve kaygılar seksin en doyurucu haliyle yaşanmasının önünde engel.
Değil.
Tensel çekimi aşk olmadan da hissedersin. Hatta aşk olmadan bazen daha bile iyi olur.
Bence atesli bir sevismede ask olmasa daha atesli olur
Hayır karşı tarf işi bilsin biraz fizik olarak iyi olsun gerisi teferruat
Seks hep vardı aşk modern dünyada insanın bir bahanesi olarak üretildi.
Seks için şart değil ama ateşli sevisme için aşk gerekiyor diğer türlü seks gibi salt olur.
Yani şart tabi sevmediğin arzulamadigin biriyle yapamazsın.
Hayır cinsel çekimin bunun için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Tutku ten uyumu yeter aşk dediğin nedir ki zaten yeniyor mu
Şart değil benim her seksim ateşli ve arzulu 😎
Tutku yoksa duygu yoksa ne kadar ateşli sevişebilir insan
Hayır, aşk ve tutku birbirinden farklı şeyler. İkisi bir olanı bulmak kolay değil
Evet gerekli aşk olmadan yapılan seks bana göre sadece bir tükürük alışverişinden öte bir şey olamaz. 🤭
Değil. Karşılıklı çekim varsa aşkından ölüp bittigin insanla sevişmekten bile daha çok zevk alırsın. Tamamen tensel uyum. Ritmi yakalamak önemli. Ben biriyle yakalamıştım ama olmadı. Sanat icra ediyor gibiydik. Vay be...
Askla yapılan daha iyidir hem keyifli hem de duygusal iyi okur diye düşünüyorum
Değil, tutku varsa ve ya birşeyler inada binmişse her şey olur
Kadınlar sevişecekleri kadar kaslı uzun boylu ve zengin erkeklere kendilerini aşık etmeyi bilecek ladar kurnazdırlar zaten...
Değil diyenler neyin kafasını yaşıyorlar o zaman her önüne gelenle yapin aşk yoksa cinsel çekimde olmaz çok tuhaf insanlarsınız
Tutkunun en üst düzeyde olması için diğer duyguların tutkuya eşlik etmesi gerekir.
Tutku, istek ve aşk varsa gerçekten ateşli bir sevişme olur bence
Şart değil.. ama aşk varsa tabii daha iyi boşalırsın çok sulanırsın
bence hoşlanmak beğenmek lazım ama aşk şart değil
Aşk la yaptıgın biriyle, hiç tanımadığın başka biriyle yaptıgın seks ile arasında çok fark var. Aşık olmadıgım birinden zaten zevk almam.
Tabikide değil eli yüzü düzgün bir hatun ve Seksi bir vücudunun olması henimnicin yeterli
Duygusuz olmaz... olanin da adı başka
ten uyumu hijyen gùzel koku yeter
Bu kişiden kişiye değişir ama bence şart
Şart değil tutku ve çekim şart. Birde libido
Aşk olmazsa ateşli olmaz.
hayir cinsel cekim yeterli
Tutku ve arzu olunca yetrli
E tabiki de şart
Tensel çekim, Tutku ve Heyecan şart..
Onun için libido yeterli
Aşk şart değil istek arzu varsa olur
Kişiden kişiye ve ortamdn ortama değişir
Bu kişiden kişiye değişir ama bence şart
değil ama başka şartlar da var bence
Ateşli bir eş sevgili gerek
Şart tabi öyle herkese midem kaldırmıyor 😬
Aşk şart değil ama o sevişme enerjiyi körükler
Değil, ama önemli bi faktör
Aşkla yapılmayan hıc bır sey zevk vermez
Bence değil ten uyumu kafi
Aşkla yapılan hersey bir başkadır bana göre
Aşk belki şart değil ama karşılıklı arzu önemli
Nefse bakar. Sart degil bence.
Hoşlanmak ve istemek yeterli
Bazen alkolle ya da çok azgınlıkla da oluyor
Alkol performansı olumsuz etkilemiyor mu?
Kullanmadığım için bilmiyorum ama partnerim alkolün etkisiyle mesela deli gibi zıpladı üstümde
Yoo azmış olmak yeterlidir😃
Ateşli bir sevişme için önce bir partner şart
Duygu olması gerek