Hayır sevgiliyken öpüşmek şart değil. Hatta sadece bu değil bu tür gönül ilişkilerinde hiçbir şey şart veya gereklilik olamaz.
Mesela o bahsettiğin oral seks baskısı çok yanlış, itici ve iğrenç bir şey. Sevgililik maalesef bunun için bir kılıf gibi kullanılmaya başlandı.
Yani sevgiliyiz o yüzden olmalı, yapmalısın vs. gibi ama böyle bir şey yok. O yüzden böyle baskıları kabul etmeyin.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSevgililik cinsellik ilişkisidir öyle oldu artık bunları bilerek sevgili olacaksın sen erkegin parasını yersin o da seni yer bu böyledir ben erkegin parasını yerim ama o beni yiyemez diyemezsin niye sana para yedirsin o zaman o da para yedirmek zorunda degil sevgililik benim zamanımda iyiydi benden sonra bu hale geldi ortaokulda çikma lafını duydum çok şaşırmıştım ondan sonra şaşırmadım zaten bir daha şu anda sevgililik seks ilişkisi oldu kızlar erkeklerle sevgili olurum parasını yerim günümü gün ederim diyor erkekler de kızlarla seks yaparım diyor bu karşılıklı bir şey oluyor bunu kabul eden kızlar yapıyor kabul etmeyenler zorluyor sadece ben onun parasını yerim ama o beni yiyemez diye bunları yapmak kendisine dokundurtmak istemeyen erkek ve kız sevgili ayaklarına girmeyecek hic bir sorun kalmayacak ama ucundan dokundurturum gösteririm elletmem annem göster ama elletme dedi yaparsa olmaz bunu yapip da ben iyi ayağım düzgün ayağım bu işlerde ayagim olmaz diyemez zaten
08 Yorumla
Soran1 yılBak oğlum baştan soylersin , brn ciddi ilişki düşünmüyorum diye sen benim paramı yersin ben de seni dersin olur biter. Ama ciddi ilişki diye yola cikiyorsan kadına tek bir kelime söyleyemezsin ve yatırımını da her türlü yaparsin o kadına güven vermek için. Bu işler böyledir.
- 1 yıl
Helal olsun kız sana işte bu olması gereken bu zaten ama ciddi iliski diyip de bunu yapiyorlar işte bunu yapan kızlar yüzünden bu hale geldi yaa erkekler hic bir sey yapamaz su anda bakire olan sayısı erkeklerde niye yapamadiklarindan dolayi niye istiyor kıza gidiyor kız onu begenmiyor istemiyor reddediyor erkek yapamiyor ama baska birisi geliyor begeniyor onunla seks yapiyor mesele erkeklerde degil yani bu saatten sonra düzelmez senin gibi arada olanlar var sana yaklaştıgı anda hayır diyeceksin bitti gitti o sana dokunamaz bile dokunmaya calistiginda güle güle diyeceksin en azindan arada tek tük kalan kızlar bunu yapip kendinden uzak tutacak zaten cok da kalmadı bayagi azaldi kendine elletmeyen kizlar daha cok kizlar elletiyor kendilerine basta bana ellesin diye kendini yırtıyorlar daha bunlar kötü günler bundan daha kötü günler gelecek şu anda hamile kizlar çok köşelerde gizlı gizli dogurmak aldırmak düşük olması bunlar yüzde olarak %50 yi gecti %80 %90 var
Soran1 yılSağol ama kadınları sırf bacak arasından ibaret gören adamlar aslında bu cinsel serbestinin sebebi. Eğer erkekler bu kadar kadınları kategorize etmeseler patlak bilmem ne diye isim takmasalar kendileri her sevgilisinden birseyler koparmaya çalışırken kendilerine bakire kadın reva gormeseler kadınlar bu kadar raydan çıkmazdı. Biz sonuçta erkekleri memnun etmek ve egolarını tatmin etmek için yaşamıyoruz. Dindar olmasam ben de bacak arana çok da onem vermezdim sonuçta benle evlenecek adam kendini büyük ihtimalle tutmayacak. Cinsel serbestliği en son yargılayacak olanlar yine erkekler. Bırakın herkes kendi hayat görüşüne göre es seçsin kadınları cinsellik yaşiyor diye aşağılayarak bakirelik sorununa çözüm bulamazsınız aksine ters teper.
- 1 yıl
Dindarsın demek peki niye sevgili yapiyorsun öpüşüyorsun o zaman senin bir erkekle normal konusman yasak selamlasman yasak sen sevgilo yapiyorsun öpüşüyorsun ama sekse hayir diyorsun burada kendini batırdın erkekler hadi öyle görüyor niye görüyor kadinlar kendilerini gösteriyor ben seks objesi degilim diyip seks objeligi yapan ben mall degilim diyip kendini pazarlayan türk kızları degil mi ortalikta ciplak gezen göbek g. ott a. mm acik gezmiyorlar mi bunu yapan ne yapmis oluyor bu dediklerin komik oluyor erkegin parasını yemek icin bacak arasini acan kizlar olurken daha yeni bir kac soru gordum senin gibi herkes yaziyor sen daha iyi goruyorsun ama işine gelmez
- 1 yıl
bir tanesi yazmis 26 yasindayim kendimden 5 yas kucuk erkekle 2 senedir konusuyorum sekstin yapiyoruz diye bir tanesi yazmis 24 yasindayim sevgilimle beraber kaldik birlikte olmaya calismislar olmamis eger bunlar sacmaliksa senin yazdiklarin daha sacmalik dogruysa da sacmalik kizlar kendilerini cinsel obje olarak sunacak erkekler yapmis olacak 32 yasindayim daha bir kizin elini tutmadim sevgili ayaginda gezmedim bir kizla oturup çay kahve icmedim ben de dindarim sen de dindarsin sen sevgili yapiyorsun öpüşüyorsun bunu yapip bunlari yazman kendini düşürüyon sadece kizlar istedigi gibi onun bunun altinda gezecek oo sen normal bir sey yapiyorsun dogru yapiyorsun temizsin namuslu musun mu diyecem ben dindarsan eger zinanın haram oldugunu biliyorsundur bir sey demeye gerek yok bir kiz bunlari yapiyorsa o.. buuu olur patlak olur zaten o bunu yapacak bunu dedin diye sen suclu olacan iste bu turk kizlaarinin karaktersizligini kisiliksizligini göterir hem yapip hem de ben bir sey yapmadim temizim namusluyum demesi olmuyor kizlar kendileri yapiyor ne dedim erkekler bir sey yapmiyor yapamaz cinsel serbestligi kizlar getirdi önceden erkeklet kizi yataga atiyordu simdi kizlar yataga atmiyor ayakta hallediyor araba da hallediyor artik ortada namuslu kiz kalmadi sirf kizlik zarini bekaret zannedip aaminaa degdirmeden anal oral herseyi yapan kizlar var kendilerini bakire zannediyor amminaa degdirse de icine sokturmuyorr senin şu konustuklarin olmuyor erkeklerin egosu yok kizlarin egosu var hem de cok fazlaca var sen kalk 10 kilo boya badana yap vucuduna agdayi yap ortaliga ciplak cık gez göster sonra erkeklerde ego var onu tatmin etmek zorunda degiliz de sevgili diye bir sey yoktur seks iliskisi vardir bunu zaten dedim
- 1 yıl
sen kendi kendini mahvetmissin dindarim diye su konusmalarinla hem sevgili yap hem öpüş sonra ammina dokundurma ben ammimii onemsiyorum dee sen bana gelsen ben seni asla kabul etmem hem dindarim diyip hem bunlari yazman daha beter su anda kapali olup herhalti yiyenler var zaten onlar gibisin aynı farkin yok boşuna demiyorum türk kızlarınin kanı mayası bozuk diye karskter kisilik adam insanlik yok hele bu konulardaa hic yok herhalti istedikleri gibi yapip biz bir sey yapmadik ayaklari yapmak ne kadar aşağılık olduklarını gösteriyorlar zaten herşeyi istedikleri gibi yapiyorlar zararini gorunce magduru oynuyorlar kiminnne yaptigi önemli degil yaprigi seyin arkasinda duracak ben yaptim diyecek o. buuysaa o.. buyuum diyecek ben namusluyum temizim demeyecek kendini ona buna kakalamayacak onun haricinde ne halt yerse yesinler şu turk kizlarinin yaptigini yabanci kizlar çeyreginin 10 da 1ini yapmiyorlar neyse sen baktikca daha batiyon en iyisi burada dur daha fazla batma türk kızlarının sonu gelmeli artik
Soran1 yılBen de bu kadar dindarım demekki beğenemedin mi. Kendimi kimseye beğendirmek zorunda değilim ki öyle bir amacım yok beğenmeyen küçük ogluna almaz. Türk kızlarına bok atanlar yabancıları övüyorsa o işte bisey vardır. Turk kızına laf atıp yabancı guzelleyenlerin aklına şaşarım ben , kurban olun bize.
Soran1 yılOkumadım ya diğer yorumlarını belliki mağara adamısın. Erkekler yapar kadınlar yapamaz. Yabancılar kıçını başını açınca sorun yok, Türk kızları açınca Türk kızları kötü. Çifte standartlisin. Size inat özgür olacağız istediğimiz içimizden gelen şeyleri bizce sakıncası olmadıkça yapacağız!
İlk soru için sevgiliyken insan gibi davranacak kıza herşeyin bir zamanı var seven kız zaten belli bir süre geçtikten sonra kendisi konuyu açar kendisi düşünür sevdiği erkeği o yüzden kıza baskı yapmamak gerekli çok istiyosa durumunu izah eder kıza kızın kararı doğrultusunda hareket eder.
İkinciye hitaben türk kızı gibisi yok gerçekten hayatımızın neşesidir tc kızı tabi erkekler hakkında ne düşünüyolar bilemem ama ben tc kızlarına karşı bir düşmanlık beslemem asla iyi olanlarına yani
15 Yorumla
Soran1 yılBen de Türk erkeğinden başkasını bakmam Türk erkeği candır
Soran1 yılEstağfurullah :) Hatta memnuniyetle
Öpüşmek normal fakat senin eski sevgilin denen o leş karakterli adam sınırını bilmeyen bir beyinsiz olduğundan öyle insanların elinde dünyanın en iyi şeyi bile, berbat bir duruma dönüşebiliyor.
21 Yorumla- 1 yıl
Sen niye bu kadar agresif sin yahu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılŞart değil tabi ki. Karşılıklı istek ve saygı önemli.
00 Yorumla Yani kaçıncı level bi öpüşme? Bi yerlerini tututup duvara çarparak öpecek değilsin adamı.. Eğer ciddi düşünüyosan Masum bi buseden bişey olmaz.. Ama dalgasına takıldığın biriyse elini bile tutma bağlanır başına bela olur.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence asla şart değil ben 4 yıl çıktım hiç bir kez bile opusmedik yani illa olmak zorunda değil
114 Yorumla
Soran1 yılHasret kaldık söyle kalp sevgisinin oncelendigi ilişkilere
Soran1 yılAaaa
Soran1 yılKimle
Soran1 yılAnaaa.
Soran1 yılKötü olmuş. Askerdeyken kötü mü davrandın ona acaba
Soran1 yılBilemem durup dururken kız 4 yıllık sevgilisini bırakıp başkasıyla evlenmez var bir numara bana anlatmiyorsun eminim
Soran1 yılYazık olmuş sana o zaman
Gizli Üye(30-35)1 yılÖpüşme belli bir süre geçtikten sonra normal hemen demedim 8 ay veya 1 sene sonra gerisi evlenince olur
12 Yorumla
Soran1 yılEvet ama evlenmeden öpüşmek şart değil
Cevap sahibi1 yılŞart değil tabiki
Gizli Üye(30-35)1 yılOpusmekten oral e nasıl atladiniz hayret? Yapmayın yaklaşmayın birbirinize o kadar ayrı çay kahve için sohbet edin gerisini herkesle yapabilirsin ama sohbet herkesle edemezsin asıl. orta tartıp biceceksin
42 Yorumla
Soran1 yılİğrenç diyince tedavi ol dedi evlenince de yapmam diyince bana uzaylı gibi baktı. Ya işte sevistik de ikinci buluşmada sonra işte şeyimi tut nolur falan filan beni sürekli eve atmaya calismalar
Cevap sahibi1 yılHayret bişey ya evlenince olabilir sevgiliylen anormal
Tabiki şart değildir doğru olanı yaptın seni taktir ettim
20 Yorumla
1 yılİkinci buluşma erken bana göre, ama bir ay geçtikten sonra hala öpüşülmemişse ne anladım o ilişkiden.
Gider kankalarımla okey oynarım, niye hatunla buluşayım?
06 Yorumla
Soran1 yılSeviyorsan acele etmezsin güzelce anasından babasından ister düğününü yapar öpersin. 1 ay da çok erken. Yani kimse öpüşmek zorunda değil aslında ne kadar süre geçerse geçsin. Erkek sevgilisini seviyorsa yanağından bir öpücük almakla yetinir
- 1 yıl
Maalesef zamanımız doyumsuz ve hızlı bir çağ, görsel iletişim sayesinde insan arzuları ve haz eşiği had safhada.
Cinsel uyum, ten uyumu olmadan evlenen insanların evlilikleri ya kısa sürede bitiyor, ya aldatmalar oluyor, ya da zehir gibi bir hayat çekilmek zorunda kalınıyor.
Soran1 yılTen uyumu biraz fazla abartılıyor ya hatta öyle bisey olmayadabilir. Ten uyumu ne ya. Ten tendir karşılıklı uyum sevgi varsa ten uyumu da vardır o ne demekse
- 1 yıl
Hiç de abartılmıyor maalesef, giyimi dış görünüşü konuşması her şeyiyle mükemmel diyip de hoşlandığınız bir karşı cins ile iğrenç bir seks hayatının başka açıklaması olamaz. Hatta bazen o kadar olur ki başladığınız işi bitiremeyip üzerinizi giyinirsiniz.
Soran1 yılElin eline değdiğinde için kıpır kıpır ediyorsa ten uyumu vardır işte tamam
- 1 yıl
Yok işte o işler öyle olmuyor maalesef, gerçekten soyunup da ten tene değmeden anlamıyor insan. Tabi ki bu evlenme niyetinde olan herkes evişsin bir kere demek değil, şans biraz da.
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılKisilerin kendi istegi ile olmali. Sevgilisin diye opusmek zorunlulugu olamaz
10 Yorumla
1 yılBenim icin sart seks evet sart degil ama opusmeden ne ten uyumu anlasilir ne de opusmek buyuk bir sey
03 Yorumla
Soran1 yılSana serbest
- 1 yıl
Hic opusmeden evlendin ve adam cok kotu opusuyor hic opusurken tensel cekim almiyorsun nasil devam edicek?
Soran1 yılÖğrenir. Elim elini tuttuğunda bu hissi seviyorsam içim kıpır kıpır ediyorsa ten uyumu vardır.
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öpüşmek güzelde ancak 3 de hersey uyumluysa 3-5 dakika olur. Oral işi Nisan ve sözden sonra olması iyi olur. Hemen isteyenin niyeti ciddi degildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Ozaman git bir kız arkadaş bul kendine erkek sana göre değil.. Öpüşmeye bile karşıysan ne yapıcan tavla mı oynucan onla
05 Yorumla
Soran1 yılEvliliği beklemek istiyorum belki? Ama sen evlilik istemeyenlerdensin heralde kızları da böyle manipule ediyorsun. Kendin gibi düşünün birini bul ama kimseye baskı yapma
Soran1 yılNiye bulamıyim herkes senin gibi sırtlan mi. Herkes sirtlansa ben istemiyorum erkek merkek. Erkek diye yanmiyoruz çok şükür
Soran1 yılŞart değil zorlayamazsiniz zaten sınırını çoğu erkek bilmiyor. Bundan sonra asla opusmem kimseyle evlenmeden . Anlamıyorsunuz çünkü bu opustuyse daha fazlasını isteyeyim diyorsunuz.
1 yılÖpüşmek sarılmak ona dokunmak çok güzel bir duygu bu duygu aşkı tazeler ve daha keyifli vakit geçirmemizi sağlar öpüşmenin biraz daha ilerisine gidildiğinde daha sıcak dakikalarla daha özel vakit geçirilebilir bu zevk anlatılmaz yaşanır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılCanı çekiyor insanın, yani ne bekleniyor veya neyi erteliyoruz ki?
02 Yorumla
Soran1 yılErteleyen erteler ertemeleyen ertelemez saygı duymak zorundasın.
- 1 yıl
Peki
Kız isterse nesen şart olsun belki erkwk ozaman istemicek.
013 Yorumla
Soran1 yılErkek mi istemicek bırak ya. Benim demek istediğim, kız isterse öpüşülebilir belki ama erkeklerin öpülmeden evlenmeden sevgililik olmaz demesi ve her şeyi zorlaması çok yanlış. Şart değil hiçbir sekilde
Soran1 yılÖpüşmeden elleşmeden*
Soran1 yılİlla en azından öpüşüşülür diye bir kural yok onu demek istiyorum. Seven dokunmadan da sever bir yanak öpücüğü yeter.
Soran1 yılErkekler değerli falan değil. Sevdigin kız öpüşmek istiyorsa öpüşürsün kardeşim seni tutan ne? Canına minnet
Soran1 yılHelal olsun valla beklediysen. Ama eskiden öyleydi zaten erkekler beklerdi
Soran1 yılKatılıyorum. Sadece baskıya karşıyım yoksa her görüşten insan var karşılıklı rıza olduktan sonra problem yok.
Soran1 yılSağol senin de
Gizli Üye(25-29)1 yılŞart değil bence sevdiğim kız istemiyorsa bunu sorun etmem. İki tarafında istemesi lazım.
10 Yorumla
1 yılSaygı duymuyor ve zorluyor ise sıkıntı zaten dediğin gibi sınır önemli bunu belli etmelisin
01 Yorumla- 1 yıl
Umarım ileri gitmemişsindir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılAranızdaki yakınlık ve uyuma bağlı biraz da.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılYoo değil karşılık li bir şey bu tek taraflı olmaz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tükürük leri birbirine geçiriyorlar ıyy öpüşmek. Tiksinç. Sevişmek daha güzel
00 YorumlaHiç gerek yok. Öpüşmekte sevişmekte olmadan her şey olabilir. Güzel bir aşk yaşanabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. şart değil ama gerekli ama fazla gelişmelere bağlı illa olacak diye bişi yok
00 Yorumla
1 yılBenim için şart bende şartlarıma uygun partner bulurum zaten sorun olmaz çifte bağlı
00 Yorumla
1 yılMillet çocuk kazanıyor sen öpüşmek şart mi diyorsun😄 erkekler cinsellik yasamayacg kadını hayatına almazlar maalesef geldgmz durum bu
12 Yorumla
Soran1 yılAlmasın istemem öyle erkek.
- 1 yıl
Bnde istemem
Gizli Üye(30-35)1 yılBazıları acele
Ediyor.
Her şey vaktinde iyi.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılO an belki de sen karşı koymayacaksın belli olmuyor.
Ama çok farklı bir duygu.00 Yorumla
1 yılkankadan ne farkin kaliyor o zaman
018 Yorumla
Soran1 yılManipülasyon tekniği numara 6
- 1 yıl
1 numara ne ayiptir sorması 🤔
Soran1 yılBen çiçek almayi sevmiyorum
- 1 yıl
sevmiyordur adam ne var bunda
Soran1 yılBen ona almiyicam ben seviyorum o alacak
- 1 yıl
çiçeğe takılıp adami üzme bence
Soran1 yılAnasını bile ağlatırım daha çiçek ne ki daha neler neler isterim
- 1 yıl
inatlasarak bisey yaptiramazsin ki
Soran1 yılBana öyle ben sevmiyorum ben almıyorum diye lafa luga edeni terk ederim bitti gitti. Kendine baska enayi bulsun. Ben değerli biriyim ben kadınım. Yok öyle hem bisey almiyim hem sevgili yapayım hoşt
- 1 yıl
yanlıs bakiyorsun olaya benim bir iliskim 4 sene surdu çicek almadim ama siirler yazdim hediyeler aldim balonlar yağdırdim sürprizle yaptim ama çicek almadim çicek diye diretse ayriliga kadar giderdi saçma çunku cicek ne yaa
Soran1 yılAy ayrılırmis kendini nimet mi sanıyorsun sen. Ben çiçek istiyorsam alınacak o kadar
- 1 yıl
yaw he he tamam alinsin
Soran1 yılHer şeyi alan çiçek de alır masal okumayin
- 1 yıl
inada binerse kadın anca başını alır 🤣
- 1 yıl
erkek aldatir gelirken cicek alır 🥀
Soran1 yılHep bir manipülasyon hep bir bahane. Hayır efendim hem düzgün olup çiçek alabilirsin yok öyle yağma. Senin gibi sirtlanla inat edilmez terk edilir gecilir. Tam sirtlansin
- 1 yıl
ya teyzecim bi (S) usup (G) it
- 1 yıl
terket beni rica ediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılöpüşmek istemediğin birisi ile sevgili olma D:
07 Yorumla
Soran1 yılEvliliğe saklamak diye bir şey var hani
- 1 yıl
hiç öyle bir derdim yok ne evleneceğim kişide ararım nede kendimde saklarım
Soran1 yılSen zaten niye kendini saklayasin ki canına minnet. Sıradan erkek iste
- 1 yıl
kendinizi hediye paketi gibi saklmaya gerke yok bedeniniz sizin evlenmeden öncesine karılamaz kimse önemli olan evklendikten sonra yapmamanız
Soran1 yılKimse karışamaz tabi istediğimiz zaman öpüşürüz istersek saklarız istersek mezara götürürüz kimse bizi zorlayamaz yok şimdi yok sevgilinde öpüşmek zorundasın diye!
Soran1 yılKimse bize baskı yapamaz öyle bir hakkı yok kimsenin. Adamsan evlenmeyi bekle bakalım ciddiysen. Erkekliğe sığmaz baskı manipule
- 1 yıl
içinden geleni yap
Gizli Üye(30-35)1 yılOpusmek le oral ne alaka
28 Yorumla
Soran1 yılOpüştükten sonra yok onu eline vereyim nolur tut yok bilmem ne
Cevap sahibi1 yılSoledımı o sekıldee
Soran1 yılEvet nolur tut dedi ikinci buluşmada arsbadaydik. Boşalmam gerek dedi. 31 çek dedim tutmadım ondan sonra ayrılalım dedi. Sonra tekrar yazdı peşimden koşan falan öyle ayrıl barış ayrıl barış
Cevap sahibi1 yılYanı rahatlatsan elınle olurmus bısey olmazkı
Soran1 yılİstemiyorum elimle falan rahatlatmak
Cevap sahibi1 yılHımm
Cevap sahibi1 yılSevgılısın sonucta opusmekge ıstemek sonucta
Sevgiliyken sevişmek öpüşmek yani çok canım
00 YorumlaKeyfi bir durumdur, şart değil.
00 Yorumla
1 yılDegil ama alisirsan birakamassin
00 YorumlaEvlilik mi düşünüyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilhassa istemiyorum yanlış zaman çünkü
00 Yorumla
1 yılİki kişiye bağlı durumlar
00 Yorumla
1 yılBu konular sarta degil, arzuya bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOpusme ile oral seksin alakasi yok
412 Yorumla
Soran1 yılEvet ama bazıları sınırını bilmiyor devamını istiyor opustuk şimdi sıra diğerlerinde gibisinden
Cevap sahibi1 yılValla erkekler asama asama opusme ellesme ev yoksa direkt orala yonlendirirler ev varsa zaten sevisme olur yani karsinizda ki evlenecegiz kisi degilse uzak durun tabi cunku opusmeden sonra maalesef hep ilerisini isterler
Soran1 yılEve gittik oral seks istedi bakiresin senden cinsel ilişki asla istemem (ne kadar da iyi kalpli?) en azında oral yap dedi. İkimizin de morali bozuldu ben yapmayınca. Sadece öpüşmekle ben orgazm olmam bana fazlası lazım diyip durdu. Sonra bir daha görüşmedik
Cevap sahibi1 yılEve gidiyosan yapilacak belli zaten
Soran1 yılBen de istedim biraz sevişelim ama yani sürekli bir ısrar birseyler için
Cevap sahibi1 yılHem oyle diyorsun hem boyle cozemedim neyse allah gönlüne göre versin ne diyim
Soran1 yılYani sevişmeyin seviyorum o yüzden seviniyordum onla zaten ama istemediğim şeylere zorladı. Yok işte insan sevince öpüşür sevisir bağ kuvvetlenir falan dedi benim de işime geldi ama amacı farklıymış
Soran1 yılSevismeyi seviyordum o yüzden sevisiyordum*
Cevap sahibi1 yılKardesim opusmek zorunda miyim derken sevismeyi seviyoruma geldin amaci ne olacak sandin o da sevismeyi seviyordu demek ki🤣🤣
Soran1 yılSevismesem de olurdu o istedi ben de ne zararı olucak ki diye düşündüm
Cevap sahibi1 yılTabi boyle dusunmeye dvm et
- 1 yıl
Arkadaş tecrübeli galiba?
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yılhiç yapmasan da olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek de istemeyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenince bile şart değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKirlenmişsin bu durumda ne kadar kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞart değil hatta. Yapılmamalı
00 YorumlaÖpüşme olmazsa olmaz 😂
02 Yorumla
Soran1 yılYok seninkini çok kandırmışlar ama belli. Normali bu sanıyorsun annenden babandan öyle gördüysen
1 yılDeğil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence sart amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Şart diye bişey yok
00 Yorumla
1 yılŞart değil hayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Genelde öyledir
00 YorumlaHayır değil
00 Yorumla
1 yılDeğil yapma
00 Yorumla
1 yılHayır şart değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok be şart değil