Güncellemeler
1 yıl
Bana daha mi çok bağlanır yoksa soğur mu 1.5 aydır konuşuyoruz 4 kere buluştuk
Güncellemeler
1 yıl
Zaten arabasına bindim hani elledi beni yanaktan öpme sarılma var ama dudaktan operse kendime hakim olamam diye korkuyorum saygı duyarım sana dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır değil. Bu gibi özel şeyler evlilik sonrasına saklanmalı.
Nasıl yani
Evlilikten sonra yaşanmalı bu özel şeyler.
Biz görücü usulü evlenemiyoruz severek evlencez ama normal eyler
Sadece sevişme olmamalı bence
Normal
Yanlış düşünmez dimi
Yok
Yok artık ya bunu gerçekten sordunmu🫣
Soru sorduk
Ben sevgili olmadanda öpüşür ve sevişirim
Sen kendini agirdan satman lazim
Nasil
Normal
Haram bro
Beni basit görmesinden korkuyorum kimseyle opusmedim cunku
Bişe olmasss
Basitsin zaten
Basitsin derken
Elleşmen vs bunlar basit hareketler
Kanka bunları herkes yapıyor yapmayani söyle görücü usulü mu evlenicez severek seven insan da ister böyle şeyler arzular ama seviyeli şekilde
Ben severek evlenme tarafındayım sevmek göstermek güzel şeyler ama öpüşmek sevişmek evlenemden tuhaf geliyo sadece
Elledi derken bacağımı karnımı meme ve popoyu degil
Ben zaten bu tür şeyler yapmayın demiyorum basit dememin sebebi de her türlü yakınlaşmayı yapıp öpüşmeyi bu kadar büyütmek basitçe geliyor zaten her türlü yakınlaşmışsın
Pardon o halde yanlış anladım
Ben bak Allah yukarda ilk defa bı erkeğin arabasına bindim nasip mi nedir 21 yaşındayım ama ilk defa biri içime sindi beni düşünüyor iş yerime yiyecek getiriyor akşam eve götürüyor falan hastayken hastaneye götürdü kararlarıma saygılı istersen fazla yakinlasmayiz yeter ki sen sadık ol diyor
İlk defa bı erkeği yanagindan öptüm soruyu sorma sebebim bu konuda cahil olmam çok kişiyle yazistim ama ikinci bulustugum adam ve ilk yakinlastigim afam
Mutluysan güzel, bence öpüşme vs aşamalarına eğer ciddiyseniz geçin aksi halde pişmanlıklar yaşanabilir
Yani 1.5 aydır konuşuyoruz biraz daha geçtikten sonra dimi
Bence evet biraz daha vakti var
Zaten benden soğuyup soğumadigini sevip sevmediğini anlarım değil mi fazla yakinlasmadan
Zaten bunun için soğuyacaksa seni gerçek anlamda sevmiyordur
Sen olsan napardin nasıl denerdin
Ben evliliğe bazı şeyler kalsın cazibesi kalsın istiyorum
Yapma bence
Niye ki
Ya sadece öpüşme ile kalır biliyorum ilerisi olmaz ama beni basit gormesin diye hata yaparım diyorum ben korkutuyorum gözünü
İleri giderim diye korkuyosun. Belli ki sende de cinsel açlık var ve bunu kontrol altına alamayabilirsin. Ben de aynı durumdayım. Kızlardan uzak durmaya çalışıyorum bundan dolayı.
Aslında onun gözünü korkutuyorum ben biraz hata yaparız gibisinden beni basit gormesin diye
En doğrusu da bu. Evlenmeden asla öpüşme bile. Başka biriyle evlenirsen kendini suçlu hissedersin.
Ama benden soğusun istemiyorum
Seven erkek soğumaz. Ona da açıkla bu durumu. Evlenmeden yapamam de
Bende öpüşmek istiyorum ama kendime de hakim olurum sadece o basit düşünmesin istiyorum beni
Eğer gerçekten güvenilir biriyse olabilir ama bu zamanda babana bile güvenmeyeceksin. O nedenle en sağlıklısı evliliği beklemek.
Ya zaten çok kızla olmuş evlilik istiyor falan o yüzden kendim dururum ama sen duramazsan saygı duyarım dedi
Bilemiyorum ya aklına hangisi yatıyosa onu yap
Günah