Sevgilisi olan arkadaşlarıma sordum öpüştünüz mü diye düşünün ya bunlardan iki kişide kapalı resmen şok gecirdim ama belli etmedim evet öpüştük dudaktan dedi. Bir anda oldu zaten dedi. Yani cidden böylemi durum her sevgilisi olan öpüşüp bir şeyler yaşiyormu ben elini tutmaya bile çekinirken :( bu tarz seyler duyunca şok gecirdim.
Şart değil yani illa ki olucak bir zaman ama çekinen insanlar hemen yapamaz doğrusuda o zaten bir bakıma öpmek cesaret ister güven verir ama iki gün sonra ayrılabilceğin biri ile yaptığında anlamı kalır mı kalmaz tabii.. Ben eski sevgilimi öpmeye kıyamazdım anca yanaktan bir kaç kere yapabilimiştim düşün ne kadar çekingenim :D
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben sırf bu yuzden sevgili olmuyorum kimse ile ister istemez tek kaldigin zaman bu olucak ne kadar nefsine hakim olabilirsin ki? Bu dedigim kisiler çok iyi kızlar hepside dusun artik geldikleri duruma bak :( Bence en iyisi bu yuzden cekingen erkek istiyorum. Yanaktan opmek bile sakincali dogru bulmuyorum ben hicbir sekilde
7 ay da sadece 3 kere öptüm yanaktan o kadar da abartılcak değil yanak olayı ama nefisine hakim olmak kişiye bağlı gerçekten seven insan onun bedenini değil kalbini ister
Tabi kardesim. Olabilir bir sey demiyorum kendi gorusumi soyledim yanliş anlama. Simdiki genclere gore gayette iyisin bence. Bak guzel soyledin kesinlikle oyle
.. sakın kimse ile öpüşme yanlış bişi yapma Sevgili mevkili işleri boş işler bunu bil.. En sevdiğim kız hanım hanımcık vefalı sadakatli karakterli nefsine düşmemiş pırlanta kızdır... Şimdi sevgilim olcak kızın elini tutmaya cekinirim ya.. Ki zaten oda evleneceğim kızdır ...
1
22 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonundaa benim gibi dusunen bir kisi Allah razi olsun ya bu sitese 1 kisi kalmis mantikli dusunen bir insan. Kesinlikle oyle kardesim benim oyle bir dusuncem yok zaten sadece saskinligimi belli etmek icin sordum soruyu ama suclu ben kabul edildim iste
İnsanlar.. Cahil cahil.. Günümüz insanlar hani derler ya doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar o misal .. Ben hiç bir kızla cinsellik yaşamadım yaşamamda.. Hiç bir kızın elini bile tutmadım .. Birgün evlenirsem evleneceğim kızın yüzüne bakabilmek için Bide nasıl olur ya bir kızın edebi namusuyla oynanmaz... ... Keşke sizin gibi düşünen bir kız arkadaşım olsa
Kesinlikle insanlar iste dogru soyleyince zorlarina gidiyor oysaki onlarda herseyin farkındalar ama işte :( Ben 1 kere sanal ortamdan bir kisi ile konustum oda bu sitedendi. Yani bulusmadim dahi o kisi ile cok istemesine ragmen cunku biliyorum onunla bulusursam goz goze gelicem ister istemez bir etkilesim olucak veya nefsine hakim olamayacağım sirf bu yuzden umut vermemek icin konusmadim bitirdim konusmayi. Sonra ne oldu biliyormusun 1 ay sonra yeni kiz arkadasi buldu kendine 😂 iste erkeklerin gercek yuzu dedim o gun bugundur bitti artik guvenmiyorum hicbir erkeğe.
Evet. Ya sevgili demek evlenmeden önce kisilerin belli bir süre birbirlerini tanımasıdır bence huy davranis olarak zaten kafa yapiniz uyuyorsa daha sonrasinda evlenirsin o zaman ne halt yiyorsan ye.
Kız gerçekten düşünceni çok beğendim pırlanta kızsın sözlerinden belli. Burda arkadaş olabilir miyiz.. Kuranı kerime el basayımki hic bir art niyetim yok.. İnşallah yanlış bişi dememiştirim
Yok kardeşim olurmu öyle şey.. Sen benim kız kardeşim gibisin... .. Çok iyi birisiniz senle arkadaş olabiliriz konuşabiliriz... .. Şimdi müsaadenle biraz işim var işden 6 buçuk gibi cıkacam.. 6 buçuk gibi gelirim kardeşim... Güvendiğiniz için çok teşekkür ederim
Sevgili olmak sizin için nedir ya? Aralarında çekim var ki sevgili olmuşlar yoksa arkadaştan ne farkı kalır. Tuhaf bir şeymiş gibi bir de soruyorsunuz.
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Iste sorunda bu ya zaten tuhaf gelmiyor bu size. Sorunun en buyugu burada basliyor zaten.
Sevgili olmak demek opmek demekmi insan evlenmeden once bir sevgililik doneminden gecer oda birbirini daha iyi tanimak icin huy davranis olarak. Eger bu sevgilik doneminde kafa yapiniz uyuyorsa evlenirsiniz evlendikten sonra ne yaparsan yap. Benim kafamda sevgililik budur.
Dini acidan bakmiyorum tek. Genel olarak bakiyorum nefsime ne kadar hakim olabilirim diye bakiyorum. Bende biliyorum sevgili olmanim gunah oldugunu fakat sevgili olmadan bir kisiyo taniyamam bu yuzden illa sart sevgili olmak benim demek istedigim sevgili olunca illa opusmek sart mi insanlar birbirlerini tanimak icin sevgili olamazlar mi
Bak ben söyleyeyim adı sevgililik değil ama o opusmeden el ele tutusmadan oturup konuşup tanışmaya din izin veriyor. Sevgililik daha farklı bir şey bence senin istediğin hali bana saçma geldi
Evet tabikide oyle once yanaktan opmek ile baslar sonra dudaktan sonrasi zaten meçhul. Yuz vermiceksin kolay lokma olarak gozukmuceksim erkeklerin gozunde. Zaten boyle kendini sakininca anliyorsun sevip sevmedigini. Seven insan ben seni beklerim diyor sevmeyen insan 1 ay dayanamayip yeni sevgili yapiyor cok yasadim ben bunlari
evet öyleymiş bende bu siteye görünce öğrendim gerçi yaparlar normaldir dışarda ayak üstü yiyişenler dolu daha bide bunu kapalı ortamları var allah ıslah etsin gençliği ne diyim
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyle abi haklisin. Zaten bu sitede normal insan yok yani bu sitedekilerin laflarina bakmiyorum. Arkadaslarimdann bunu duymak beni cok üzdü.
siz öyle bir karaktersiniz başkaları bambaşka. Yani ortada şok geçirecek bir durum yok. Kimse kimseyi zorla öpmüyor konumuz bu değil zaten. Karşılıklı istek olduktan sonra kime ne?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bahsettigim kisiler benim yakim arkadaslarim. Baskalari degil burda kimseyi sorguladigim felanda yok kendime cok karakterliyimde demedim. Sen sadece soruyu saptırmaya çalısyorsun anladim ben senin amacınj
amacımı mı anladın :D bir ruh hastasına daha denk geldik hadi bakalım hayırlısı. Sana ters gelmiş öpüşmeleri ama başkasına normal geliyor dedim sen böylesin onlar öyle şok geçirecek bir durum yok diyorum ne demişim ben burda ne gibi bir amaç gütmüş olabilirim allah aşkına?
Bir şey demicem cidden. Herkese bir etiket yapıştırıyorsunuz zaten. Bende diyorum ki başkasınin öpüşmesi bana tuhaf gelmez veya beni ilgilendirmez söz konusu ettiğim kisiler benim bu seme tanıştığım arkadaşlarım. Ayrıca amacını anladim derken o anlamda demedim. Soruyu başka yere çekmek istiyorsun manasında dedim onu.
Sevgilim yok istersem cokda guzel sevgili yaparim. Evet neyime sevgili cok haklisim bu yuzden olur ya nefsime hakim olamam diye sevgili olmuyorum kimse ile.
Bunlari dusunmek bile sacma geliyor cidden. Opusmek bir gereklilik olamaz ani gelisen bir sey yani. Kapali olup olmamasi degil o tamamen o an bulundugu durum veya kisilikten kaynaklanir.
Kalmadı tabiki de. Sokaklarda sarmaş dolaş sarılan dudak dudağa öpüşenlerle dolu. Özgür ülkeyiz ya herkes istediğini yapmalı imiş. Toplum ahlakı terbiyesini sorsan kimse anlatamaz ama nasıl sevişilir desen 3 saat anlatırlar. Daha çok şey var da özgür ülke olduğumuz için diyemiyorum var gerisini sen anla.
Öyle birde bunu en yakin arkadasinin yaptigini duymak berbat bir durum. Normal karsiliyorlar birde opusmeyi dogal seyler diyorlae haramın adi artık normal şeyler canım bunlarr olmuş. Anlıyorum ben seni 👍👍
Daha da sapıklaşacak durum merak etme. İyiye gitmiyoruz. Sağolsun tv lerdeki diziler sosyal medya içine etti ahlakın. Adam amca karısı ile ilişkiye giriyor yasak aşk dniliyor bak lafa bak. Daha bir sürü şey var hepsi buraya sığmaz. İmkan olsa da şöyle oturup konuşsak. Devir çok kötü çok. Sözde özgür ülkeyiz ya.
Evet. Malesef çok doğal gosteriyorlar her şeyi dizilerde. Aslinda ben kendimede cok iyi müslumanim diyemem elbet benimde hatalarim fazladir. Ama yinede elimden geldigince nefsime hakim olmaya cabaliyorum. Ozgurlugu batsin ulkenin boyle ozgurluk olmaz olsun ya
Yoo öyle deme kardeşim gerici yobaz derler sonra bize. Aydınlık özgürlükçüler saldırırlar hemen. Siz örümcek kafasınız gerisiniz yobazsınız derler hemen demedi deme.
Niye gücüme gitsin ki? Tanımadigim insan bama yobaz dese ne demese ne takanmi var onlari bak agizlarinın payıni verince gayette susuyorlar. Ahlak namus bekcisi felan degilim kendimi oyle gormuyorum sadece dogrulari soyluyorum yani sadece din acısından bakmiyorum olaya genis acilarla bakiyorum.
Ah ah ah işte ne hale geldik. Kalça göstermek moda olan bir devirde, dizilerde amca karısı ile işkiye girmeyi yasak aşk olarak tanımlanan dünayada ne kadar anlatsak da bilemiyorum.
değil abi, değil sevmek çok başka bişey, sevmenin öncelikleri çok başka.. Öpücük sonraki mesele
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hepsinin sevgiliside iyi çocuklar öyle amaçları o tarz şeyler değil ki ben beklemezdim. Kime sorsam öpüşmüsler yanağından dahi olsa :( çok kötü bir durum cok.
Evet baya sonralari hatta. Evet sevgili olduk opuselim oldu bittiye getiriyorlar isi. Sanki cogunun amaclari sevdigi icin sevgili olmak degilde opusmek icin veya baska bir sey yapmak icin sevgili olmak
Hayır. Boyle demeniz icin soylemedim. Hepsi ayni dgil tabikide cok iyi olanlarida var sadece demek istedigim kapali arkadaslarimin boyle yapmasi beni uzdu bu manada dedim.
Bence beni seven insan beni öpmeye, bana dokunmaya kıyamaz. Öpmek, dokunmak, sarılmak sevgiyi göstermenin yoludur başka türlü karşımdakinin beni sevdiğini nasıl anlayabilirim.
Yok yok o cümleye kiyamaz daha cok yakisti Allah söyletti 😂 Sevgiyi gostermenin yolu opmek sevmektir haklisin ama evlendikten sonra. Simdi degil. 😑 Çok seviyorsan zaten gider evlenirsin.
Neden haram olan bir seyi tasdikleyim ki. Bu benim dusuncem. Asil salak sizin gibi erkeklere yuz veren kizlarda işte. Boyle olucaksam evde kalirim daha iyi
Ne alakasimi var kucuk cocuklar seni ornek aliyor sokaklarda el ele tutusuyorsun , opusuyorsun hic dusunuyormusun hayir tabikide herkes ozgur istedigini yapabilirr.
hırsızlıkmı yapıyorsun adammı vuruyorsun? senin gibi bagnaz olunca ne oldu biliomusun o küçük çocuk büyüdü karısında eşinde istediğini bulamayınca eşini aldattı sonra kadınlarda aldatmaya başladı, aman sen vücudunu kimseye elletme , sen ilerde evlenince eşinede vermezsin 3 5 güne başında agrır, sexle sevişmeyle sevgiyle dönüo ilişkiler biraz göznünü aç
Ikiside degil küçük kardeşlerimize kötü örnek oluyorsun. Ondan sonra ne oluyor biliyormusun tecavüz olaylari , evlilik dısı bebekler daha bir sürü şeyler. Sen şu an başka yere cekiyorsun konuyu. Ne alakası var ya merak etme sevgilisine bu zamana kadar dokunmaya kıyamayann nefsine hakim olan genc karisini aldatmaya cesaret edemez. ( istisnalar) saymiyorum ben genele bakarim her zaman.
Iste bak kurdugun cumlelerden nasil bir insan oldugun anlasiliyor.
En İyi Cevaplar