Sevgili olunduğunda erkek sevişmeyi bekler mi? Yani her sevgili sevişmek zorundamıdır olmazsa erkek kızdan soğur mu?
Cevabın nedir?
+1 yılSHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK BÜROSU
16. YILLIK EMEKLİ EMNİYET MENSUBU GÜVENCESİ İLE ÇALIŞMLARIMIZI TÜRKİYENİN 81 VİLAYETİNDE AKTİF OLARAK SÜRDÜRMEKTEYİZ. SIRASIYLA YAPILAN ÇALIŞMALAR AŞŞAĞIDAKİ ANA BAŞLIKLAR ALTINDA TOPARLANMIŞ OLUP MEVCUT RESMİ SİTEMİZİ SHERLOCK HOLMES ÖZEL DEDEKTİFLİK YAZARAK GOOGLEDEN ULAŞABİLİRSİNİZ...00 Yorumla
evet her erkek sevdiği insanla bir şeyler paylaşmak ister. çok ileri gitmeden bir şeylere izin verebilirsin fakat sonradan ayrılık durumun olunca fena bağlanıyorsun aklına hep o anlar geliyor. yine de sen bilirsin, yine de dediğim gibi çok ciddi olmadıkça ileriye gitme :)
00 Yorumla
+1 yılSevmek bir ömür sürer sevişmek 5 dakika: şart değil bence burası türkiye bu bicok yerde böyledir madur olan bayanlardır bir durum söz konusu olacaksa bu karşılıklı olmalı. aksi takdirde pek etik olmaz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılonlara abaza dıyoz bız herkez bır degıl tabıkıde gerekmez !!!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılsana birşey diyyimi sen bu soruyu soruyorsun ve seviş deserler sevişirsen boşuna bakire kalırsın bu kadar diyorum sevgilin için sevişen verirder Allahım sana yalvıyorum kulun köpegin olıyım böylelerinden bizi koru çirkin ama temiz kız nasip et
00 YorumlaSevgilinle değil de sevdiğinle çıktığında evet yoksa kaşar damgası yersin
00 Yorumla
+1 yılsoğumz biz 3 aydır çıkıoruz ve ve bnim kurllarım geçerli gıkı çıkmıyor srışnımın :D
01 Yorumla- +1 yıl
alan razı veren razı senın ıcın skıntı olmaz
+1 yılErkek arkadaşınla sevişmek istiyorsun ama tereddüt ediyorsun, sevgili olacaksan sekste olacak.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 861 cevap paylaştı. Tabiki hayir.
Bizde sevismiyoruz, ve evlenmeden öncede yapmaya düsünmüyorum. Erkegin sogucaginida sanmiyorum, ama bikar gibi.12 Yorumla- +1 yıl
vayyy helall :=9
- +1 yıl
Sevişmek belkide bu kelimeye bu anlamı biz verdik tıpkı buluşmak hatta konuşmak illaki sevişmek denince aklimiz belden aşağıya gider sevişmek o kadar masumdurki bir birine dokunmaya bile gerek yok bir insanı gerçekten seviyorsan beklersin evlilik su aralar oyuncak oldu evlilik programları bosanmalarbi önceki yorumuma bakarsanız anlarsınız işin özü kızarsan tam kızacak seversen öyle bir seveceksinki dillere destan olacaksın kend kendini vereceksin yaptığın işe saygılarımla L. K.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir şey olmamalı. Teklifte bulunursa onu terk et. Gerçek aşklarda şehvet yoktur. Aşkın şehveti birlikte olduğunuz her zamanda haz alabilmenizdir. Yani sevişme olmamalı.
00 Yorumlaya bak basbasa kalırsan o 3. kişi şeytan olur saptırır zina yaptırır şeytan tuzaga düsürmesin dikkat et
00 Yorumla
+1 yılgenelde soğur ama evlenecek ise neden soğusun ama ben kendi adıma söyleyeyim ben birlikte olmak isterim sevgilimle karsılıklı istemeli sence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıleğer ağır abazasa tabı bekler zaten cıddıyet ısteyen ılerısını ısteyen adam bunları hayal dahı etmez
00 Yorumla
+1 yılyok benim için önemli olan anlayış sevişme önemli değil
00 Yorumla
+1 yılSeviyosa sana kıyamaz kiii
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlla Vermek, gerekmez!!!
10 Yorumla
+1 yılYemeye gidip yememek gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn birinci kural :)))
01 Yorumla- +1 yıl
yasın 30 u geçmiş hayattan alcagını almışın bari kızı yanlış yola sokma gün gelir kızana. slar
+1 yılöyle bir şart yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmeyi bırak çocuk yapmak bile zorunlu :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan sevdiğine kıyamaz kıyarsa amaç sekstir
00 Yorumlatabi en önemli şey:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeklemeli soğumamalı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri