Ateşli bir sevişmenin olmazsa olmazı uyumdur. Dokunuşlarla, bakışlarla başlayan küçük yaramazlıklar bunların olmazsa olmaz tetikleyici etkilerindendir. Erkeğin kadınının kulağına hoş sözcükler fısıldaması bile etkilidir. Böyle kulağına istediği kelimeleri söylerken ellerini belinde gezdirmesi ve müzik eşliğinde keşfedilmemiş notaların bulunması ateşli bir sevişmenin olmazsa olmazlarındandır.
Birbirinin ne istediğini bilen birbirini tanıyan bir çift gereklidir. Birbirini çok arzulamalı ve penetrasyon evresine geçmek için acele etmemeliler. Ön sevişmeyi uzatmak uyarılma noktalarını tanıyarak dokunmak gerekir. Birbirini tatmin etmeye odaklı olmaları kendini tamamen rahat hissetmeliler. Ara ara konuşmalara yer vermeleride çok etkili olacaktır. Sonuç odaklı değil anın tadını çıkartmaları keyif verecektir.🤷♀️
Dominant olmak Biraz kaba olmak Çok çok şehvetli olmak Acele etmemek Kendinden çok karşındakini düşünmek Nelerden zevk aldığını keşfetmek Yeniliklere açık olmak Hep aynı şeyi yapmamak (çeşit önemli) Uygunsuz mekanlar heyecan yaratabilir. (Kişiye göre değişir)
Çekici bir Erkeğin kulağına hoş sözcükler fısıldaması çok güzel oluyor. Böyle kulağına istediği kelimeleri söylerken ellerini belinde gezdirmesi, müzikte keşfedilmemiş notaları bulmak gibi oluyor. Yavaş yavaş ellerini vücut hatlarımda gezdirirken sevişmeye başlamamız.. Neyse devam edemeyeceğim. şu an anlatırken bile sıcakladım.
Ateşli bir sevismenin olmazsa olmazı, sevişmeden önceki yaklaşık 1 saatlik kısmın, tahrik edici olması. Mesela durduğun yerde yapışıp dudaktan sevişmek zevk vermez. Fakat, evin içinde taciz edersin mesela tezgahta uğraşırken giderim arkasından dayarim. O da mesela, vücudunu teşhir eden kiyafetle evin içinde gezer. Bunun sonucunda başlayan sevişme, tadından yenmez. Maks shevet, max. Libido ve max. Haz garantili 😬
Kendi yaşadığım olayı özetleyim konuşmalar msjlaşmalar resim alış verişleri hayal kurmalar derken sinemada sakso eller kollar filan avmnin soyunma kabininde ayak üstü seks ve o yetmemezlğin verdiğ arzuyla eve gidene kadar sert kalman sonrasında evde sabaha kadar sürecek seks 😄
Bazen özlemdir, bazen yasak ilişki ya da mekanın şartları. Bulunduğun yer ve kişiye göre değişir. Uzun süre hayal edip ilk buluşmada olan ve istemsizce ansızın gelişen sevişmeler daha ateşlidir benim için.
Ateşli bir sevişme için kişilerin bir birine olan önyargının kalkması veya hiç olmaması lazım :) alkol gibi düşünün tenler buluştuğu zaman arkandaki bütün derdi tasayı unutmanız lazım.
Sevgilime beni ne kadar çok tahrik ettiğini fısıldardım ve kulaklarının arkasına yaklaşıp onu çok istediğimi söylerdim. Yani zevki ateşleyen sözler olmazsa olmuyor !