Ateşli bir sevişmenin püf noktaları nelerdir?

Erkeğin kadının cinsel ihtiyaçlarının farklı olabileceğini anlaması gerekir. Çünkü bir kadına haz yaşatmak ve bu haz sonunda doyuma ulaştırmak tümüyle farklı bir konudur. Sanılanın aksine, erkeği mutlu eden her şey kadını da mutlu etmeyebilir. Kadının erkeğe yaptıkları, aslında kendisine yapılmasını istedikleridir, erkeğin bunu anlaması gerekir.
Birbirini en azından bedenen tanımak gerekli. Kadının nereden zevk alacağını, alabileceğini tahmin etmek ya da konuşmuş olmak çok önemli bence. Hal ve hareketlerine bakarak zaten neyi istediğini anlamak da çoğu zaman mümkün. Partere gösterilen yakın ilgi alaka, onun fantezi dünyasını bilmek, ona uygun davranmak, tutkulu bir cinsellik... Bir çok etken sayılabilir. En önemlileri de benim için bunlar
Seks bir sanattır ve kültürü vardır ama maalesef çoğu hemcinsim bu sanattan bir haber.
Çoğu erkek kadını doyurmayı bilmiyo iki gitgel yapıp g*tünü dönüp yatan erkek müsfeddeleri dolu etrafta.
Seks bir sanattır kadını doyurmasini mutlu etmesini inceliklerini bilmek gerekir.
Bu konuda bilgili olduğum için şanslıyım
Zevk almaktan çok, zevki paylaşabilme odaklı olmalı insan. Partnerinin isteklerini yapabilmeli ve sınırlarını aşmamalı. Bence bir ilişkinin en ateşli tarafı ön sevişme mükemmel olmalı. Ön sevişme ilişkiyi alevlendiren kıvılcımdır çünkü. <3
Cevap
81Cevap
Ateşli bir partner olduğu zaman ortalığı ateş alır götürür zaten.
Ateşli sevişme,,,
Hmmm
erken boşalmayan erkek
Kegel uygulayabilen kadın
Savaşmak yerine Sevişmeyi tercih eden zihniyet
erkek yorulduğu an at binmeyi bilen kadın
EN ATEŞLİ seks Mİ?
ERKEK ERKEN boşalmıyorsa zaten Ateş vardır o işte
Egerki bir kadını mutlu etmek istiyorsanız onun isteklerini arzularınin neler olduğunu iyi bilmeniz gerekir ve kadininz onu yarıda birakmayacaginizdan emin olduğunda kendini size tam anlamıyla teslim ettiğinde sıralı organzmlari kaçınılmaz olacaktır
Başlangıç için ateşli bir kadın yeterli. Sonrasında dozun daha da artması isteniyorsa ateşli bir adama ihtiyaç duyulur.
İki tarafta birbirini iyi okumalı ve partnerlerin birbiri ile iletişimi olmalı ne istediklerini, neresi okşandığında, neresi öpüldüğünde onu zevkin doruklarına taşıyacak bunun yönlendirmeleri önemli. 👌
Karşılıklı duygular. Duygusuz cinsellik olmaz bence 🌺
Duygusuz cinsellik sadece ihtiyaç anlayışı olanlar için gecerli
Iki tarafında birbirini isteyip arzulaması
Uygun bir ortam
Iki tarafında temiz ve bakımlı olması
Bu 3 ü varsa sabahlara kadar sevişilir.
Ben istekli bir partnerle günlerce ateşli sevişsem bıkmayacak seviyedeyim
Duygularla birleşmek sırf sevişmek için sevişmemek tutkulu olmak
Sözlerle delirtmek kuralsız sınırsızca herşeyi yaşayacağını bilmek birbirine yatakta âdeta tapmak .. ortalarda ve sonlarda sertce ağır küfürler le bunu yaşamak ve yatağa yığılmak ..
kesinlikle ön sevişme uzun olmalı anal ve oral sık olmalı ara sıra aykırı şeyler yapıp rutini bozmalı
bessing1. yok aksine farklılık
Ten uyuşmasi. Fantaziler falan hikaye, tenler uyusmussa sadece misyoner pozisyonunda bile muhteşem bir cinsellik yaşanabilir.
Her iki tarafında arzulu ve istekli olması şart. Gerekirse ses çıkararak ritmi oluşturmaları. Fantaziyi açık olmaları...
grip ya da baska bır hastalık 39 derece ateş ıle sevısırsek ateşli olur
Yaş tutmadığı bebek cinsellik yaşanmadığı için bunları buradan öğrenmek istiyor bazıları tavsiyelere göre yaşamaktansa istediğini yaşa
Kadınları anlamak ve kadınlardan da bizi anlamasını beklemek. Zaten kadınlar erkekleri anlamaya çalışıyorlar ama erkekler genelde kendini düşünüyorlar ve kadınlarda çekimser davranıyorlar bu yüzden kadınlar pek bir şey anlamıyorlar
Sınırsız olmali ve bencil olmamali ozaman atesli bir seks yaşanır
Kesinlikle ten uyumu o yoksa seksin bir anlamı yoktur
Bu ten uyumu dedikleri olay ne tam olarak?
@denizperisi48 ten uyumu olmazsa yaptıgın seks ten sevişmeden zevk almazsın daha dogrusu istek ve arzu olmaz
Dirty talk , soluğumu kesiyor benim de partnerimin de. Bence olmazsa olmaz..
Karşılıklı haz, muhteşem bir ön sevişme, sınırsız fantazi ve bencillik olmayan bir ilişki
En önemli şey ciltlerin temizliğidir ikincisi giyilen seksi kıyafetler üçüncüsü vücutların biçimi dördüncüsü sıcak konuşmalar ve öpüşmeler sonrası malum
Bence özetlemişsin. Bir kalıba sokulmamalı ve görev olarak görülmemeli.
Partner ve senin bu konuda tecrübeli, bilgili olmanız.
benim ateşimi alacak kadının ateşini duşururum 😂 yahu aklım gider diye düşünüyorum daha fistah yapmadım
Ateşli bir kadın ve ona hak ettiği zevki verecek bir erkek olduktan sonra gerisi teferruat diyorum
Aletim bayagı kalın uzun o yüzden ilişkilerimde idak noktası orası oluyor ve yiyen birdaha istiyor acı zevk tokatlamalar esliginde tutku kacınılmaz
İletişim önemli ve sekste partnerler kendilerini değilde partnerine zevk vermeye odaklanırsa daha keyifli ve zevkli olur
Kısıtlama olmadan her şeyin ile güvenerek karşındakine teslim edilerek yapılan sevişme ve sonunda aynı anda mutlu sona erişim.
Sert olacaksın
Kollarında kadının suyunu çıkartacaksın
Esimle bir turlu bunu yasayamadim cunku aseksuel bir kadinla evliyim
Özgüvenli olmak, rahat olmak, keyif almaya bakmak. Bunları yaptığın zaman genellikle güzel bir sevişme yaşarsın.
İki tarafta ateşli olursa nokta falan kalmaz sevişme orkestra gibi olur. Püf olan iki taraf da çok istekli olacak
Ateşli ön sevişme ateşli karşılıklı 69 oral seks ve ateşli bir istek
Bu karıdan 3-5 seans ders almam gerekiyor cinsellik allamesi terbiyesizim 😂😂😂
su yatağına 60 derece suyu dolduruyorsun yana yana başarıyorsunuz :)
Karşılıklı uyum ve ön sevişme suyu çıkana kadar yalamak 😋
Ateşli sevişmenin tek püf noktası şu an bir kadın arkadaş 😂
Aşk tutku. Ama fark etmez ya bir bardak alkole bakıyor
Püy noktalar herzaman deteylerdır ve bu detaylar ufak dokunuşlardır
Azgın iki çift karşımda azgın partner olsun tamamdır defalarca boşaltırım boşalırım
Bildigin bir seyi sorma. senin bize hocalik etmen gerek
İki tarafta istiyorsa zewk ozaman olur en üst seviyede
Her yerde ateşli bir şekilde sevilisebilir yeterki istek arzu olsun sinemada en güzeli bence üstüne seks 😘 yani oral kızlar için en güzeli bence bu 👅👅
Uyum, odaklanma ve adaptasyon
Azgın bir kadın:) gerisi gelir
yani sen sanırım.
@metinganmete aynen
😏benim şansıma. neden sen gibi olmadı hiç
@Gordion26 hayır
@metinganmete şans işi
dedin ve sustun 😐
@metinganmete ne diyeyim
Göz Teması ve erotik cümleler kurmak
Ateşli partner ve önsevişme
Serenia gibi beyni olan bir kadın...