10 mu 15 mi yarım saat mi ne kadar sürmesi lazım bi bayan ne kadarıyla tatmin olur ortalama olarak.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
10 dk seks yaptıktan sonra başım dönüyor. Ama öncesinde ön sevisme uzun olabilir hatta olursa daha iyi olur 20 dk ön sevisme iyi mesela
Kaç kişiyle birlikte oldun bu zamana kadar. En az ve en fazla ne kadar surdü vajinanın içinde kalması
2 farklı kişiyle birlikte oldum biri çok hızlı boşalıyordu ama ara vermeden ikinci üçüncü postaya geçiyordu. Diğeri çok hızlı değil ama çok da yavaş değil yine 10-15 dk sürüyordu icimdeyken benim için yeterli her kadın bir değil tabi. Biraz yapıyor sonra çekiyor yalıyor sonra tekrar yapıyor bu şekilde daha uzun sürüyor onun boşalması
Libidon yüksek mi peki. Şimdi yapmiyosun gibime geldi sanki ayrildin yani cinsellik yaşadınya ister istemez yine arayabilirsin daha önce yapıp şimdi yapmıyosan mesela ben bu yüzden yapmadım istesem yapardim hem eşim ilk olsun dedim hem yapsaydim b. ku çıkabilirfu
İkinci bahsettiğim kişi ile evliyim ve düzenli seks hayatım var. Yorum yazarken eski bişey anlatır gibi yazmışım yanlış anlaşılma olmuş. Ama bı başlarsan devamı gelir haklısın. İşin dini boyutu senin için önemli ise kendini evliliğe sakla. Ama değilse inançsız biriysen bir iki tecrübe kazanabilirsin
Peki eşin senin daha önce yaptigini biliyor mu yoksa yalan mi konustun nasik karşıladı peki biliyosa hiç kıskanma oldu mu ya da eski birlikteligin aklina geliyor mu
Ben ilk eşimle yaptım o zaman sevgiliydik. Sonra ayrıldık iki sene ayrı kaldık o dönemde başka biri oldu. Daha sonra eşimle tekrar barıştık ve evlendik. Arada başkası olduğundan haberi yok boşuna morali bozulmasin diye söylemedim. Eski Birlikteliğim aklıma geliyordu başta ama şimdi sadece pişmanlık olarak geliyor
Eşin hiç birlikte oldu mu senden başka birisiyle. Bi de onunla sevgili miydin 2. kişiyle arkadaş ortamı gibimi oldu
Benim bildiğim kadarıyla olmadı. Bende didiklemedim çünkü olduysa ve öğrenirsem benimde moralim bozulacak hiç gerek yok bazı şeyler gizli kalmalı diye düşünüyorum. 2. Kişiyle sevgili olduk 3-4 ay ciktik o sürede iki kez beraber olduk ama olmasa da olurmuş yani keşke de olmasaydi
Yani keşke dürüst olsaydin sonuçta eşin kimseyle olmamış kimseyi kınamıyorun başıma gelebilir sonuçta ama istemezdim ben. Aklina geldiginde ister istemez eşinle o adami kıyasliyosundurda bana şey de garip geliyo 3 ayda sevgili olup cinsellik yaşamak artik aşk diye bir şey kalmamış tabii 3 günde yapan da varda ne bilim.
Dürüst olmam onu sadece uzecekti başka hiç bir işe yaramayacakti o yine benimle olmak isteyecekti yine benimle evlenecekti ama sürekli aklına gelecekti. Başta evet kıyaslama oldu ama şimdi sadece pişmanlık var. Yine de hoş değil tabi ki keşke sadece eşim olsaydı. Evet 3 ay çok kısa bir süre. Öncesinde biraz arkadaş kaldık 3 ay ciktik hızlı gelişti ve bitti.
Ev harici nerde yakinlaştın araba kumsal tarzı olarak sordum. Bi de evli olmadigin için bilmiyorum evlilikte cinsellik nasil oluyor sonucta işten yorgun gelir haftanin kac günü oluyor eşini nasil karşılarsin eve girince
Kıyaslama olduysa 3 4 ay sevgilin daha iyi gibi geliyodu o zaman benim de korktugum bu işte bu yüzden sevgilim olsun evlenmek olsun ustemedim her ne kadar iyi görünse de karşı taraf kandırabilir
Araba da oldu sakin bir yerde bide ev otel o kadar. Yorgun olunca olmuyor tabi bende çalışıyorum bu yzuden hafta içi çoğu zaman erteliyoruz. Bazen iyi hissediyoruz işten gelip yemek yiyip yapıyoruz. Ama genelde duşta oluyor zaten yazın her gün duş aliyoruz almışken beraber giriyoruz filan o zaman üşenmiyoruz da 😅
Ya canım benim kıyaslama yapsın bişey olmaz bir iki kezden sonra akla bile gelmiyor o ana odaklaniyorsun zaten. Elbette sinir bozucu bir şey ama bunu sürekli düşünürsen kafayı yersin
3 4 aylik sevgilinle nerde oldu. Şu an çalışmiyor musun
O birlikte olduğun kişiyi evlendikten sonra görüyo musun veya hic karsilaştin mi belki eşin taniyodur
Arabada onla oldu ve otelde. Çalışıyorum hala
Büyük konuşmayı istemem ama ben bunu öğrensem boşanirdim herhalde kendime yediremezdim. Kınamiyorum yanlis anlama senin hayatın sonuçta
Eşinke bile yapmamissindir arabada belki. Merak ettim kısa sürede seni nasil o kıvama getirdi 3 ay gibi kısa sürede yapmaya nasil iknâ etti
Bende eşim yapsa ve öğrensem bosanirim ya da hep haklima gelir evde huzursuzluk çıkarırım. Bu yüzden bilmesine gerek yok sonuçta o hayatımda değildi söylemek zorunda değilim diye düşünüyorum. Boşuna üzülecek gerek yok. beni kıvama getirmedi ben zaten o sırada istekliydim ve geri çevirmedim
Yanlis anlama sakın 3 saatte tanisip yapan da var ben sadece hic yapmadigim icin sordum
Arabada istekliydin sen mi adim attın ona. Aynı şey başıma gelse yapan birisi olsam kız kesin benim ağzima eder 😄😄
Yanlış anlamıyorum sorun yokkk
Arabada ilk olmadı oncesinde otelde olmuştu arabada dokunmaya başladı bende karşılık verdim zaten yaptığımız için
Otele gitmissinde ondan önce ikna etmis galiba. Peki evlendigin kişiyle ilk oldugunda kac ay sonra yaptin yani ilkin kararini vermej kolay degil ilk kez yapiyosun sonucta
Eşinle o kişi tanışıyor mu bi de evlendikten sonra karsilastin mi o kişiyle
Evet otelden önce karar verdik ve otele gittik. İlki 1 yıl sonra yaptık eşimle sevgiliydik o zamanlar işte. O adamla da evlendikten sonra hiç karşılaşmadım karşılaşmak da istemiyorum umarım karşıma çıkmaz
1 yıl beklemiş digerinde 3 ay garip geldi. Eşin sana daha önce adım atsaydı yine yapar miydin diyo muydun kendi kendine keşke dokunmaya başlasa diye sonuçta evlendiğin kişiyi baya beklemişsin
Hayır o zamanlar bakire olduğum için hiç böyle bişey düşünmüyordum bir yıl bu yüzden bekledim zaten. İkinci birliktelik özellikle seks için olan bir Birliktelik gibi biseydi niyetler baştan belliydi kör kütük aşık olma durumu da yoktu
2. kişiyle cinsellik için mi sevgili oldun yani. En baştan belliydi niyetiniz. Ondan ayrildiktan ne zaman sonra eşine döndün
Evet baştan belliydi sonunun cinsellik olduğu. Hatırlamıyorum 8-9 ay sonra barıştık sanırım
Yani o zaman neden 3 ay beklediniz direkt yapsaydiniz bi de bu senin normal arkadasindi yazık insanin dostum arkafasim dedigi kisiye bakmasi da yanlis
Dostum arkadaşım değil yaaa biz sosyal medyadan tanıştık bı sure birbirimizi tanıdık ama aşkım bebeğim olayo hemen başlamadı sonra etkilendik ve sonuç bu. Eski erkek arkadaşlarimla aramızda hiç bu tarz bişey olmadı dediğim gibi bizim bu adamla olay baştan belliydi
Himm onunla da mi KS soruyordan tanistiniz😄😄
Ya da hangi uygulama instagram mu
Hayır instadan 😅
Rastgele sana istek atti sen de kabul ettin😄😄peki durust ol eşini hic sanaldan aldattin birisiyle uygunsuz konustun mu fotolaştin mi
Evet yaptim
Neden boyle bir sey yaptin hiç mu utanmadin seni gibiler yüzünden güvenim yok
Eşin bu uygulamayi kullandigini da bilmiyodur kesin
Burdan birine atmissindir kesin
Yapmak istedim ve yaptım ona çok kizgindim hak ettiğini düşündüm ve yaptım. Evet burdan biri
Geçenlerde yine evli biri vardi istersen sana da foto atarim demişti sen misin o
Hayır ben foto pek atmiyorum sesli konuşuyorum ya da mesaj o kadar
Kızgin olunca aldatmak zorunda misin orani burani atiyosun yaptigin o... luk eşin gitsin çalışsin sen git fb takil aldat ilerde cocugun eminim gurur duyar seninle
Uf sus ya mağara adami
Ne fark eder burada ses yokki yine de sere. sizlik yaptigin
Burdan değil zaten numara atiyo özelden ariyom tatmin oluyom sanane
Aldatmak medeniyet mi oldu kaybol o. pu kadın
Vercem desem yanıma isinlanirsin gelmiş ne diyosun hayatim
kardeşimsin işte eşin sana ne yapabilir ki aldadiyosun git konuş
Bi kere 3 kez yapma firsati geldi yapmadim 2. si birak evliyi flortü olan kişiye bile bakmam herkesi kendin sanma kal. tk
Bi kaç defa mi aldattin hep aldatiyo musun yazik degil mi adama eger oyle biri olsam senle bu sekilde konusmam adam şu an evi için çalışiyor sen gidiyosun baskasini azdiriyon
boşalma süresi değil ki konu, yeniden hazır olma süresinin kısalığı, isterse dafalarca boşalsın yani.
Demek istediğim şuydu aslında penisin vajinada ne kadar süre durması lazım en az boşalmadan yani
önsevişmeyi uzun tutmalısın iyice kıvama gelsin