Beyler sorum size, ne kadar bir süre için erken boşalma diyebiliriz. Ve bu erken boşalmanın yok mudur bir çözümü tedavisi ya da düzenli ilişki de ileri de geçer mi kendiliğinden? Düzene girer mi?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılerken boşalma vajinaya girer girmez olan boşalmadır
5 saniye gibi bir süre
erken boşalmanın çözümü erkeğin yapacağı bazı teknikler ile mesela dur başla taktiği ile nefes egzersizleri ile boşalma geciktirilebilir
doktora gitmek fayda sağlar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. erken boşalma bir hastalıktır ve dünyada yok denecek kadar azdır.
iradesiz bencil davranan kadına odaklanmayan kendien odaklanan erkeklerin sığındığı bir problem
erkeken boşalana şunu söyleyin
"git tedvi ol. tedavi olmadan gelme. sana a m yok deyin. " erken boşalma tedavisi olan çok nadir görülen bir hastalıktır ama erkekler bencilliklerini böyle gizliyorlar
erken boşalana beni 3-4 kez boşaltmadan sana a m c ı k yok deyin.
o zaman gerçek ortaya çıkar00 Yorumla
Tek sefer kaldıran, onda da 15 dakikadan önce boşalan erkek erken boşalan erkektir. Gel gelelim, tek sefer yapıp 15 dakika yapıyorsa o da erkendir yavrum
05 Yorumla
Soran+1 yılNe 15 dakikası. 3-5 arası elendi bile bitiyo işi 🤣
Soran+1 yılDevam edebiliyo ederse de ikinciye 10-15 dakika arası. Yine devam ederse 20-25 dakikaya kadar çıkabiliyo o şekilde
Soran+1 yılYani bu ileri de düzenli aktif bir ilişki de düzelir mi?
Erkekler Ne Diyor
12
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uzun süre seks yapmayınca tabi ilk başlarda erken olcak ama düzenli sexle çözülür bence kafaya takmayn takarsanız psikolojik baskiyla sorunlar büyüyebilir
010 Yorumla
Soran+1 yılCınsel birlikteliğimiz yok erkek arkadaşımla. Sadece yakınlaşıyoruz zaman zaman. Sevısırken boşalıyor. Ve çok kısa bir sürede. Aktif cınsel hayatı da olmamış. İlerisi için acaba diyorum düzelir mi yoksa hep böyle devam mı eder.
Soran+1 yılDevam edersek evet geçiyo. İkinci daha uzun hatta bazen ben devam ettirmek istediğimden üçüncüye bile geçiyoruz. İki ve üçün arası daha uzun aralıklarla geliyo.
Soran+1 yılGerçekten mi :) Umarım öyle olur teşekkür ederim. Erkek arkadaşımda bunu kafasına çok fazla takıyor. Ben sorun değil diyorum onun canı sıkılıyor bu duruma. İlaç kullanmam gerek yok onu sürmem gerek yok şunu içmem gerek. Kendi kendine stres yapıyo. Bende geçeceğini düşünüyorum. Umarım dediğiniz gibi olur. Ben herhangi bir şey içsin kullansın istemiyorum çünkü
Soran+1 yılPsikolojik olduğunu düşünüp psikolojik bir hap içecekmiş. 😳 O neyse öyle.
Soran+1 yılDesteğiniz için teşekkür ederim 👍🏻
Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Atıp tutan çok olur ama onsevismede boşalma olmaz ama ilişkide ole 15-20 dakka 1 saat içinden çıkarmadan diyenlere itibar etme bilimsel veriler ört 3.5 ve 5 dakka arası yani erken boşalanla geç arasında 2 dakka yok 😊
00 YorumlaTedavi olmadan düzene girmez. Sen de tat almazsın o yüzden
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. düzenli ilişkide erken boşalma erkeğinde çabası ile düzelir. ama bunun için erkeğin çaba harcaması gerek. aksi taktirde düzelme olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErken boşalma olur ama bu sorun değilki boşaldıktan sonra iniyorsa sorun
02 Yorumla
Soran+1 yılYok devam edebiliyo. Üç ya da dört getirebiliyo ardından.
Cevap sahibi+1 yılEe tamam işte inmiyorsa sorun yok
+1 yılİlk 10 dk erken boşalmadur
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet o kadar kısa bir süre 👍🏻 Demek ki öyle
- +1 yıl
Sevgiki mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki özel olmazsa özel yazar mısın bi
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşaltma ilk 23 daka içindekidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBenim ilki 15 dk sonra uzuyor araları.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1 dakikadan kısa ise erkendir.
00 Yorumla
+1 yılNekadsr sürede boşandığı bağlı tedavisi var tabi
00 Yorumla
+1 yıl1 dakika ve altında olan boşalma
03 Yorumla
Soran+1 yılBir dakikadan uzun şükür 🤣
- +1 yıl
O zaman erken boşalma değil ama muhtemelen seni tatmin etmiyor. Bu da doğaldır.
- +1 yıl
Sana 15 falan diyenlere bakma 🤣
5 dakik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem