+1 yılSoru ayrı detay apayrı.
Kadın ve erkeğin boşalma süresi kıyaslanamaz ki. Kadının her yerinde zevk noktası var. Ama erkeğin boşalması için yapılacak şey belli.
Ön sevişme hariç 20-30 dk idealdir.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Onbeş dakika normal birde sen otuz dakika dayanabiliyor musun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. Senin ideal olan ama kendini sıkma bence anı yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk boşalma 40 dakika on sevişme ile sonra aralıklar ile 5 posta rekorum 6 yı deneyeceğim yarın uzun zamandır yapmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIdeal süresi yoktur. Sen 30 dk da baska 3 dk da partnere görede değişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsekste süre süreç olmaz doyumu yaşamayan yaşatamayan saatlercede sürse boşunadır o seks
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKnk evli değilsin bu ne rahatlık dicem de ben eski kafalıyım heralde siz devamke
131 Yorumla- +1 yıl
Yeni nesil bunlar önüne gelene verir evlenmeden olmaz bana göre 👍
Cevap sahibi+1 yılBen 19 yasindayim ama bu tek hücreliler yüzünden bizde kötü biliniyoruz
- +1 yıl
Sen boş ver bunları helak olacaklar haberleri yok
Cevap sahibi+1 yıl:)))
- +1 yıl
Doğru yolda devam dünya hayatı gelip geçici aldatıcıdır ☝️
Cevap sahibi+1 yılAslında bunu dinle bağdaştırmadan düşünüyorum :) kendime saygımdan dolayı ya da gelecekteki eşime olan saygımdan dolayı bana yanlış geliyor çok dindar olmayan bi insanda böyle düşünebilir saygılar dilerim
- +1 yıl
Bende çok dindar değilim ilki eşimle yaşamak istiyorum inancım var ama Namaz filan kılmıyorum sadece günah diye korkum var yani
- +1 yıl
Zaten bakire olmayan biri ile evlenmem ben
Cevap sahibi+1 yılİnşallah çok mutlu olursun herkes kalbinin ekmeğini yer Allah'ın senin için en özelini sakladığına eminim iyi akşamlar dilerim
Soran+1 yılsize ne :) özel hayatım istediğim gibi yaşarım. dindar değilmişsiniz de saygınız varmış da seviyorum ve yaşıyorum. sevilmeyip yaşayamıyorsanız o da sizin sorununuz. eski kafalılık dediğin şey de ensest ilişkiler ve cin * vakaları hahahahahahahah
Soran+1 yıl@hayalleriçindee kıyastan korkuyorsundur. bakire olmayan biri seni almaz zaten
- +1 yıl
Neyden korkuyorum anlamadım?
- +1 yıl
bakire olmayan birini kimse almaz asıl
- +1 yıl
Kullanıp bırakılırlar çok gördüm böyle
Cevap sahibi+1 yılBak yaşama tarzına saygı duyuyorum beni ilgilendirmez sondaki gülmene anlam veremedim ille d e gülünecek bi düşünce varsa bu benimki değil:) hem eski kafalıyim evet bi güle bi sene bakanım gözlerimle şiir yazanım bi kişi olsun benim olsun özel olsun hayatın bı noktasinda şiir olmalı duygu olmalı bundan özel nokta mi var ben böyle düşünüyorum saygılar sevgiler
- +1 yıl
Ben bişeye Gülmedim ne anlatıyorsun sen
- +1 yıl
Cevap sahibi sana kalmış o iş yani kötü bişey biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılSana mi dedim arkadasim ya kıza cevap yazdım sozlerden anlaman gerekiyordu bence ama bunu sorgulamicam simdi yeterince uzadı bu bidaha bi yere düşüncemi yazarsam bende varya
- +1 yıl
Tamam fark etmedim kusura bakma düşünceni yesinler senin bende o düşüncedeyim görüşürüz kendine iyi bak 🖐️
Cevap sahibi+1 yılSende🖐️
Soran+1 yılilgilenmiyorsa cevap yazma kankaaaaa:) kim seni zorladı.
- +1 yıl
Kime diyorsun ya
Cevap sahibi+1 yıl@Soran devamında siz devamke yazmışım zaten kanka ayrıca kimse beni zorlayamaz keyfime göre:)
- +1 yıl
Ne B*k yerseniz yeyin sonuçta beraber yanmayacaksınız 🤣
Soran+1 yılkeyfine göre eleştireceksen eleştirileceksin de. senin keyfin ailenin namusu yalnız hahahaha
Soran+1 yıl@hayalleriçindee hah ben de onu diyorum. ne gerdiniz ortamı.
Cevap sahibi+1 yıl@soran eleştirilmeme laf etmedim zaten sen ettin ayrıca ailemin namusunu karıştırma sana hakaret etmiyorsam etmiceksin ve haklısın gerilmeyelim daha fazla çook iyi mutlu sağlıklı günler dilerim
Soran+1 yılsoruma cevap yazıyorsun. cevap verince veryansın ediyorsun. ayrıca hakaret eden senken ben ne demişim. kalbinin ekmeğini yerken lokmalar acı geldi sanırım
Cevap sahibi+1 yılArrkadaşımm şaka mısın? Keyfin ailenin namusu derken ne kadar aşagladiginin farkinda değilsin heralde üstüne kalbinin ekmeği acı falan burada düşünce tarzimla iyileştirme yaparak alay ettigini anlayacak kadar aykum var. Ayrıca veryansın eden sensin ben eleştirilmeme laf etmiyorum bunu sürekli öne sürmene ediyorum neyse algılama seviyesi şuralarda olan biriyle daha fazla tartismicam kb goodby iyi günler uğurbe hadi
Soran+1 yıldaha fazla tartışmayacağım derken? biz tartışıyor muyduk hahahahahahahaha. aşağılanma hissediyorsan bu senin kendi ezikliğindir. yorumuma cevap yazmayacaktın. cevap yazıyorsan da cevap duyacaksın. veryansının ne olduğunu dahi bilmeyen biri gelip de anlama seviyesi şuralarda filan diyerek üste çıkmaya ve daha fazla aşağılamaya çalışıyor. daha fazla uğraşmayacak olsan dediğim gibi yazmazdın. varoşluk seviyenden cümlenin sonunda laf soktuğunu düşünerek devam etmişsin. sana cevap verip zaman ayırdığım için git şükür namazı kıl. neeeyseee sana bu kadar koymak yeter. gerçekte sik yiyemiyordun burdan laflarımla hadi ordan. bu da sana kıyağım olsun hahahahahahah hadi sana good bye (ingilizce bilmeyen köylü seni) uğurbe değil o kürtçe de bilmiyorsun. ööööffff cahil ne boş konuşuyorsun. hadsiz köpek kemiğini attım git yala. sik yalamıyorsun bari bunu yala hahahahha. muhafazakar kuduruk * seni
Cevap sahibi+1 yılO kadar iğrenç bi konusma tarzı ki kardeşim hem edepsizsin hem hem kendini bilgili zanneden kara cahil bi baştan oku yazdığın paragrafı gerçekten mide bulandırıcı yazım hataları olur özen göstermeye değecek biri olsaydı karşımda daha özenli yazardım. Farkında değilsin belli egondan toplumun en dip kesimindeki kızlardan hiçbir farkın yok. Köpek kemigini attim orada falan? Pardon da canım sen bana varoş mu dedin? Bak buna gülünür işte belli o kadar basit bi karakterin varki içine bişey sokup çıkarmayı marifet olarak görüyorsun. Çevremde böyle rezil insanlar olmadığı için şükrettim sağol o konuda. Veryansın ne demek biliyorum ve sen hâlâ bunu yapmaya devam ediyorsun. Cahil dediğin insan senin elli katın çıkabilir fazla önyargı iyi değil naçizane. Ve kusura bakma agzimi bozmicam dedim ama o kadar kirli bi karakterle o kadar kirli şeyler yazmışsın ki bana umrumda değil bu yüzden muhazafakar olmak Orsp*u olmaktan daha saygın benim fikrim saygılar sevgiler. Ve tekrar tekrar tekrar söylüyorum muhattap olmicam
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyi fena değil
00 YorumlaErken bosaliyorr zevk alamazsin
00 Yorumla
+1 yıl45 dakika benim skor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 dakika penetrasyon süresi mi senin için?
00 Yorumla
1 ayBen 45 dakikada boşalıyorum
00 Yorumla
+1 yılİkisi de iyi sayılır
00 YorumlaAyrıl mutsuz olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok kısa
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem