Cinsel Yaşam Sizce ideal bir boşalma süresi ne kadar olmalı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sizce ideal bir boşalma süresi ne kadar olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 11 ay 15 dk, ben çabuk geliyorum 5 22 Yorumla Olales 11 ay Gel o zaman Yorumla Cefternal 11 ay Tekrar gelirsin? Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Cefternal 2. İçin zaman lazım bana soğuma isteksizlik geliyor Yorumla Cefternal 11 ay Karşındaki o arayı doldursa bi şekilde Yorumla Olales 11 ay Bana gel o zaman Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Cefternal bilmiyorum ki o anki libidoma isteğime bağlı olabilir de O ana bağlı bana bağlı Yorumla Cefternal 11 ay Hımm anladım ama herkes onaralıkta soğumuyo sanki Yorumla Olales 11 ay Gel gelei Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Olales gelmeyeceğim kanka, sal beni. Gıcık oldum sana. Ciddili. Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Cefternal bilmem bana öyle bi soğuma geliyor boşaldıltsn sonra bi süre Yorumla Olales 11 ay Tamam Yorumla Cefternal 11 ay Senin dediğin erkeklerde var evet ama demekki sende de varmış. Bununla ilgili bişey yaşadımda o yüzden sordum aradaki zamanı değerlendiren olsa diye Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Cefternal deneyimlemedim o yüzden bilmiyorum ama şu an öyle ileride değişir belki belli olmaz Yorumla Cefternal 11 ay Hımm süreyi uzatabiliyo musun Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Cefternal hangi süreyi? Yorumla Cefternal 11 ay Boşalma süresini Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Cefternal heee sanmıyorum, hızlı oluyor benim Yorumla Cefternal 11 ay Çok değişik duygular hisler ya :) Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Cefternal yooo bana değişik gelmiyor 😂😂😂Hep aynı bence Yorumla Cefternal 11 ay Yok o anlamda demedim 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Cefternal ne anlamda Yorumla Cefternal 11 ay Burdan mı anlatayım 😂 Yorumla
Ölüpte_yaşayan Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% 11 ay 40 dk 3 7 Yorumla akrepkrall08 11 ay 40 dakika dayanan erkek mi var Allah aşkına Yorumla Ölüpte_yaşayan 11 ay Gerçekten var kendisi eşim oluyor. Yorumla akrepkrall08 11 ay İlk posta 40 dakika abartmaa sevişme oral hepsi birliktedir Yorumla Ölüpte_yaşayan 11 ay Yok sadece birleşme 40 dk Yorumla akrepkrall08 11 ay Hap geciktirici kullanıyordur. bak imkansiz diyorum snaa Yorumla Ölüpte_yaşayan 11 ay Kullanmıyor kocamı benden daha mı iyi bileceksin Yorumla akrepkrall08 11 ay İyii o zaman sende geç geliyor musun? Yorumla
Anlşah Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 11 ay Mümkünse hiç haha 3 12 Yorumla Olales 11 ay O zaman gel Yorumla Anlşah 11 ay @Olales hahaja 10 sn demedim Yorumla Olales 11 ay Sınırsız Yorumla Anlşah 11 ay @Olales hahaja daha neler Yorumla Olales 11 ay Gelde gör Yorumla Olales 11 ay Yeti benim için der zevkten bayılırsın Yorumla Anlşah 11 ay @Olales hajaja tabi tabi. Eminim dokunsam patlarsın aşko Yorumla Olales 11 ay O zaman dokun görelim kim patlıyor hads bekliyorum dm Yorumla Anlşah 11 ay @Olales nöö kendi kendine patla. Yorumla Olales 11 ay Sen bilirisn Yorumla Olales 11 ay Kaybetin sınırsızı Yorumla Anlşah 11 ay @Olales by by 10sn Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay 20 dk 5 2 Yorumla Olales 11 ay Gel o zaman Yorumla Cevap sahibi 11 ay @Olales uza Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 20-25 dk 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Min 30 dk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
15 dk, ben çabuk geliyorum
Gel o zaman
Tekrar gelirsin?
@Cefternal 2. İçin zaman lazım bana soğuma isteksizlik geliyor
Karşındaki o arayı doldursa bi şekilde
Bana gel o zaman
@Cefternal bilmiyorum ki o anki libidoma isteğime bağlı olabilir de
O ana bağlı bana bağlı
Hımm anladım ama herkes onaralıkta soğumuyo sanki
Gel gelei
@Olales gelmeyeceğim kanka, sal beni. Gıcık oldum sana. Ciddili.
@Cefternal bilmem bana öyle bi soğuma geliyor boşaldıltsn sonra bi süre
Tamam
Senin dediğin erkeklerde var evet ama demekki sende de varmış. Bununla ilgili bişey yaşadımda o yüzden sordum aradaki zamanı değerlendiren olsa diye
@Cefternal deneyimlemedim o yüzden bilmiyorum ama şu an öyle ileride değişir belki belli olmaz
Hımm süreyi uzatabiliyo musun
@Cefternal hangi süreyi?
Boşalma süresini
@Cefternal heee sanmıyorum, hızlı oluyor benim
Çok değişik duygular hisler ya :)
@Cefternal yooo bana değişik gelmiyor 😂😂😂
Hep aynı bence
Yok o anlamda demedim 😂😂
@Cefternal ne anlamda
Burdan mı anlatayım 😂
40 dk
40 dakika dayanan erkek mi var Allah aşkına