Yeni evlenen bir erkekte erken boşalma normal mi? Normal ise bu süreç ne kadar sürer?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yeni evlenen bir erkekte erken boşalma normal mi? Normal ise bu süreç ne kadar sürer?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
erken bosalmanin onla alakasi yok. erkeklerin ortalama bosalma suresi 3 dakikadir. bunun ustunde yapmasi icin prezervatif vs kullanmali zevki azaltmali. bunun ustunde seks yapan biri bulduysaniz sizin sansiniza.
Kisiden kisiye değişir ort 15 e kadar da cıkabilir.
ben onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum sonuçta daha önce kimseyle yapmamış
Yeni evlilikte alakası yoktur canım, eşinle ilgili bir durum. Erkek arakdasımda ilk ilişkisiydi benimle ama uzun sürüyor.
@Bilinmegen ortalama ne demek biliyor musun? tüm erkeklerin ortalamasi.
bireysel bir kisinin degil kimisi 1 saatte bile bosalmiyor kimisi 10 saniyede bosaliyor.. geneli 3 -5 dakikadir.
Biliyorum tabikide. 3-15 dkkdır.
@Bilinmegen ama doktora gittik bi problem yok dedi doktor psikolojik olabilir dedi düzelir mi yaptıkça sence?
Cinsel terapi de veriyoruz aslında evet düzelene de sahit oldum, olduk. Doktor sorun yok dediyse psikolojiktir destek alabilirsiniz
Ilki kac dk suruyor? Ikinci neden sertlesmiyor oral yap hemen sertleşir.
Pelvik taban egzersizleri yapsın fitnessta aletler var ic ve dis bacak calistiran aletler kaslari guclendiriyor onu yapsın/60 mg priligy hap alabilir/en son çare selektif kriablosyon ve selektif norektemi ameliyati var. kalici diyorsan selektif norektemi daha iyi
Genliginde bol bol 31 ya da p*rno izliyornuydu
ilki 1 dk bile sürmüyor 2. de de kalmıyor gençken de her gün 31 çekiyomuş
2 postada oral yapmiyormusun yaparsan sertlesir hemen
Oral yaparsan sertlesir hemen
Ikincide kac dk suruyor
oral yapsam da olmuyor 2. dk sürmüyor çünkü 2. olmuyor
Nasil olmuyor ikincide sertlesme olmasi lazim
2 dk surmuyor derken
yok olmuyo ne 2 dksı 1 dk sürmüyo
Oral yaparken mi bosaliyor
Çok mu tecrübesiz? Tecrübe ile zamanla düzelir ilişki sıklığına göre
evet bakirdi
Seninle yaşaya yaşaya düzelir alışır. İlkinde erkense ikincide gelirken zaten uzun sürüyordur
ikinci olmuyor ki ikincide sertleşemiyor
Niye 50 yaşında mı
hayır ddmdmdmmd 30
Kesip atsın ya ikincide nasıl sertleşmez 😂
İlişki şok yaşayın geçer
O na şöyle masterbasyon ve p*rno yu kessin
Daha önceden deneyimi yoksa normal sayılabilir, deneyim kazandıkça öğrenir o da tutmayı
Düzenli cinsel hayat ile normalleşir yüksek ihtimal.
Demek ki hiç tecrübesi yok vajina ıslaklığına alışkın değil
Erken boşalma zamanla alakası yok ama düzeltilebilecek bir şey ama dururken düzelmez
Yeni dediğin ne kadar süre birde belki kendini fazla kaptırdı seni tatmin etmek için (eşi sen işen )
Evet, yaptıkça uzatılabilir süre. Uyuma da bağlı
heyecandan ve pskılojıden ve günmüz şehir kalabıgı yogunluugndan kaynaklı bende 20 dakika geç oluyor
Ne kadar sürede bosaliyor
ne kadar erken? :))
Zamanla kontrol edilir
Ne kadar oldu evleneli
El değmemiş erkek almanın zararı
cidden öyle bu arada el değmemiş
Seçerken bu kritere baktın mı
Alışmak gerek
Alışana Kadar
Ne kadar erken peki?
Degil
Senin eşin mı o