Kocam 2 gündür sevgi dolu bakmıyorsun dedi. Sana senin gibi davranıyorum dedim, birçok şey dedim. Sustu sabah seks istedi, amaç ne?

Bana neden 2 gündür sevgi dolu bakmıyorsun dedi. Ben de artık sana senin bana davrandığın gibi davranıcam, sen sadece paşa gönlün isterse benle ilgilenip bana gülüyorsun dedim ama ben de bir insanım, sen çoğunlukla gülmezken ben 7/24 gülemem dedim, sustu. Sonra sen bana aşık olarak evlendiğini söyledin ama boşlukta mıydın acaba,1 sene içinde evlendik ama 1 sene daha ilişkimiz uzasa evlenir miydin acaba dedim. Ben ilgi dilenmekten çok yoruldum, bir şeyleri ittirerek yapmak da istemiyorum senin içinden ilgilenmek gelmiyor. Elin insanlarını iş için yüzüstü bırakamam diyecek kadar ince düşünürken söz konusu ben olunca beni düşünmüyorsun dedim sustu ve gitti yattı. Ben de onun zaman zaman yaptığı gibi kaltıp salonda uyudum. Gece üstümü örtmüş. Sabaha karşı uyanıp yatağımıza gittim ama sırtım dönük yattım, zaten o da hep öyle olur, sarılarak uyumayı da sevmez. Neyse beni arkadan kavradı sarıldı sarıldı bir iki öptü, sonra da çevirdi sevişmeye başladık. Reddetmedim ama ilk defa o kadar gönülsüzdüm ki yine de çaktırmadım. İlk defa farklı farklı pozisyonlarda ilişkiyi denedi. Genelde erken boşalır, bu sefer boşalayım mı devam edeyim mi diye sordu. Boşalınca da seni çok seviyorum dedi, ben de seni seviyorum diyip sarıldım ama bu neydi şimdi? Sorunlar çözüldü mü yani ben hiçbir şey anlamadım.

Kocam 2 gündür sevgi dolu bakmıyorsun dedi. Sana senin gibi davranıyorum dedim, birçok şey dedim. Sustu sabah seks istedi, amaç ne?