Kocam, seksi hemen olsun bitsin istediği için reddettim, haklı değil miyim?

Merhaba arkadaslar kocam antidepresan ilaclarini kullaniyo 5 hap ayri ayri o yuzden libidosu cok dusuk bana gore. Ben 20 o 30 yasinda. 4 gundur yapmiyoruz. Bugun cani istedi ben yaklasinca bekle once hazir hale gelsin sonra dedi bende on sevisme istiyorum o direkt olmasini istedigi icin reddettim hemen olsun bitsin istiyo 2 dk bosaliyo ben bundan bisey anlamiyorum. Eskiden kabul ederdim ama artik gercekten isteklerimi yerine getirmedigi icin reddeiyorum yanlis miyim acaba on sevisme istemekle buarada ben cok istekli biriyim biliyo bunu acikca isteklerimi ona sormadan uygulamaya calisiyorum. Yaklasinca bekle hazir hale gelsin dedi. Istemiyorum boyle seks olmaz dedim haksiz miyim :/
Güncellemeler
+1 yıl
O gunde canim asiri istedi. Kocama yaklastim. Dedi ki kalkmaz neyse opustuk falan kiyafetlerimizi cikardik biraz biseyler oldu sonra indi onunki bana kizdi of simdi kim bu kiyafetleri geri giyecek diye ben dedim ki ben zevk ugruna yasiyorum bunu senle ne kiyafeti beni seksten sogutma bunu zevk ugruna yapiyorum bu senin icin sadece bi eylemmi dedim ya bu adam beni cildirtacak en sonunda
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun yine husran.. ona yaklasip opmeye baslarken canim istemiyo dedi ama boyle degisik bi uslupla ben lavaboya gidip agladim bi sure belli etmedim ona :( sonra odaya gectim yine kaldirmis iki dk beni yapip kosesine cekildi ben istedigim hale getiremiyorum adami galiba seksten soguyorum artik
Kocam, seksi hemen olsun bitsin istediği için reddettim, haklı değil miyim?