merhaba 3 yıllık evliligimiz 4. yılındayız 2 yıldır yapmıyoruz babası oldugınde yüzüme bir daha senınle cinsel ilişkimiz olanayacak dedi ama insanlık hali bazen cok istiyoeum daha dogrusu opusmek sevişmek degil, sarılmak, basımın oksanmasını senı anlıyorum demesini , bi kere bile kızımıza bakmadı bi yasına girdi , bundan oncede babası yasatken cok fazla problemlerimiz oldu, annesi ve babasına tapuyo ve sürekli onların cıkarttıkları problemlerden ya da kardesinin cıkarttıgı problemlerden dolayı hep ayrılık noktasına geldi dayanamıyprum artık cpcugumda var, keske olmasaydı diyorum bazen cünkü ben tekrar evlenip sevilmek sayılmak istiyorum her dakka aileleri gormek onlara gpmulmek istemiyorum istiyorum diye kocam darlanmıs olmasını istemiyorum adam narsist kendini vok yakısıklı goruyo ve giyimine asırı dikkat ediyor, evlilik terapistine gitmek istiyırum ama kabul etmiyor ben napıcagımı bilmiyoruö bana yardım edin, ben nerde yanlıs yapıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu tabloda yapman gereken ilk şey; kendi psikolojini alt üst etmemen, alt üst olmasına izin vermemen. Bu süreçte de yalnız kalmamaya gayret et çık gez kafa dağıt. Yeni çevre yapma imkanın varsa yap.
çünkü eskiler, sıradanlıklar hep bunaltmaya meyillidir insanı. Bolca kafanı dağıtacak şeyler bul. Asıl soruna gelince de karşındaki egoist ise narsist ise ya da her ne kategoriye giriyorsa işte, ikili ilişkinizi ve bütünüyle de evliliğinizi düzeltmeniz zor gözüküyor.
bir evlilik yaşamış bitirmiş biri oşarak söylüyorum. Hayatınızı zindana çevirmeyin.
dünyaya bir kere geliyorsunuz ve hayatınızın kararmasına birebir şahit oluyorsunuz. Bu berbat bir şey.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılıyor olma ihtimalin var.. Yakın takibe al.. Telefonu bilgisayarı sosyal hesapları hepsine girmeye çalış.. Telefonundaki fotoğrafları çöp kutusuda dahil olmak üzere incele.. Normalde eşlerde bunun yapılması uygun değil ama şüpheli davranış sergileyen eş varsa da aldatma olayının en net kanıtı bu şekilde elde edilir.. Aldatılıyorsan direk ayrıl.. Aldatılmıyorsan hesabını kitabını iyi yap ve ona göre boşanıp boşanmayacağına karar ver.
Narsistik kişilikle bırak evli olmak arkadaş bile olmak zordur.
Kolay gelsin
01 Yorumla- +1 yıl
ben onu yaptım bi sene once twşefpnuna baktım, değrem zamanında da telefonum kırıldı telefonunu kendisinden aldım hep yanyanaydık, ama tabiki tam anlamıyla ne yaparlar bilmiyorum ama ramazanda asırı oyuna baglıtdı ında cok canım sıkıldı ramazandan sonra bi kere telefonuna baktım ama tam goremedim yani zaten soyluyorumda kendisine eger biri varsa soyle bitirwlim diye ama yok cok sukur namazında, alkolu yok ama yalan soyler cok pis bir yalancı ne yasayacagımı allah bilir ben ona bıraktım artık, kafam ve kalbım o yonden nedense rahat içim içimi yemiyo eger küçük birsey gorseydim o zamandan bu zamana biterdi ana depremde bile hiç bişey olmadı, ama sürekli aile arasında sırları var, sürekli para mevzuları ben bundan bıktım, sunun bunun parası var annem kardesim ben soyle yapıcam o zaman eşlerde bizim yonumuzde davranıcak davranmayanı süründürücez , işte esker calısıyosa paralarını bize yedirmeli, para para oara, ben calısmıyorum bile iki kurus birikmişime goz dikiyo adam bence biraz babam bana rv araba aldıgı içinde bana yanastı neyseki ev ve araba tapusu b hım üstüme, ama sürekli bi ondada sıkıntı veriyo sürekli para koparma pesinde 🤦♀️ yolunu bulmaya calısıyo napıcagımı sasırdım
Bu durumda aklıma iki şey geliyor. Birincisi kocanın başka bir sevgilisi olabilir, ikincisi gay ya da buna benzer eğilimleri olabilir. Her iki durumdaysa seni istemez ve kendinden soğutup uzaklaştırmaya ve yaptığı gibi saçma bahaneler, açıklamalar yapması normal. Bence karşılıklı oturup net olarak konuşmak ve yollarınızı çizmek doğru olacaktır. Ayrılık bu çözümlerden biridir ve bu durumda inanın senin kazançlı çıkacağını düşünüyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
ikinici sevgilisi olacak kadar gücü yok adamın, adam hiç kendi enerjisini harcamaz, yani ben telefonunda da bişey gormedim, ama yakalarsam biter, ama gay mı acaba dedigim günler oldu, hep pis pis konusuyo, yani anlayamıyorum terapiste gidelim biz kimiz neyiz ben bilmek istiyorum artık ona gore yol almak istedigimi soyledim, bu evlilik boyle gitmez
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ne biçim koca. 🙄 Erkek milleti eşine yalvarır bi daha iste yapalım diye. Bu bulmuş ateşli kadını geri tepiyor. 😱🙄 Yok inanılır gibi değil. 🤯 Benim kafa komple yandı.
Al işte adam ana baba kuzusu 🐑 bi me le mediği kalmış. Karakteri yok adamın daha doğrusu hiç oluşmamış. Bi de narsist sana yazık..
2 yıldır seks yapmamak çok düşündürücü 🤨 Süslenip kuşanıp geziniyorsa bil ki başkasıyla bu işi pişiriyor. Seni arzulamadığına göre seni çekici cazip bulmuyor. Bu kadar sekse 3 senedir çabuk doymuş bıkmış olamaz.
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO ne konuştuğunu bilmiyor. Morelini bozma. Bu aralar kendini geri çek. Onu arzuladığını pek gösterme. Bu değişikliği farkedecek. Hazmedemeyecektir.
Cevap sahibi+1 yılYok bu kocayı zorla evlilik terapiye götür derdi ne bilmek lazım. Bi gözden geçsin.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
57Cevap
Bunu fikirlerini önemsediği ve ilişkinizi bilen biri ifade etsin. Bir noktada açılırsa gerisi gelecektir. Sadece biraz açılmalı ve insani tarafını görmeli. Baba anne figürünün yeri çok büyük, sizin olmanız gereken yerinde kapmamış. Dediğim gibi fikrini önemsediği biri ilişkinizi siz söylemeden gözlemlemiş olmalı ve spontane konuyu açmalı onu can evinden vurmalı. İnşallah düzelirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin psikolojik problemleri var ve bunu ailesine yansıtıyor hâliyle sana da yansıyor. Ya konuşup duzelteceksiniz evliliğinizi veya ayrılık Zaten daha uzarsa kangren hâline gelirse sende başkasında arayacaksın mahrum kaldıklarını Genel de böyle olur bu tür evliliklerde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer şey ayrılmana elverişli. Boşanma davanı aç. Bir avukata git. Kızı da sana verirler büyük ihtimal. Seni isteyen olabilir çocuğa rağmen ama düşük ihtimal. Türkiye'de dul olmaktan korkuyırum demişsin. Asıl o avantajı kullan. Çoğu erkek yanaşır. İçinden istediğinle takılırsın gittiği yere kadar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle biriyle birlikte olmak çokta akıl mantığı değil şöyle düşün senin istediğin şeyi o da istiyor ve sırf bunun için seni başka erkeklerle paylaşır yani eve getirip hem seni hem kendisini yaptırmak için sen bu heriften bir an önce kendini kurtar böyle hayat da olmaz böyle hibino da çekilmez sana yazık
00 Yorumla Bunlar gayet normal bir şey abarttıgı kısım ne ne istiyor senden evlilik onun için ne demek eve gelince yemek yiyip yatağa geçip uyumak mı çamaşırlarının yıkanması mı bir teşekkür ya da ilgi göstermeyen insanları anlamıyorum oturun eşinizin dizlerinin dibinde ya erkekler 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBu çok istekli olmak değil. Sadece anlaşılmak ve haklı olarak eşin tarafından değer görmek istiyorsun.
Aklıni karıştırmak istemem ama üçüncü bir kişi de olabilir. Bir süre odaklan ve izle hayat böyle gecmez
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, burada sana yardımı dokunacak biri olduğunu düşünmüyorum pek. Eşinin davranışını anlamlandiracak bir kişi olacağını düşünmüyorum çünkü. Aşırı saçma, anlamsız davranan biri. 4 yıllık evlilikte cinsel yasamda final yapmanı istemesi canım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Seninki anneciymiş babacıymış evlenmeden önce anlamadın mı böyle anakuzularından çok yuvalar dağıldı
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsizde yanlış yok hem kız babası hemde böyle bir eşe sahip olduğundan dolayı ne kadar şanslı olduğunun farkında değil haber vermeden bir kaç gün ortadan yok olun bakalım sonuç ne olacak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Öküz. koczn isteklimkadin bukmusta desen basım. agriyor şikayet eder okuzzz. oglu okuzz mis gibi karın istekli sabah aksa. bak. keyfine malll. adamm mall
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle bir psikoloğa git. Sonra aile terapistine. Destek alman önemli. Evlilik bitmiş zaten sizin. Çocuğun için neler yapabilirsin onu düşün.
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı , ileride çok eşliliğe dönme riskin var. Bence eşin sana daha çok ilgi göstermeli
04 Yorumla- +1 yıl
ben oyle igrenc bi insan degilim ama evlendiysem deger gorup arzulanmak isterim neden arzulanadıgını anlayamıyorum biri varsa soyle konus ayrılalım diyorum büyük ihtimal para konusu, cünkü ev araba benım babam verdi tapuladı bana oradan hep bişeyler kapmak istedilervyüregimi hep tüketti esim bıktım artık
- +1 yıl
Ne yani ev onun üstüne yapmıyorsun diye mi birlikte olmuyor senin le
- +1 yıl
Bence bazı konularda birlikte olmalısınız ama tamamıyla ona da bağlanmamalısın. Seni dışarıdan özel kazandım para senindir. Destek olursun ama hiçbir zaman tamamıyla vermezsin. Öyle kazandığım bütün parayı git ona ver Yok öyle Dünya altın falan bir şeyler yaparsın kendin gider yatırım yaparsın dünyanın türlü hali var
+1 yılErkekliği ve penisi babasına mi bağlıymis🤭🤭babası ölünce onu da gömmüş 🤭🤭
02 Yorumla- +1 yıl
ben erkekliği ile alakalı kucuk bişey soyleyimce zıvanadan cıkıp cıldırıyo sacımı cekiyo kulagımı ama nedense aldatma konusunda içim rahat tek sıkıntım telefonumu kurcalayamamak, orada ne var kimşe ne yazısmıs merak ediyorum onceden kurcaladıgımda birini bulamadım ara ara yapıyorum ama yok kimse o yüzden sıkıntı yapmıyorum
- +1 yıl
Ya bakın sadece aldatma olarak bakmayın. Siz daha gencsiniz. Cinsellik evliliğin direğidir. sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler. Onun aldatmamasi onun bu yaptığını kabullenmeniz anlamına gelmez.
Senin burada yanlışın olduğunu düşünmüyorum, bu davranış tarzı herkesi yorar. Ayrılmaktan başka seçeneğin yok gibi maalesef.
00 Yorumla
+1 yılOo ooo diyecek Hiç bir şey bulamıyorum. Babasıyla beraber erkekliği de mi ölmüş. Yazık ya bu nasıl bir bakış açısıdır
00 Yorumla
+1 yılGerçekten şu istekli kadınlar neden hep hanzo isteksiz bencil erkeklere denk geliyor ki anlamış değilim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Bende cinsellikten yana şikayetçiyim ama senin peovlemin cok daha büyük. sen istenmiyorsun o evde.
04 Yorumla- +1 yıl
bu adamdan ayrılsam kimi bulucam artık yaşım gelmiş 32 kim ister beni üstelik bebegim var sleumluluk sahibi bi kadınım tek basıma kalmaktan korkuyprum türkiyede dul olmaktan cok korkuyprum 😢😢😢 ama bıktım bi cıkıs kapısı arıyorum o yüzden buraya yazdım sıkıntıma care ne olabilir diye 😢😢😢
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım o insan fıtratına ve aklına sahip biri değil. boşan kurtul yaşamına bak
07 Yorumla- +1 yıl
arkadaslar gercekten cok mıtsuzum sırf bu soruyu sordum diye güya cinsel bişey yasayacakmısta ben sordum diye darlanmısta yasatmayacakmıs, yaşan hepsi bu saat oldu yani, cocuk ancak uyudu , neden bişey yok güya yarın sabah kahvaltısına fa bi yerkere goturecekmıs hepsi yalan , bu saat olmus soylemeyen adam ya da sabahtan soylemeyen adam bunu simdi dusundu simdi de bi cacık olmayacak biliyo, ben pazat dısarı parka gidicem dedim ına izin vermedi o kadar uzulup aglıyorum ki cocuguna bi kere bile balmadı ramazan ayında asla calısmaz kendi isi var lol oynamaktan asla bebegimize bakmadı onun ki orıc benım ki degil mi? bende depremde neler yaptı neler cok yoruldum ona mı takışıyosun kac ay gecti ev az hasarlı diye gectik onu da benım babam verdi yazık simdi size de dedi eşimin maddiyatı yok diye 😢😢 kiralar pahalı diye ya ben bıktım yaa cok üzülüyorum depremzedeyim cocugum var 2 yıldır cekiyorum cok kotu seyler yasadım depremde bile yardım etmedi eve tek basıma cıkıp cocugun esyalarını aldım ev yıkılırsa basıma yıkılsınmıs birimiz hayatta kalıcaksa o kendisi olmalıymıs kendi kardeside boyle soyledi o kadar kötü oldum ki kaşbım asırı kırık hep aglıyorum
- +1 yıl
arkadaşım dinen ve huuken zaten evlilik dinen de olsa hukuksal bir kurumdur. allah vizlere cinsellik özelliği verdi ve eşit hak olarak belirledi.
dinen ve hukuken taraflardan biri cinselkonuda mutsuz ise boşanma hakkı vardır
evlilik kurumu cinsel tabanlı kurumdur
hiç bir inanışta hiç bir kültğrde cinsellik olmayan beraberlikte nikah şartı yoktur. çünkü arkadaştır
bir beraberlikte cinsellik olacaksa nikah şartı vardır. bu nedenle evlilik cinsellik içindir.
allah doğan çocukların ana babası belli olması için ırkların belli olması için bunu böyle emretti.
cinsellik allahın emridir. karı kocaya emreder cinsellik yaşayın diye. ayetlerde geçör
ayrıca erkek daha hassas olmalıdır. mesela bakara 223. ayette kadınınızla ilişkiye girmeden önce onu sevişerek hazılayın der.
kadına daha hassas yaklaşır
cinsellik yemöe içme uyuma yıkanma gibi günlük temeli ihtiyaçtır bu allahın yarattığı sistemdir.
nasıl yemek içmek uyumak ihmal edilmiyorsa cinsellik de ihmal edilemez.
kalp ve damar sağlığı uzmanları günlük düzenli ya da gün aşırı düzenli cinsellik önerir. sağlık açısından gerekli hem cinsellik sonrası salgılanan mutluluk hormonları nedeni ile strese bağlı hastalıklardan korur hem de kalp ve damar sağlığı için gereklidir.
cinsellik allahın yarattığı sistemdir ve allahın karı kocaya düzenli emrettiği emirdir.
yahu ananız babanız açıp kuran okusun. jhem ne karışıyor ki onlar. evlilik kurumu demek bir akit anlaşma demektir. tarafları ilgilendirir ananızı babanızı ilgilendirmez.
Evet narşist durum var kesinlikle ama derin konu olay cinsellikten çıkıyor sevgide problem olabilir ne yazık ki
00 Yorumla
+1 yılSende o kadar belli etme istekli olduğunu biraz alttan cilveleş eşinle direk üstüne atlama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ilgilenirdim seninle sana kanka lazım bence ben gibi dertleşmek için
00 Yorumla cinsellik olmadan evlilik yürümez. asıl sıkıntı eşinde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onla evli kalarak yanlış yapıyorsun çünkü bir bozukluğu var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan gitsin boş ver, Öner bükünür seni sevecek biri, keşke çocuğu başkasından yapsaydın ama olmuş bir kere yapacak bir şey yok
04 Yorumla- +1 yıl
😢😢😢 depremde bile cougumla bana cok kötü davrandılar kaynımın da cocugu var, tanam mı, benım kendi cocugum için hemen eve cıkıp hasta oldugu içinnesyalarını almam lazımdı oluceksen sen ol dediler kaynımla bana tek basıma rve cıkıp bebegimin esyalarını aldım 😢😢😢 sonra yine sarsıldık neyseki ev az hasarlı cıktı o kadar kötüydü ki , yani keske oyle olsaydı ama ben bebegimi cok seviyorum onuda bırakmam ama cıkıs noktası arıyprum artık bıktım
- +1 yıl
Ailen yokmu dön eve
- +1 yıl
Saçmalama güzelce anlat neden anlamasınlar
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. çook fazla çırpınıyorsun, çırpındıkça batıyorsun.
madem o kendine giyimine bu kadar özen gösteriyor sen de yap. dikkatini çek ama umursama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılproblemler aynı mı hala kocanla. ben de evliyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ya 4. yilda böyle olduysa bence çocuk yoksa ayrıl yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani ayrıl yoksa aldatmak zorunfa kalırısjn bunu isteyerek yaomasun bianlımtır her şey
00 YorumlaBen sorun kocandq isteği yok ina macun ver gizlice gör sonra onu seni nasıl bıktıriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılg*y olmasın bu senin kocan
41 YorumlaEşimle aynı sıkıntıyı ben de yaşıyrorum
10 Yorumla
+1 yılYapacak tek şey boşanma ve hayatına bakman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazık yani çok zor bir durum bu nasıl bir adam bu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Senden şikayet mi ediyo yani
00 Yorumla
+1 yılValla ayrılman daha hayırlı gbi sanki
00 Yorumlaİstekli eş mi? En çok istedigim şey.
00 Yorumla
+1 yılNerde yaşıyorsunuz kocan kaç yaşında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. O zaman ayrıl sende
00 Yorumla
+1 yılşöyle kadın bize denk gelmez ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. boşanma sebebi bu arada
00 Yorumla
+1 yılSiz Doğulu Musunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşinizle sorununuzun kökeni ne anlamadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kocamda aynı
11 Yorumla- +1 yıl
Kıymetini bilmiyo
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılO da insan. Onun da seni istemesi lazım aslında
00 Yorumla
+1 yıldeğiştirme vakti gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine partner bul seviş kocan resmen akılsız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpek farklı değiliz sanki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılne m*l bir kocan varmış öyle
00 Yorumla
+1 yılBence harika
00 Yorumlazor bir durum sana bişey sormak istiyorum
01 YorumlaBöyle olmaz ki😑
00 YorumlaBilmiyorki işi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılKnusmak isterim
00 Yorumla E sen yarın gidip naska birine verirsen ne olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kocanla benim karıyı yer değiştirelim. 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMumlu aradığı zamanlar görürüm onu 😂
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHala aynı evde nasıl durabiliyorsun
+1 yılAradigim eş
00 Yorumla
+1 yılNeden boyle yapiyor
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir koca
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamla cinsel hayatım bitti, çok isteklisin beni darlıyorsun diyor, bu anormal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler