Kocamla cinsel hayatım bitti, çok isteklisin beni darlıyorsun diyor, bu anormal mi?

merhaba 3 yıllık evliligimiz 4. yılındayız 2 yıldır yapmıyoruz babası oldugınde yüzüme bir daha senınle cinsel ilişkimiz olanayacak dedi ama insanlık hali bazen cok istiyoeum daha dogrusu opusmek sevişmek degil, sarılmak, basımın oksanmasını senı anlıyorum demesini , bi kere bile kızımıza bakmadı bi yasına girdi , bundan oncede babası yasatken cok fazla problemlerimiz oldu, annesi ve babasına tapuyo ve sürekli onların cıkarttıkları problemlerden ya da kardesinin cıkarttıgı problemlerden dolayı hep ayrılık noktasına geldi dayanamıyprum artık cpcugumda var, keske olmasaydı diyorum bazen cünkü ben tekrar evlenip sevilmek sayılmak istiyorum her dakka aileleri gormek onlara gpmulmek istemiyorum istiyorum diye kocam darlanmıs olmasını istemiyorum adam narsist kendini vok yakısıklı goruyo ve giyimine asırı dikkat ediyor, evlilik terapistine gitmek istiyırum ama kabul etmiyor ben napıcagımı bilmiyoruö bana yardım edin, ben nerde yanlıs yapıyorum?
Kocamla cinsel hayatım bitti, çok isteklisin beni darlıyorsun diyor, bu anormal mi?