simdi psikolog oldugunu gordum cevremden biliyorum ve bir iliskim oldu psikolojik manyamis bir psikologla
genelde o meslegi yapanlar ciddi sorunlu ve azgin oluyorlar.
gozlemlediklerim boyle gormedigim bilmedigim insanlara zaten lafim yok.
genelde baskalarinin dertleri ile zihinlerini mesgul ediyorlar sanirim oda azginliga sebep oluyor gibi
neyse psikolog olupta psikolojisi duzgun olan var mi acaba.01 Yorumla
Soran+1 yılpsikolojik sorunlarım yok ki sadece biraz sekse fazla düşkünüm
En İyi Cevaplar
+1 yılbir hatunu korumaya alalım NESLI TUKENMEK UZERE 👍
152 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim sevgili bayan.
Soran+1 yılönemli değil
+1 yılbence mal o sinirimi bozdu yani sana diyorki ben seni doyuramam sen beni aldat yahu bir güvenemediler kendilerine ya
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
sonra dertleşelim
+1 yılheergün yapma bari haftada 3e düşür şunu hergün hergün can mı dayanır :/
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
seks istediğinde ''Başım ağrıyor, bu gün olmaz'' diyen modellere denk gelmediği için nankörlük yapıyor bence :)
40 Yorumla
+1 yılkeşke senin gibi bir karım olsa, ya da yok yok sadece karım olsa yeter, ya da sevgilim, ya da bir kız, evet evet bir kız yeterli, bereket versin ama senin gibi birini bulsam kaçırmam evlenirim :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende biraz kendini çek o yaklaşmaya çalışınca isteksizmiş gibi dur. Seksi iç çamaşırı yerine doğal olarak seksi olmaya çalış onu farkında olmadan bilmeden tahrik ediyormuş haline bürün ama sakın çaktırma sen ona değil o sana yaklaşsın biraz daha, sabahleyin sen onu değil o seni yalayarak uyandırsın
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim kocam hayatta yapmaz öyle şeyler inan bak ben neleri denedim bir bilsen yok bu adam çok monoton birtürlüde düzelmiyor
Cevap sahibi+1 yılsen biraz uzak dur en azından o seni istesin.
Soran+1 yıltamam bundan sonra öyle yapıcam
Cevap sahibi+1 yıl@soran düzeldi mi aranız?
Gizli Üye(36-45)+1 yılhata değil.. ama bazı erkekler için kadının bu kadar atkif olması itici gelebiliyor. mesela ben de öyleyim. başlangıç için biraz gizem olmalı, masumiyet, mahcubiyet filan... bunlar da erkek için tahrik edici unsurlar. sevişme esnasında yol almaya başladıkça açılabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. o da bulmuşta bunamış.. erkeğin ilk düşündüğü şey aslında karım bu kadar azgınsa başka erkekleri de ister mi korkusudur. Ama sizin kadınlığınız yerinde bence uyuz bir kadın olsaydı bu sefer niye azgın değilsin derdi eminim...
00 Yorumla
+1 yılAksam eve gelincee Seksi giyinerek ac ve ona kimsenin olamiycagini kanitla ondan baska kimsenin hayatina gireneyecegini anlat ole dusuncelere girmesin ilerde sorun olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılsaten yapıyorum onu ben hep, şu an küsüm valla bir hafta boyunca yüzüne bile bakmıycam
ama yaptıkalrınd açok normal değil hanfendi yani bunlar abartılı şeyler azgınsın falan demesi belki çok hoş olmamaış ama yani biraz sende normalmiş gibi davran en azındna ilşki içindeyken bşişiylerimn özgürlüğünü alırsın her zman değil
00 YorumlaHer gün yapma. 1 yıldır makarna yediğini düşün. İstersen her gün başka sosla ye sonuçta o makarna. O yüzden ne yaparsan yap her gün yapma özlet biraz :)
110 Yorumla
Sorantamam ama bana hergün istek geliyor napıyım mast mı yapıyım?
Soran+1 yılçalışıyorum psikologum
Soran+1 yılyorulmuyorum hem işim o kadarda yorucu değil ki
Soran+1 yılne yapmamı önerirsin?
- +1 yıl
Karşılıklı anlayış olmalı ya. Bazen sen istekli olduğunda, onu yorgun görürsen üstelemiyeceksin, bazen de o yorgun dahi olsa seni tatmin etmesini bilecek. Karşılıklı anlayış çok önemli. Evlilik böyle bir şey, her konuda karşılıklı anlayış olmalı, olmazsa yürümez diye düşünüyorum.
- +1 yıl
ya git işine troll seni psikologmuş 27 yaşındaymış falan. reşit bile değilsindir. çok azdıysan mesaj at ateşini alıyım <3
Soran+1 yılneden bu kadar şeyi uyduruyum ki?
bu sekilde ozguvenini kaybetmesine sebep olursun ve daha da geri cekilir. biraz kendi haline birak. bosver o sana gelsin azdim diye.
08 Yorumla
Soran+1 yılson güncellemeyi okumanızı tavsiye ederim. Napıcam ben şimdi? :(
Soran+1 yılya daha nasıl onu boşverebilirim? Boşverip uyudum işde olan bu
Soran+1 yıleğer barışırsak konuşurum ancak ki 1 hafta küs kalmayı planlıyorum
Soran+1 yılValla gönlümü alması gerek artık istesede üstüne atlamak falan yok. Kalbimi çok kırdı
+1 yılBence orta dozda olmali onu tahrik et ama yapmakicik olmamali yoksa ters tepiyor ya da bikac gun seks yapma ama yine tahrik et istersede rahatsiz felan de gecistir yani ipler sende istedigin gibi kullan sabah da 31 cekme birak adam dinlensin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım sen napıyon ya biraz geri çekil bak görürsün zaten zamanla sana gelir hep sen atak yaparsan tabi sıkılır ve adam ürker
20 Yorumla
+1 yılKeske her bayana sen ders wersende odun gbi yatmasalar 😊 elin kadını airbus indşrip kaldırıo diğerleri hala bizim hallerimz war dıo 😂
00 Yorumlakocanın yerinde olmak isterdim ;) senin değerini bilmeli bence..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Erkekler gariptir. bu kadar azgin olmandan korkuyor. sanki sadece ona degil hep azginsinda aldatabilirsin hissiyatındadır
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta küs kalmayı planlıyorum değerimi anlasın biraz. Bir kaç saat önce geldi eve yemek falan yapmadım yatak odasında yatakta bir sağa bir sola dönüyorum şu an hala gelmedimi yanıma.
Soran+1 yılyok o gelmeden önce mast yapıp boşaldım istesede vermiycem artık ona
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Bir yerde hata var. Yanlış numaramı. aloo ses gelmiyor. İnandık
sen erkeksin.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılKimi arar bulamaz kimide bulur yiyemez ya sizin kide o hesap kocan senin kıymetini bilmiyor bu hayat böyle de geçmez işin zor yani...;-)
00 Yorumla kocan şanslıymış senin gibisi her erkeğe nasip olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. sana yazık olacak gıbı kımı arayıpta bulamaz bulanda boyle hakkından gelemez
04 Yorumla
- +1 yıl
soylıyemedınmı sırtı donuk yatmak nasıl bır duygu verıyor onu ogrenmek ıcın yaptım dıye ogrenkı ben nasıl oluyorum sen sırtını donup yattıgında benım yaptıgım buydu dıyebılırsın, uzuldum adınıza en ufak bır taetısmada o tur dusunceler ıle sızı ıtham edıyorsa ya kocan bır aptal kusura bakma ya da baska planları olabılır
Soran+1 yılne gibi bir plan?
Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Nesli tükenmiş bir canlı türüyle karşı karşıyayız...
08 Yorumla
Soran+1 yılya hiçmi benim gibi kadın yok anlamıyorum ki madem sevişmiyceniz niye evleniyonuz :D
Soran+1 yılben seks de erkeğimi daha da bir seviyorum herşeyiyle beni iyi hissetirmesi çok güzel. Bence türk kızlarının bu duyguları yöreler ve adetler dolayısıyla zamanında köretildiği için bu konuları sevmiyorlar
Soran+1 yılaldatmam kocamı alır vibratör kullanırım ama yinede aldatmam
Soran+1 yılBilmiyorum ben kocama alalım dedim ama kızdı oda bana ben senin neyine yetmiyorum diye
Epimedyum lu macun yedir sen ondan bikarsin artık indirmek için uğraş dur ondan soora
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vay be benim yillardir aradigim hatu bulmus adam bide mizirdaniyo
00 YorumlaAdamı daraltma biraz akışına bırak sürekli seks aşık uyandırır 😊
10 Yorumla
+1 yılya sen burada yazanlara ne bakıyorsun. yuvasından eder burdakiler adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılbu gidişle oda olucak :(
+1 yılsevişsen kabahat sevişmesen, sen içinden geldiğin gibi davran
018 Yorumla
Soran+1 yılbundan sonra soğuk davranıcam. bunu hakketti değerimi anlasın biraz
- +1 yıl
seninki bulmuş da bunuyor, kocan seksi sevmiyor mu yoksa sana yetişemiyor mu?
Soran+1 yılya bilemiyorum ama bana yetişemiyor gibi.
- +1 yıl
yetişemediği için eksikliği kendisinde aramak yerine sana bahane buluyor, vajinal orgazm olabiliyorsan yine iyi durumdasın?
Soran+1 yılHadi hadi devam et daha boşalamadım demek zorunda kalıyorum yoksa hemen pes ediveriyor.
- +1 yıl
fiziken mi pes ediyor? yani seksi mi bırakıyor yoksa erken boşallma mı
Soran+1 yılseksi bırakıyo
- +1 yıl
muhtemelen fiziksel kondisyonu çok zayıf, sen onu spor salonuna yazdır, yaşı kaç? sigara iç, yor mu
Soran+1 yıl30 yaşında sigara içmiyor
- +1 yıl
öyleyse tamamen fiziksek kondisyon eksikliği, spor salonuna yazdır, özellikle kardiyo çalışsın
Soran+1 yılşimdi onada birşey bahane bulur o :(( benimi beğenmiyorsun artık falan der kesin
- +1 yıl
bunun beğenmemeyle alakası yok kondisyon depolaması gerek. senin fiziğin nasıl? bacak omuza falan yapıp mı yoruluyor?
Soran+1 yıl53 kiloyum zayıfım yani vücudum iyidir
- +1 yıl
53 kilo kızla yoruluyorsa erkekte problem var, onun yatıp senin aktif olduğun pozisyonlar dene
Soran+1 yılsaten genelde ben üstteyim ama üstte olunca boşalamıyorum altta geçmem gerek boşalmam için
- +1 yıl
kocana beklentilerini iyice anlat, neler yapması gerektiğini hangi pzoisyonda boşaldığını falan. çekinme karı kocasınız
Soran+1 yılsorun o değil ki sorun bunları yaparken süreki bana çok azgınsın ben seninle napıcam demesi. Tamam boşaltıyor beni biraz fazla uğraşarak ama bunu yaparkende böyle söylüyor kalbimi kırıyor
- +1 yıl
Konu onun okuzlugu sanirim, Allah kolaylik versin.
Senin kocan mal ya sen benim karım olsan işi falan bırakıp gece gündüz seninle sevişirim
01 Yorumla
Benim de arkadaşım çık azgınsın ne yapsam da seks den soğsan diyor yapmıyor konuşmuyoruz ne b*k yiyeceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer şeyi tadında yapmak güzelsir. Bokunu çıkarıraan bir süre sonra bıkar
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHep fazla değer vermekten kadir kıymet bilmiyor ondan oluyor
00 Yorumla yakında başka çükler aramaya başlarsın sakso çekmek için
10 Yorumla
+1 yılkocada hata yapmışsın daha azgınını bulman lazımmış :D
00 Yorumla
+1 yılÇok yapma bazı erkekler sevmez öyle şeyleri her erkeği de azgın sanma dostum
00 Yorumlaohaa daha ne istior benide oyle uyandıran bir es istiorum :(
aptalmıs oda bir hafta yapma naz yap bak nasıl yapısıor sana00 Yorumla
+1 yılKocan çok kamil ya kusura bakma ama harbiden biraz düşünür insan. otur güzelce konuş
02 Yorumla
Soran+1 yılneyi düşünür insan?
- +1 yıl
boşver
sende kendin gibi azgın biriyle fuckbody ol arada kocanı da idare edersin geçiniğ gidersiniz işte
05 Yorumla
Soran+1 yılkocamı aldatmam asla
Soran+1 yılkocama çok aşığım azgınlıktan ölsemde başkasına gitmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin en büyük isteği bayanların senin gibi olması. Kocan senin değerini bilmiyor...
00 Yorumlasen varya sen arayıp ta bulanamıyak birisin tabi eşin bunu bilmiyor...
00 Yorumla
+1 yılMal heralde. Böyle karı bulmuş daha ne ister bir insan.
00 YorumlaOnun ben aklini... Anladin sen ulan bizi bulmazki senin gibisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe salak bir kocan varmış. Hiçbirşeyden anlamıyor mal. Sende onun istediği gibi biri ol bari madem istemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadınlar var ya ben zorla sokuyorum yatağa elimden gelse her gece 2 saat yapıcam yatınca yarım saatten sonra pes ediyor kalk uyuyalım diyor
00 YorumlaMalmıs senin kocan. Birisi beni sabah sakso cekerek uyandiracak onu domaltir iki posta s*kerim
00 Yorumlanerde öyle kadınlar allahım bana da nasip et ara sıra uzak dur bence kendi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle kocanın * . Ben senin gibi karı arıyorum bulamıyorum evlenmek için
10 Yorumla
+1 yılboşan gitsin 3 günlük dünya
11 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum kocamı
kocan malmıs sajkdjasdj :D
01 Yorumla
He he tamam inandık..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyorsa yapma o zaöam.
01 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum ama
+1 yılAzcık sakin ol ve onun sana yanaşmasını bekle
111 Yorumla
Soran+1 yılya yaklaşmazsa ban hergün istek geliyor valla
- +1 yıl
Sabret. İlla yaklaşır.
- +1 yıl
Sonra sorarsın hangi durum hoşuna gitti diye
Soran+1 yılTamam deniycem bunu
Soran+1 yılGüncellemeyi oku :(
- +1 yıl
Yav aciklasana sen de sen bole dedigin icin ben de bole bole yaptim diye!
Soran+1 yılbarıştıktan sonraya kaldı o konuşma artık
- +1 yıl
Baris sende cok uzatma
- +1 yıl
Ya sen bir ozele gelsene sana tuyolar vercem bak nasil duzeliyo evliliginiz ve kocan
Soran+1 yıluzatıcam. Böyle olmaz değerimi anlasın biraz
- +1 yıl
Bana mesaj atsana bak sana tuyolar vercem evliliginiz ve kocan duzelicek
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılAdamın gözü korkmuş, biraz geri çekil.
17 Yorumla
Soran+1 yılNeyden korkmuş ya? Benden mi?
- +1 yıl
Sana yetememekten korkmuş.
Soran+1 yılhm anladım :(
Soran+1 yılgüncellememi oku. Geri çekildim de ne oldu? Küsüz şimdi
- +1 yıl
İlacın bile dozu yavaş yavaş azaltılır, birden kesince şüphelenmiş, açık konuş bu saatten sonra.
Soran+1 yılBu seferde ayrılıyomuşuz falan allah korusun ya sizin aklınıza uydum zararlı çıktım
- +1 yıl
Deme öyle kendimi kötü hissederim.
Çok aradınmı bu adamı? 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılevet valla evlenmeden önce baya bir aramıştım ama işte sonuç
Hata kocanda. Öyle kocanın mk
10 Yorumla
+1 yılyapamayacaksa yardım çağırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnerji verecek seyler yedir. Bal muz findik falan
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. durmak yok yola devam oda sana uyacak zamanla.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. sanki biraz yalan var sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHakikaten böyle kadınlar var mı yaa
02 Yorumla
- +1 yıl
Atalatimiz ne demiş kişi kendinden bilir işi bugüne kadar o hep boyle yapıyordu demekki başka biri vardi
İnşallah evleneceğim kişi senin gibi olur
00 YorumlaArar bulamayiz millet sikayetci arkadas
00 YorumlaSende hata yok kocan isteksiz
00 Yorumla
+1 yılne yapacağını biliyorsun de ve devam edin ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat