Çiftler arasındaki cinsel fantezilerin zararı var mıdır? Ne gibi sorunlar doğurabilir?

Çiftler arasındaki cinsel fantezilerin zararı var mıdır? Ne gibi sorunlar doğurabilir?
Fantezilerin de bir ayarı olması gerekiyor. Eğer kantarın topuzu kaçarsa ve sürekli bir hal aldıysa, ilerleyen zamanlarda heyecan eksikliği duyulabilir. Keyifli günler.. 😄
Zararları kişiden kişiye değişir eğer psikolojik boyutaysa karşısında ki kişiye zarar verir zaten çok abartılıyor altı üste bir kaç dakika zevk için saatlerce fantezi hayali kurmak bana yoklukta ki bir insanı hatırlatıyor. yani ben sevmiyorum fantezileri. ama herkesin kendi kararı. mesela acı çektirmek gibi şeyler varsa zararlıdır. ya da işte grup gibi iğren. şeyler
Benim çok fazla fantezim var ve açık açık söylemeyi tercih ederim 😂 genelde problem yaşamadım. Her zamanda açık açık söylenmesi taraftarıyım eğer cinsel olarak tatmin olmazsanız başka şeylere yöneliyorlar. Özellikle erkekler 😡
Cevap
4Cevap
Zararı yokta karşı taraf istemiyorsa ya da sıcak bakmıyorsa zevk vermeyebilir
tüm sınırsız fantezileri göz önünde alırsak çiftler için problem teşkil edecekler var :) konuşurken yaşarken dikkat edilmeli
Herkese uymaz o yüzden saçma fantezilerin olmaması gerek işemeli sıçmalı ayinler gibi
İş fanteziye kaldıysa çekim bitmiştir bana göre
Bunaltabilir ve zevksiz bir yaşam olabilir
aşıır olursa kötü olur