Cinsellik, hemen herkesin yaşantısında önemli bir yere sahip. Dolayısıyla cinsel tabularınız ne kadar azsa, haz alabileceğiniz şeyler de o kadar artıyor. Hepimizin dilinde bir fantezi söylemi, peki fanteziler çok mu gerekli, olmazsa olmaz mı?
Aslında fanteziler olmasa çok ilkel bir birleşm olabilir ki bu da kimsenin isteyeceği bir durum değildir. Fanteziler cinselliğin tuzu biberidir ve tat veriri. Bu arada bir ay içinde fenomen olursun herhalde gördüm nheh
Yorumları okumaya geldim😀 Yorum yapmaya çekiniyorum çünkü bur tür şeyler hiç yok bende. Yeminle açtım metten cinsel fantazi nedir diye baktım. Yani bence doğallığını bozmamak lazım cinselliğin. Şu kırbaç mırbaç. Valla benden bunu talep eden kadın olursa gerçek kırbaçla kırbaçlarım görür anyayı konyayı. 😀😀Yani bir zevkin ne kadar üzerine gidersek o kadar zevkini azaltiriz. Beyin her zaman dopamin için daha fazlasını ister. İşın kötü tarafı artık normalinde dopamin salgılanmaz ve cinsel sorunları beraberinde getirir. Bu arada yorumum bilimsel temellere dayanarak yapılmadı. Kendi tahminlerim
Beraberliğin ilk zamanlarında heyecan, arzu ve istek hep maksimum düzeydedir.. Bu yüzden gerek olmayabilir ama zaman geçtikçe kısır bir döngüde ilerlediğini hisseder insan ve farklılıklara ihtiyaç duyar.. O zamandan itibaren mutlaka değişmeli ve gelişmeli. Çünkü seks, dinamik bir yapıdadır..
Mesela sürekli kullandığımız yolu bile, sırf farklılık olsun diye uzatmak pahasına değiştiririz bazen :)
Fantwzi dunyasi karakalemle çizilmiş bir Gökkuşağı olan bir adam olarak; Fantezi olmadan seks belirli düzeyde ozellikle yeni ilişkiye girmeye başlamış çiftler arasında arzu tutku ve ihtiras oldugu için pek fazla önem göstermez ya da birbirlerinden uzakta yaşayan çiftler icin lakin belirli zamani asmis ve olgunlaşmış ilişkide olmazsa olmaz duruma gelmektedir Fantezi..
Yeni şeyler denemek renk katmak adına ilişkiyi heyecanlı ve meraklı hale getirmektedir.. her gün isyerinde ayni uniformayi giymek gibi düşünün, ama ayni uniformanin degisik renklerini giymek daha cazip gelir insana..
Fanteziler asılda partnerle yaşanan ilişkide sıkılma sebebiyle ortaya çıkıyor. Şahsen partnerim yanımda ise geriye kalan herşey spontanedir. Varlığı zaten ikimize yetmeli. Görev yapmıyoruz aksine eğleniyoruz. İçimizden ne yapmak ve nerede yapmak gelirse onu yaparız.
yani şöyle düşün tatsız tuzsuz bir mercimek çorbasınımı içmek istersin yoksa baharatlarla lezzetine lezzet katılmış bir mercimek çorbasınımı. sonuçta ikiside karnını doyurur ama ikisinden aynı zevki almazsın