Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide fantezi gerekli mi? Sevgi-1982 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Cinsel ilişkide fantezi gerekli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır gereksiz. 0 0 Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. evet sekste sıkıcı olmamak istiyorsan fantezi şart. 2 1 Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Bencede Yorumla
TemizMan Takip Et Master Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Bence bir yerden sonra fantezi kurulmalı. daha ateşli oluyor 2 0 Yorumla
Hephastus Takip Et Bilge Yaş: 46 +1 yıl Uzun süreli ilişki ise muhakkak. Taze bir ilişki ise olursa güzel olur 2 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır ama fantezi alınan zevkli katlar :D Aldığın zevk seviyesi 1 ise fantezi ile 2 ye 3 e çıkar diyeyim :D 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben doğallığı seviyorum, tutkuyla sabırla santim santim içine işlerken dişil enerjinin tüm bedene nefes gibi yayılmasını seviyorum.Kaba sert hareketler küfürler gerçeklikten uzak fanteziler bana göre değil. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Fantezileri aşkı wlevlendirir alınan keyfi üst düzeye çıkarır 1 0 Yorumla
Fth37 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Elbette. Salataya tuz yağ atmadan olmazsa sekste de fantezi şart 1 0 Yorumla
McLareN558 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı. Tabiki de fantezi Olmadan Uzun Süreli Bir ilişki Monotonlaşır O yüzden Yenilikçi Olmak Gerekir 😋 1 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olmazsa monotonluk olur ve çiftler birbirinden sıkılır. 1 0 Yorumla
AlparslanCCC Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Zevk için cinsel ilişkiden soğumamak için gerekli 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Bir süre sonra monotonlaşıyor bu monotonluktan kurtulmak için gerekli bence 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl evet gerekir bence kuru kuru olmaz daha fazla haz için fantezi olmalı 0 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl fantezi olmayan ilişkide ters giden birşeyler vardır 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. olmaz ise olmazıdır cinselliğin, geniş tutmak kaydıyla (fantezi düşünselini) 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tamamen partnerine baglı iki taraf da seviyorsa fantezi olur ama diğer türlü tadı cıkmsz 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevgi fantezi olması kat kat artırır ilişkiyi renk katıyor hem de harika oluyor 1 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. tabıkı farklı pozısyonlar farklı seyler denemek 2 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. İlişkiyi dinç tutar ya iyi olur bence 1 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ee tabi çiftler kendini yenilemeli bu anlamda 1 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güzel olur fantezi 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evet bence olmalı ya kesinlikle 😊 0 0 Yorumla
GizliTavsan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kesinlikle gerekli, ozellikle cesur fanteziler 2 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Fantezi olmadan olmaz ya. 1 0 Yorumla
alex4guson Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. gerekli değil 1 0 Yorumla
Kalenderabimk Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Gerekli 2 2 Yorumla Sevgi-1982 +1 yıl Her isteyen ulasamaz Yorumla Kalenderabimk +1 yıl Ya lütfen Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yüzde yüz fantezi olmalı 0 0 Yorumla
Kartal0662 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Direkt dalarım 😂😉 0 0 Yorumla
Mustafa55Samsun Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Gereklidir olmaz sa monotonlasiyor zamanla 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. gerekli 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. Olmali 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Hayır gereksiz.
evet sekste sıkıcı olmamak istiyorsan fantezi şart.
Bencede
Bence bir yerden sonra fantezi kurulmalı.
daha ateşli oluyor
Uzun süreli ilişki ise muhakkak. Taze bir ilişki ise olursa güzel olur
Hayır ama fantezi alınan zevkli katlar :D Aldığın zevk seviyesi 1 ise fantezi ile 2 ye 3 e çıkar diyeyim :D
Ben doğallığı seviyorum, tutkuyla sabırla santim santim içine işlerken dişil enerjinin tüm bedene nefes gibi yayılmasını seviyorum.
Kaba sert hareketler küfürler gerçeklikten uzak fanteziler bana göre değil.
Fantezileri aşkı wlevlendirir alınan keyfi üst düzeye çıkarır
Elbette. Salataya tuz yağ atmadan olmazsa sekste de fantezi şart
Tabiki de fantezi Olmadan Uzun Süreli Bir ilişki Monotonlaşır O yüzden Yenilikçi Olmak Gerekir 😋
Olmazsa monotonluk olur ve çiftler birbirinden sıkılır.
Zevk için cinsel ilişkiden soğumamak için gerekli
Bir süre sonra monotonlaşıyor bu monotonluktan kurtulmak için gerekli bence
evet gerekir bence kuru kuru olmaz daha fazla haz için fantezi olmalı
fantezi olmayan ilişkide ters giden birşeyler vardır
olmaz ise olmazıdır cinselliğin, geniş tutmak kaydıyla (fantezi düşünselini)
Tamamen partnerine baglı iki taraf da seviyorsa fantezi olur ama diğer türlü tadı cıkmsz
Sevgi fantezi olması kat kat artırır ilişkiyi renk katıyor hem de harika oluyor
bence olması lazım
tabıkı farklı pozısyonlar farklı seyler denemek
olursa daha zevkli olur
şart değil ama seksi canlandırır
İlerleyen zamanda şart
fantezi aşkı körükler bence
İlişkiyi dinç tutar ya iyi olur bence
Ee tabi çiftler kendini yenilemeli bu anlamda
Güzel olur fantezi
Evet bence olmalı ya kesinlikle 😊
Evet