Cinsel fantazilerin seksin ivmesini artırdığı ve zevki nirvanaya çıkarığı tartışılmaz. Peki cinsel fanteziler ne zaman tehlikeli bir hal almaya başlar?
Cinsel fanteziler ne zaman tehlikeli bir hal alır?
Ne zaman ki insanı benliğinden edip ruhsal çöküntüye uğratacak durumlara yola açmaya başlarsa o zaman tehlikeli olur kuşkusuz. Bunun her insanda dozajı ve niteliği farklı olabilir elbette. Ancak birbirini seven iki insan arasında karşılıklı hazzı arttıracak manipülasyonlarla kurulu ise bir sorun olacağını sanmıyorum.
Şöyle bir örnek vereyim eşlerden bir tanesi kadın ya da erkek farketmez ben üçüncü bir kişiyle birlikte olmak istiyorum seninde bizi izlemeni istiyorum diyerek bir fantazi paylaşması farklı bir şeydir bu fantaziyi gerçeğe dönüştürmesi farklı bir şeydir. Sadece dillendirildiği zaman belki de zevki kamçılayacaktır ama böyle bir talebi gerçekten yaşamak isteyen eşin ya da karşı tarafın bunu bir travmaya dönüşmeden hazmedebilmesi çok zordur
Yanlış yer, yanlış zaman faktörü tehlikeli olabilir.
Misal; açık havada seks fantezisini millet bahçesinde gerçekleştirmek...
Asansör fantezisini aile apartmanında gerçekleştirerek yöneticiye göz göze gelmek...
Kabin fantezisini Özkardeşler Konfeksiyonun sol arka dibindeki kabinde gerçekleştirirken, tezgahtarın pantolonun boyu iyi mi abi nidasıyla kalakalmak... gibi :)
Partnerim gözlerimi bağlayıp ellerimi de bağladığı ve bayan arkadaşını kobramın üzerine oturttuğu anda tehlikeli bir hal almaya başlar ki ben o ellerimi beni bağladığı şeyden parçalarcasına kurtarıp ikisini birden yatağa çivilemem le tehlike olmaktan çıkar yerini zevk çığlıkları ve inlemelerine bırakır
Zarar verdiği zaman. Ki çoğunlukla hem ruhsal hem de fiziksel zarara kadar gider. Neticede , insanoğlu hep bu fantezi ayağına en iğrenç , en sapkın dürtülerini ortaya çıkarmaya bayılır.
Örnek için : 3 . sayfa haberleri ve kadın cinayetleri yeterlidir.
Fanteziler yatağın dışında çıkıp kadına durduk yere yapılması dayatıldığı zaman tehlikeli bir hale gelir, misal veriyorum BDSM olsun, kadına köle-efendi ilişkisi yatakta olduğu zaman yakışır, bende severim BDSM ama dışarıda kadınlar erkeklerin eşiti olmalıdır benim şahsi fikrim. Eğer bu tersine dönerse, yataktaki fantezilerimiz normal hayata sirayet etmeye başlarsa ve erkek yataktaki efendiliğini dışarıda da sürdürmeye devam ederse sıkıntı büyük. Sonu Allah korusun ölümle bile sonuçlanabilir.
Sapkınlık boyutuna ulaştığında bunun adı fantazi olmaktan çıkar, açık havada seks yaparken yakalanmak tehlikeli değil utandırıcıdir, ama karşı tarafa olumsuzluk yansımaya başlandığında, fiziksel ya da psikojik olarak olarak zarar verilmeye başlandığında iş içinden çıkılmaz bir hal alır,, herşeyin bir sınırı olmalıdır,, fantazinin fantazi olarak kalabilmesi için sınırlarda kalmayı bilmek gerekir
*Sağlık ve yasal riskler almaya başlayınca... *Aldatmada esnasında, umuma açık yerlerde, yakalanma * seks partneri seçerken yapılan hatalarda ilişkinin şiddete dönüşmesi, ifşa edilmesi.. vs *Sağlığımızı kötü etkileyecek cinsel hastalık kapma veya cinsel ilişki tarzı seçiminde. *Kıskançlık etkisi ile verilecek zararlar...
Kendini çok kaptıranlar kötü son ile karşılaşabilir. Bir haberde gördüm. Bi tane çift boğma fantesizi yaparken, adam kadını kontrolsüzce boğunca kadını öldürmüş. O an adrenalin yüksek, haliyle birşeyide düşünemiyorsun falan. Bence doz iyi ayarlanmalı. Fantezi yapalım derken cenazeyi almayın omzunuza..
Karşılıklı zevk almaktan çıkıp, bireysel zevk çatısı altında karşı tarafın acısının üzerinden haz almaya döndüğü vakit; tehlike çanları çalmaya başlar.
Fantezilerin tehlikeli boyutta olması ikş şekilde olabilir. Fantezi için açık alanda seks yapmak gibi mesela bu durum tehlikeli ancak zevkli olabilir. Diğer şekli fanteziyle ilişkiyi tehlikeye atmak...