AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
İkisi de değil. Zaten cinsellik yaşamak için birlikte oluyor erkekler. Elde edince de sıkılıp değersiz görüyor başkalarına yöneliyorlat.
Bu ten uyumuna bağlı bence ben şahsen öyle düşünüyorum eğer ten uyumu olursa bağlanır yoksa da bir daha birlikte olmak istemez
Erkeklerin genel huyudur hiç birliktelik yaşamadim ama marttan sonra kış süreli bi karşı cinsten soğuma hissi geliyor
Kullandırma kanka kendini hiçbir erkege benden sana tavsiye
Bakın erkek tek tür bir organizma değil. Bu soruyu sormayın artık.
Genelleme yapılabilir ama
Genelle bakalım ne imiş
Beni kendine cinsellikle baglayacagini düşünen bir kadını seviyorsam bile soğurum.
Cinsellikle bağlamak demedik. Kadına olan arzusu yok mu olur yoksa artar mı
İlkimse artarak devam eder. ilkim değilse bilmiyorum ne olur. Denemedim hiç 😅
Bağlamaz, sizi basit kız olarak görür.
Bu sexting için de geçerli. Gerçekten seviyorsa bunları beklemez sizden.
Asıl gerçekten seviyorsa cinselliği sizle yaşamak ister
Anneniz basit o zaman
Soru sormuşsun saygısızlık yapıyorsun.
Kaba bir insansın
Madem bağlar cevabını duymak istiyorsun sadece neden soru soruyorsun?
Bu cevabı verdiğine göre zaten dediğimin doğru olduğunu sen de biliyorsundur artık.
Ben bağlar lafını duymak istiyorum evet çünkü tek kullanımlık bir kız değilim. Cinsellik sadece erkeklerin ihtiyacı değildir. Evlendikten eşimin benden soğumasını ama sizin babanız soğuduysa bilemem
Lütfen saygısızlık yapmayınız. Kadınlara laf etmeden önce annenizin de kadın olduğunu hatırlayın saygıyı öğrenin
Çocuk kimseye saygısızlık yapmamış ve haklı. Evlenmeden cinsellik yaşayınca erkekler soğur. Ben yapsam ben bile kendimden soğurum. Evlenmeden yapılmasına da karşıyım zaten. İnsanların görüşlerine siz saygı duyun bence
Ben de evlenmeden cinsellik yaşamış erkeklerden soğuyorum mesela
@Djxjvddjcdt ben evlenmeden cinsellik yaşanmalı mı dedim?
@Djxjvddjcdt canım mısınız siz burada evlilik mi geçiyor evlendikten sonra insanlar soğuduğu için korkuyorum ya evlendikten sonra cinsel hayat biter diye. Ben evlenmeden yapılmalı demedim bir yerlerinizden atmayın. Sen de ona yalakalık yapma canımı sıkma kaybol s*lak
@Djxjvddjcdt sen lafı düzgün anla önce de kimse evlenmeden yapılsın demiyor evlendikten sonra aşk biter diyorlar ben onu sordum hadi işine
Benim kimseye yalakalık yapmaya ihtiyacım yok. Kimseye de yalakalık yapan bi karaktere sahip değilim zaten. Ben düşüncemi belirttim. İşine gelmediği için rahatsız oldun sadece. Evlendikten önce veya sonra diye sor sorunu öyleyse. İkisi arasında dağlar kadar fark var çünkü
@Djxjvddjcdt yooı ben sadece cinsellikten bahsettim evlilikten değil sen anla ondan sonra konuş canımı sıkma hadi yallaj
Cinsellikten olmasa bile sana hakaret etmeyen insanlara karşı hakaret ediyor olman basitliğini yeterince gösterdi :) Başka bişey yazmicam...
@Djxjvddjcdt ben sadece tek kişiyle yapılmasını isterim ama erkeklerin çoğu evlendikten sonra aldatıyor ve korkuyorum tabiki soruyorum hadi git artık
@Djxjvddjcdt bana hakaret eden sizsiniz en başta adam diyecğini dedi anlamadan dinlemeden. Ben sadece dediği şeyin aynısını söyledimm o kadar kendine denmesini sevmediğiniz şeyi başkasına demiyceksiniz bu basitlikse sizin lafınız yani siz basitsiniz
@Djxjvddjcdt Hadi canım hadi git Türkçeyi öğren insanları anlamadan dinlemeden yargılama sonra gününü görürsün
Yazmicam dedim de sen sorunda Türkçeyi eksik kullanıyorsan bu benim problemim değil. Kaldı ki benim ağzımdan tek bir hakaret kelimesi çıkmadı ama senin ağzından çıkanın haddi hesabi yok bence o yüzden kendi basitliğini tekrardan bi gözden geçir derim. Hoşçakal tatlım :)
@Djxjvddjcdt yooo ben her şey için sordum sen anlamayıp bide iftira atamazsın başta insan gibi sorsaydın madem anlaman kıt. Ve ben bana ne dediyseniz aynısını söyledim bak hala basit ben sana demedim bile ama bir erkeği savunmak için bu kadar kendini düşürmene gerek yok canım tamam mı bulursun birini hadi iyi günlerrrr
@Djxjvddjcdt ben sana basit bile demedim ama sen bana diyorsun tanımadan bu kadar korkmana gerek yok sana bakacak mal bir erkek bulursun canımm. Hadi by canımmmm basit falan tanımadığın insana anlamadan dinlemeden neler diyorsun anlamadıysan hakaret edemezsin yoksa sonuçlarına katlanırsın git şimdi bida da yazma
Kafan bel altı çalıştığı için kendi görüşümü söyledim diye bi erkeğe yalakalık yaptigimi sanacak kadar basitsin evet. 2 saattir s*lak ap*tsl diyen sensin ama ben sana basit olduğunu söyleyince hakaret etmiş oldum bravo. Çok zekisin ya böyle devam
Bakın, ben bir yorum daha yapmıştım hemen altına. Gerçekten seviyorsa bunları beklemez sizden dedim. Tabi ki sizinle cinsellik yaşamak ister, bu doğal bir şeydir. Sorunuz cinsellik erkeği bağlar mı? Hayır bağlamaz, zaten cinsellik aşamasına gelene kadar bağlanmadıysanız ve cinsellikle bağlamaya çalışırsanız sizi basit olarak görecektir. Size basit demedim. Bana kaba yorum yapmanıza gerek yoktu. Bu benim yorumum, size mutlak bir gerçek söylemedim.
Belli ki kuyruk acın var ki insanlara böyle saldırıyorsun. Yazık ne diyim üzüldüm
@Djxjvddjcdt evet sen bana basit dediğin için diyorum yalakalık yapıyorsun soru genel soruldu ve evlilik öncesi sonrası diye ayrılmadı
@Djxjvddjcdt senin zeka seviyeni de gördük daha soruyu anlamadan karşındakine hakaret edecek kadar var*şsun hadi kimsenin günahını alma yazma artık hadi kaybolllll
Tamam al hepsi senin olsun hhaaaahaaa hadi canım hadiii
Ben normal bi yorum yapmıştım. Bana s*lak diyerek bu seviyesiz tartışmayı sen başlattın. Bence daha fazla konuşup daha alçaltma kendini
Ben cinselliği kullanmaktan bahsetmedim beyefendi. Sadece cinsellik yaşarsa bidaha yapmak istemez mi yoksa ister mii benim sorduğum bu bazı evli insanlar karısından sıkılıyor başka kadınları istiyor çok duydum soydum acaba yaşarsak soğur mu diye evlenmekten korktum. Hiç ilişkim olmadı erkeklere önyargılıyım. Sevdiği insanla yaşamak ister bence asıl hani cinsellik yaşayana basit dediniz sandım aynı lafı geri iade ettim ben de bişry demedim iyi günler
@Djxjvddjcdt ben kimseye saldırmıyorum basit dediği için aynı lafı geri söyledim ilk söyleyen kendisiydi şu an bana saldıran sensin kimse bakmıyorsa demek artık benle uğraşma ve git okuduğunu anlamaya çalış Bi erkek için kendini yorma hadi git artık
@Djxjvddjcdt anlaman kıt bide saldırıyorsun işine geldiğin gibi anlıyorsun kötğ anlıyorsun niyetin kötü olduğu için iftira atıyorsun tanımadığın insana bu Türk insanı neden kendi dilini anlamıyor adam dediği için dedim düzgün yazsaydı demezdim sen durduk yere bana saldırıyorusn bide adamla arama giriyon sanane kaybol çirkef var*ş hadi uğraştırma beni
Hala bi erkek için diyor yaa kızım hasta mısın sen ne alakaaa? Çık bak yukarı önce kim ne demek. Daha ağzından çıkanı kulağın duymuyor. Konuşma daha fazla
@Djxjvddjcdt sen normal yorum yapmadın ben adama dediği lafın aynısını geri söyledim ve bu beni saygısız yapmaz onu yapar senin ise karışman çirkef ve var*ş olduğunu gösterir Bi erkek için kendini alçaltma daha fazla uzatan sensin sana nolıyor sen kimsin kaybol sorumun altından istenmiyorsun. Okuduğunu düzgün anlayamayan insanla tartışmak istemiyorum daha fazla ben senle konuşmazken bana basit diyen sensin kendini düşüren ezen sensin hadi tanımadığın 18 yaşında Bi kıza böyle konuşamazsın git artık
@Djxjvddjcdt sen konuşma sen ne yaptığına bak ben Bi soru sordum neler duydum kendi pis özelliklerini bana atma kaybol artık git sorudan git
Çok pardon yaa çok özür dilerim ergen olduğunu sonradan farkettim kusura bakma lütfen..
@Djxjvddjcdt 18 yaş ergen olmuyor ben insanları öğrenmeye çalışıyorum ve böyle boş insanlarla muhatap değilim sen tecrübeli olabilirsin ama ben değilim o yüzden git artık sorumdan
Bu karekter meselesi, özele kişiye değer veren biri zaten gönül bağı vardır..
😊🔥🥰
Sana net olarak şunu söylemek istiyorum ki;
Eğer duygusal anlamda çift karşılıklı sevgi duygu varsa cinsellikte rızayla olmuşsa bu ilişkiyi güçlendirir..
Net olarak..
Cinsellik için sevgili oluyor zaten erkek organizması
Yani bu kişiden kişiye değişir ama kendi adıma konuşayım kadının bana karşı cinsel istekli oluşu beni ona köle yapar.
bir zaman snra sıradanlasır ilk oldugu gibi ollmaz kadın ıcınde gecerlı
Ya niye
yani hiç bişey ilk heyecan gibi kalmaz çünkü fanteziler bile bir zaman snra sıkmaya başlar
Hayır bence daha fazla bağlanmaz mı e evlenmeyem aile kurmayam o zaman herkes önüne gelenle hayvan gihi yaşasın mi
hiç alakası yok bir zaman snradan bahseettım herseyın sıradanlastıgını anlamak lazım :)
Genelde baglamasi gerekiyor baglanmayan kisi sadece f. body okarak goruyordur
amacı sevişmekse soğutur, ama amacı uzun süreli ise bağlar
ellesme olur ilerisi olmasin
Nndndndndnjdndnsbs
niye guldun
Gülesim geldi
Hak etmeden verirsen soğur, diğer türlü bağlar
Bağlanacak olan o olmadan da bağlanır
Kastedilen o değil
Evliyken yaparsan bağlar. Zina yaparsan soğutur
Ama yorumlarına bakılırsa soruyu öğrenmek için değil duymak istediğin cevabı duymak için sormuşsun çok üzücü 😂
Hahaaaa senin anlaman kıt herhalde soruyu anlamadan yazman çok komik Türk insanının ıq düşüklüğünün kanıtısın gerçekten
Evlilikten sonra cinsel hayat biter lafını duydum ve erkeklerin yapısında aynı kadınla çok kez ilişki yaşamak olmadığını duydum ve korktum aldatılmak kaçınılmaz mı diye bunu sordum anladın mı artık mala anlatır gibi anlattım bence olmayan beynin anlamıştır...
Hahaha ergen sen 18 yaş altısın. Hesabın kapanacak senin 😂
Ben 18 yaşındayım yalnız lafları sindiremeyince çareyi iftirada mı buldun canım
Yoo iftira değil. Zeka yaşın bunu gösteriyor
Soru soruyosun ama hoşuna gitmeyen bir yorum görünce hemen hakaret etmeye başlayan bir zavallı haline geliyorsun. Ruh sağlığın normal değil belli ki. Saldıracak yer arıyorsun. Üzücü.
Yooo senin anlamanda sıkıntı var ve anlamadan bide yorum yapıyorsun
Ben evlenmeden önce yazmadım biryerlerinizden uydurup bide benim hakkımda çıkarım yapan sensin anlamadıysan yorum yapma. Kimin kafadan uydurduğu belli ve kaybol sorumdan artık. Önce anlamayı ve tanımadan çıkarım yapmamayı öğrenirsen laf yemezsin hadi uğraştırma beni kaybol
18 yaş zeka seviyesi yetişkin bir seviye zaten he ama senin gibi geriden gelenler için durum farklı olabilir kendinle beni karıştırma hadi git artık yazma soruma fikrin umrumda değil
İşte yaşın 18 ama zeka seviyen 18 in altı demek istedim ama haklı olduğum için bunu anlamaya zekan yetmedi
Sen neyde haklısın kızım. Ne diyon sen ben başka bişey sormuşum sen başka bişey anlıyon bide kendi kafanda bana laf soktuğunu sanıyom
Sanıyorsun
Ya da YAZMA İSTEMİYORUM ŞİKAYET EDİCEM ARTIK
Sen geçen kavga ettiğim kız falansın herhalde ama git artık takmışsın bana anlamıyon hala inatlaiıyon çok eğlendim yaaa hadi git işine işsiz
😂😂
:) :) :) :) :) :) :) :)) :)
Çok komiksin çok gülüyorum sana 😂
NDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDMDM BAK HALA YAZIYO YAAA GİTSENE GİT HOŞT HOŞT
Komiksin
Öyleyimdir
Ama üzülme ergenlikte olur böyle şeyler. Büyüyeceksin :)
Sen büyü bana öğret teyze
Sana üzülüyom ben aplaaa
Vah vah yazıkk
Bence de çok yazık sanaaaa
Hadi yaz biraz daha da kapansın hesabın
Az kaldı :)
Sen yaz sen anca korkarsın zaten
Yoo neden korkayım? Kara sineklerden korkmam ben 😂 sadece hesabın kapanacak :)
Hadi git işine artık rahatsız oluyorum
Haşerat gibi yapıştın bela gibi üşüştün başıma kuduz gibi Bi git
Bağlar derken abla iple mi
Hayır zincir
Vallw genelde tadına bakıp bırakırlar
Hepsinin taaa
Taaaaaa
Avcı kaan
Anonim
Ben anonim olmam adım vardır her zaman
Şu an bilmediğim için adını
ben seviştikten sonra bağlandım
Bence öyle olmalı yaaa her yapıldığında daha çok istenmeli
aynen ben ondan başkasını gözüm görmedi resmen.6 ay birlikte yaşadık
Ya gerçekten mi hayal gibi bunlar
gerçekten
Kişiye duyguya göre değişir
Bağlar guzuum sımsıcak cinsellik candır 😘
Kimisini bağlar kimisinin ise hevesini bitirir
Evet maalesef bağlar ama gerek yok ya boş ver
Iyı bır cinsellik bağlar
Ben bağlanırım, başkasını bilemem. 😈
Açık ve net
Bağlar çoğu erkeği.
Sevgi yoksa kötü Bi cinsellik hayattan soğutur
Ciinsellik erkeği değil de kadını başlatıyor hep
Soğutur her sey skene kadar 🥲
Yaaaa ben hepsinin
Yapma. evet sogutma sadece opusun yeter bence
Ya şaka mısınız ya
Nedenki
seninle seks yapmak hosuna gidiyorsa bağlanır
Soğutur mu
Bilmiyom ki
Soğutur kadını bağlar
Ay hyr be
Kişiye göre değişir hepsi aynı değil
Aynı aynı
bağlar
Kandirmayalim birbirimizi bağlamazz tadina bakar birakir
@esmerimbiciiim doğrusunu diyorum kandırma değil bağlar
Yapma ya yapma kardesim bazi erkekler kadini cinselik olarak kulanir ama bakdi iyi bi cinselik hayati var onu birakmaz ama o erkek ddaha iyi bi kadinla karşılasırsa o kizi birakirlar..
Ve bazilari sadece tadina bakar birakir..
@esmerimbiciiim bazı erkekler için bu geçerli evet ama bazı kadınlar içinde bu geçerli. Yapma gerçekten. Cinsellik bağlayıcı bir etkendir ister kısa ilişki olsun ister uzun. Arada uyum olduktan sonra gerisi hemen gelir
Ama gercekleri konusalim bak o erkek hic bi kadini almaz eevet uzun zaman cinselik yaşarlar ama evlilike gelince terk eder gider bir gün
Baglayici bi etken degil aslinda sadece abaza seksi cok seven tutar o kizi elinde..
@esmerimbiciiim yanlış :)
@esmerimbiciiim ya kızım ne alaka kullanıp atsınlar o zaman seni. Bazı adamlar seçicidir sadıktır her önüne gelene atlamaz dayım mesela bir sürü kadın istiyor ama yengemden başkasını görmüyor adam sevgiye inanın kendinizi ezdirmeyin
cevaplar mükemmel.
Hepsinin taaa
Hepsinin taaaa mı sjskdkdkskd kahkaha attım skdğwpfpspvpvpv
evlenmeden cnsellik yaşarsan erkek bırakır seni
Sogutur
Seninle yaparsa belki
Kes mal
Yorumlar kanserrrrrr
Sevgi Sevgi sevgi
Kızım yiyobiliyirsan yerr
Fazlasıyla Bağlar
İkisi de doğru bence