Bir erkek ilk ilişkisini bakire birisiyle yaşarsa o kişiye bağlanır mı? Aradan senelrrr geçse de aklında kalır mı yoksa umrunda olmaz mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
9 ayo yüzden evde kalkmış bozuk kızlar dolu dimi kimse tercih etmiyor takılıyor bunlar ile zekan dan şüphe ettim :)
010 Yorumla
Soran9 ayNe alaka dayı ne anlatıyorsun sen
- 9 ay
cinsellik erkeyi bağlasa esc evlenir senin gibi maymuna mı bakarlar velet kaybol uyku satin gelmedi mi
Soran9 aycanım mısın @mk nişanlıyım ben tipimi görmeden maymun falan demişsin kıllı göbeğini kaşırken bu yorumu yazdığına eminim cahil düşüncelerini kendine sakla ikile
- 9 ay
aynen nişanlısın buralar da zıplıyorsun :D yeni moda nişanlı olmayı bir şey sanıyor bu zekasız evde kalmış kız sürüleri verince senle evlenir sanıyorsun dimi ezik seni yazık ya acıdım bir de küfür ediyor bana dayı diyor koca peşinde zıpluyorsun
Soran9 ayKardeş sen s@lak mısın problemin ne tam olarak bilmediğin şeyler hakkında konuşma boş yapma yani senle muhattap olanda kabahat 33 yaşına gelip hâlâ bu kafalardaysan kendini sorgula ahraz seni
- 9 ay
kardeş oldu biraz daha zorlasam bana yürücen be ne güldüm sana :D acıyorum sana üzülüyorum böyle kızlara ben senin gibi arayış ta diyilim ki senin gibi zekasızların kurtarıcısı gibiyim burada halbuki :) vermek ile olsa keşke bu işler
Soran9 ayĞZÖEĞZÖEĞZLEĞEÖĞXS yazık la sana yürüyeceğimi mi düşündün sen kıyamam sanaa. Soruyu sorma amacım farklıydı ama senin gibi bir ahraza denk geleceğimi düşünmemiştim. Sabah sabah iyi güldürdün.
- 9 ay
abaza mı oldum ben ulan senin gibi milyon tane gelse dönüp bakmam :) gündem ben oldum yine ne desek beğenmiyor kız ben anlamadım ki üzüldüm ya kendini böyle mutlu etmeye devam et
Soran9 ayBen sana abaza değil cahil dedim ben bir soru sordum bilip bilmeden geldin boş boş konuştun yok şöyle böyle diye soruya cevap ver geç. Ben arayışta da değilim kendimi mutlu etmede de değilim bir olay oldu anlamaya çalıştım ben erkek değilim erkek kafasını anlayamam ayrıca ben zaten senin gibi cahil birine bakmayı bırak gözümün kıyısıyla bile bakmam. Medeniyetsizliği arşı alâya çıkmış mağara adamı
- 9 ay
keşke cahil olsam hayat daha güzel olurdu sabah sabah fazla uzun yazma okuyamam ilgiye aç kalmışsın resmen :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayOnu bir daha bırakmayacak erkekler de var. Oh ne güzel oldu diyip sabahına göremeyeceğin erkekler de var o yüzden yapma sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayErgenleri zor ama olgunları bağlar👍
Çünkü ergenler yaşlarının verdiği özgüvenden dolayı hayatlarına aynı şekilde daha bir çok kadını alabileceklerini düşünür, tadımlık ilişkiler peşinde olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı.
9 ayErkekler
Cinsellik
Yaşadığı
Kızdan
Sogur00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
9 ayÇoğunluk ilk ilişkiden sonra terk ediyormuş zaten artık, geçti o eski devirler.
00 Yorumla Umrunda dahi olmaz. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Yazma sebebim saçma sapan düşünceler içinde olmayacak insanlara ışık olmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAdamsa zaten bırakmaz erkekse gittiyse şeyi kalkınca gelir onunda faydası olmaz
00 YorumlaSadece cinsellik bağlamaz.. arada duygu hiç mi yok
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayUmrunda olmaz işine bakar gider
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Unutmaz ama başka zevklerden mahrum kalmaz
00 Yorumla
9 ayBeni bağlamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayİlkler unutulmaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. İtiraf edeyim mi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
9 ayNasıl bir cinsellik
00 Yorumla
9 ayBağlar
00 Yorumla
9 aybağlamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
9 ayBağlar evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySanmam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayNasıl yaşandığına bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bağlamaz asla
00 Yorumlakısmen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayUmrunda olmaz aw
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz