Erkek arkadaşım en iyi cinsel deneyimi seninle yaşadım dedi, sürekli istiyo, sen doymazsın diyo, yoruldum artık, günde 4 kez yaptığımız zaman oluyo
Cevabın nedir?
Her erkeğin rüyası ablamız... Korumaya alınmalı...
00 Yorumla
Hepsine aynı şeyi söylemiştir
36 Yorumla
Soran+1 yılBelki de 🤣
Soran+1 yıl@Naisseme günün farklı saatlerinde çoğu ard arda değil 🤣
Soran+1 yıl@Naisseme sağol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yılabartmıs yemeyip icmeyip seks yapıyosunuz gezip tozup güzel vakit gecirmeyince sekste sıradanlasıp sıkıcı hale gelebılıyo
112 Yorumla
Soran+1 yılDuygu olmayan her şey bir gün ölür
- +1 yıl
aslında güzel vakit gecirsen ara sıra sevissen gülsen film felan izleseniz yata seksten sonra yatıp sarılıp uzansanız bunlarda güzel seyler yemek ye seks uyu kalk seks cok sıkar patlarsın bi günde
Soran+1 yılOturup muhabbet ettiğimiz zamanlar oluyor hayatlarımızda bahsettiğimiz ama yeterli olmaz tabi ki
- +1 yıl
yahu haftada 4 gün seks yapınca muhabbetmi edilcek vakit kalıyo karı koca olsan nese evde her gün yan yana olursun
Soran+1 yılOluyo bazen
- +1 yıl
bazen ama karısı degilsin bence iş sadece seks gibi geldı bana
Soran+1 yılTabi ki yani her an hayatından çıkarabilir beni
- +1 yıl
bence o seni hayatından cıkarmaz seks dvam ettigi sürece
Soran+1 yılTabi çıkarı doğrultusunda
- +1 yıl
yani basksını bulursa tabiki senden vazgecmesi büyük ihtimal
Soran+1 yılHer zaman daha güzeli vardır
- +1 yıl
illaki iste sende o yüzden karakteri düzgün seni seven seninde hoslandıgın birini bul sana deger vermeyenlerin oyuncagı olmana gerek yok seninde degerlı oldugunu bilmen özel oldugun ya da sana özel davranan biri olcagını bılmelısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn iyi senle yaşadım cümlesi bile ayrılmaya yeter ki sen ilk değilmişsin son da olmayacaksın, kullanılmaya hazır ol
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu açıdan bakmamıştım
Cevap sahibi+1 yılÇünkü tek amacın kendini ona beğendirmek
Soran+1 yılKarşılıklı istek var ama vazgeçerse bir gün yapabileceğim bir şey yok tabi ki
Cevap sahibi+1 yılKarşılıklı istek olabilir bir yabancıyla da bu olabilir. İlişkiyi cinsellik üzerine oturtmuşsun hayor bekliyorsun
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılNe yazıkki
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir erkek cinsellik yaşadığı kıza aşık olup evlenmez bunu o mercimek beynine sok
27 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama evlilik demedim ki
Cevap sahibi+1 yılBir zaman sonra bıkar senden daha güzelini iyisini bulursa tekmeyi vurur. Başka soru var mı?
Soran+1 yılZaten beklemediğim bir şeh değil söylediklerin benim de aklımdan geçenler
Cevap sahibi+1 yılEee neyi soruyosun öyleyse
Soran+1 yılÇünkü ona aşık oldum, beklemediğim bir anda
Cevap sahibi+1 yılTamam takıl ozamannn içinden geldiği gibi bir süre bağlarsın kendine
Soran+1 yılKısmet artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle yaparak bağlanmadan kastın ne bilmiyorum ama sadece seks için bağlarsın
11 Yorumla
Soran+1 yılYani sürekli yanımda olması , biz fbadi gibiydik ama sana kıyamam falan demeye başladı hayatımı çok sorgulamaya başladı, tamame oyun yapıyor da olabilir sahtedir
+1 yılAhahah demekki aradığını sende bulmuş kolayla bırakmaz :)
10 YorumlaBazen bağlar kişiden kişiye değişir çok eşliyse bağlanmaz tek eşliyse 1 kişyle devam eder
10 Yorumla
+1 yılbağlar mı bilmemde olmaması kolay bıraktırır onu biliyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bunun için aktif olman lazım ama sende o durum kalmamais gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFb gibiydiniz vay mk nasıl buluyosunuz oluyosunuz hatta ilerleyip birbirinize bağlanıyosunuz taktik bana da ben de bulmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTebrikler kullanılıp atılma hakkı kazandınız.
40 Yorumla
+1 yılÇok atma canım😅
11 Yorumla
Soran+1 yılGünün farklı saatlerinde çoğu 🤣
Sen verdikçe söyler zaten
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbağlamış işte. bende öyle birine bağlanmıştım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBeni bağlar
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım