+1 yılBenimle sevişmiyorsun beni sevmiyor musun lafı ile yaklaşan kişiler sömürücü sahtekardır sevmeyi buna ve bu gibi şeylere baglıyorsa aradığı aşk sevgi değil objedir.
Ne kadar seviyorsun bilmem ama güvenmiyorsan bu duygusal sömürüye kulak verme.
Daha sonra bir sorunla karşılaştığın zaman, bunun sonuçlarını tek başına sırtlamak zorunda kalacağını sakın unutma. O zaman da sana “Canım ne olacak ki? Benimle olmayı sende istemedin mi? Diyecektir.
Cinselliği bağlama ile alakası yoktur... Bunu bu şekilde gördüğünüz sürece erkeklerin sadece cinsel duyguları olduğunu kadınların olmadığını basit olduğunu düşündüren bir taraf oluşuyor... Hazır değilsen Benim biraz daha duyguya, sevgiye, şefkate, biraz daha tanımaya ihtiyacım var demelisin... Ben de seni istiyorum ama bana biraz daha zaman tanır mısın? dediğinde sana saygı duyuyorsa güveniyor senin sevgini hissedebiliyorsa gerçek sevgi budur sevgililik cinsellik değildir ya da hissetmediğin bu duyguyu hissetmediğin biri ile sevgili olmakta orta yolu bulmak çok önemli burada...40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgiden sonra olan cinsellik ilişkiyi kuvvetlendirir ama arada sevgi yokken rayında gitmeyen bi ilişkide sadece erkeği soğutur.
Bence kadında soğur ya snsj ne alaka tek erkek20 Yorumla
Eğer erkek cinselliğe aç ise, annesi ile derin problemleri varsa, bağlanmaktan korkuyorsa, ne kadar kadın düdüklerse onlardan annesinden yaşadığı travmaların intikamını alıyorsa, aile ile ilgili bildiği bir şey yoksa, seks soğutur. Yeni kadına geçer ve ondanda eksikliğini tatmin etmeye çalışır.
Eğer özgüvenli aklı başında iyi eğitim almış birisiyse yakınlaşır, seksten sonra göğüslerine yatar sigarasını yakar ve kendine dünyanın en mutlu erkeğiyim şimdi huzurla uyuyabilirim der.
Annesi tarafından sevgi ve saygı ile büyütülmüş kişiliği oturmuş erkeklerle birlikte olun.
Hamzaaaaaaa allaaaah belanı verecek hamzaaaaaaa diye bağıran kadınların çocuklarıyla olmayın.00 Yorumla
+1 yılMerhaba, bu aradaki duygusal bağın ciddiyetiyle ilgilidir, eger gerçekten seviyorsa seks yaşasa da yasamasa da bağlı kalır ama, seks olursa daha da güçlenir aradaki bağ. Ama amacı sadece cinsel ilişki ise, duygusal bag yik5ise, istediğini akdiktan sonra soğur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu değişir cinsel ilişki ilişkinin geri kalanı için bir belirleyicidir aslında ilişki yaşarsın adam ondan sonra gerçek rengini ortaya verir eğer ki hala peşinden koşuyorsa bir şeyler olması gerektiği gibi devam ediyorsa o zaman daha da çok bağlanır sana ama eğer ilişki yaşadıktan sonra gidiyorsa o zaman sadece amacı budur sen de yoluna kaldığın yerden devam edersin.
20 Yorumla Gerçekten bazı insanları anlamak istemiyorum gerçi anlamadığım insanları hep kendimden hayatım uzak tutuyorum. Cinsellik için şekilden şekile girmek yoksunluktan başka bir şey değildir. Tamam cinsellik olmalı oda bir ihtiyaç bununda bir zamanı bir mekanı vardır. Birini buna hazırlamak için seviyorsan yaparsın, bana güvenmiyor musun, nasılsa evleneceğiz gibi bahaneler türeterek insan da bulunan şefkat, iyimserlik ve mutluluk gibi güzel kavramları öldürmenin neresi doğru. Sevgi için doğru olanı şudur bir anne çocuğunu nasıl seviyor ve vazgeçmiyorsa, Aşk denen duygu içinde böyle bir sevgi var olmak zorunda. Dün gece iki bayan çıktı karşıma sigara istediler çıkardım ve verdim onları görünce sustum ve üzüldüm, yanımda bulunan arkadaşım bunları bu hale getirenlere diyerekten küfür yağdırdı. Siz bayanlara tavsiyem şudur ne olursa olsun sevginizden yanın kül olun ama asla kendinizden ödün vermeyin. Kadının iffeti erkeğin şerefli olmasından geçer. Psikolojik kapasitesi şehvet duyguları ile dolmuş itidal ölçüsünü aşmış hiç bir insanla muhattap dahi olmayın.
20 Yorumla
+1 yılGene Abaza mavikler gelmiş. Kim ne yapsın gurumuş sosisinizi be. Aynen her karı size vermek istiyor. Hahahahahah kahkaha attım. Bu ülkede böyle bacım. Dünya kadar malın olacağına Tr de fındık kadar …. Olacak. Anladınız siz.
32 Yorumla- +1 yıl
Yorumuna bittim bacım gurumuş sosiste patladım özellikle 😂
Soran+1 yılAyyy harbi yaa dmdmdmdmdmd
+1 yılBirinin senin veya ikinizin cinsel paylaşımı hakkında ne dediği önemli değil. Hatta zaman zaman partnerinin bile cinsel performansın konusunda ne dediği onemi değil. Hiç kimse seni ya da başkasını yaşam şekli açısından sorgulama hakkına sahip değil. Burada önemli olan senin karşındakinin hareketine vereceğin tepki. Söyle ki;
Eğer seviştikten sonra sogursa pişman olacak mısın? Cevabın evet ise yapma.
Eğer seviştikten sonra bağlanırsa mutlu olacak mısın? Cevabın hayır ise yapma.
Önemli olan senin ne hissedeceğin ve sonuca ilişkin psikolojin. Gerisini salla gitsin.10 YorumlaAmacı cinsellikse evet istediğini alınca kaçar ama cidden aşıksa seks asla soğutmaz bunu anlamak için de ilk 1,5 sene sevişme olsa bile seks asla olmamalı hatta acele edilmemeli böyle özel konular için ki adamın niyetini anlayabil
39 Yorumla- +1 yıl
Aynen zaten çoğu 1 ay bile beklemiyor amacı sadece cinsellik olduğu için.
Soran+1 yılAma kandırabilir
- +1 yıl
Kadın cinsellik istiyorsa evet ama hiç istemiyorsa zor kanması. Cinsellik yaşamak isteyen kadın tabii düşünebilir aşk be sevgi olduğuna.
Soran+1 yıl@ofsıkıldımyine ya aslında evlenince cinsellik ölüyor diyorlar ya ben onu soruyorum
- +1 yıl
Yani bence öyle. Askında evlenince değil de bir taraf salınca ölüyor. Yani benim mesela 1-2 ayda bile öldü. Çünkü sadece düz sevişme ile ilişki gitmez. Arkadaşlık şu bu paylaşım olmalı yoksa yakışıklı olsa da zaten 10 kere seviştiktwn sonra sıkar istemezsin hep aynı gelir.
- +1 yıl
Bence fantezi ve yeni şeylere açık olmalı insanlar yoksa düz sevişmek böyle sırf olsun diye boşalmak için çok sıkıcı. Hep aynı pozisyonlarda.
Soran+1 yıl@ofsıkıldımyine e napmalıyız sıkılmaması için
- +1 yıl
Yani benden sokulan olmadı ama ben onlardan sokuldum çünkü monotonlardı be kendilerine çok özen gösteöritpalrdo. Özensiz insana soğursun. Yani özenmeyen. Yatakta da ilişkide de.
+1 yılEğer flörtün değil SEVGİLİNSE yani adı konulmuş birşeyse ilk iki ay cinsellik acmamışsa bu süreç içinde seninle ilgileniyor zaman yaratıyorsa cinsellikle bağlama İHTİMALİ var. Ama yoksa sadece seni cinsellik için arar yazar ve sadece bu çemberde ilgi gösterir denendi onaylandı kase mühür imza bitti. Diğer türlü sadece cepte ikinci planda ve önceliği olmayan bir insan olarak ziyan olursun.
14 Yorumla
Soran+1 yılBide evlenince cinsellik bitiyor derler bundan korkuyorum
- +1 yıl
Azalir zamanla ama bitmez
Soran+1 yılAy azalmasınn işte
- +1 yıl
İnsanın işi gücü yaşı gereği falan tabiki azalır her Allah'ın kulunda var bu
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Şimdi önce sevgi ve bağımlılığı birbirinden ayıralım. Çünkü sevgiyi besleyen duygu bağımlılıktır. Bağımlılığı körükleyen duygu ise meraktır. Yani aslında genelde soğutur. İlk heves alınmış, merak giderilmiştir. Ama bazılarında bağımlılık yaptığı görülür. Süreç uzarsa bu bağımlılık da kaybolur. Çünkü onun hevesini alma ve merakını giderme süresi daha uzundur. Bağımlılık yapmasının sebebi ergen duygular, dar çevre, alternatifsizlik vs etkenlerdir.
13 Yorumla
Soran+1 yılAy belki aşık belki fırsatı var ama aldatmıyor kadınla ten uyumu yakaladı vücudu onu istiyo olamaz mı ya
Soran+1 yılBeni kimse geçemez
Cinsellik erkeği bağlar mı, soğutur mu? sorusuna verilecek kesin bir cevap yoktur. Bazı insanlar cinsel ilişkiden sonra daha çok bağlanırken bazıları ise soğuyabilir. Bu durum kişiden kişiye değişebilir. Ayrıca, cinsel ilişki sadece bir bağlanma aracı olarak kullanılmamalıdır. İlişkilerde bağlanma sevgi ve saygıdan gelir. Cinsel ilişki sadece bir araçtır ve bu araçla birlikte bağlanmak mümkündür ama bu her zaman böyle olmayabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
00 Yorumla
+1 yılSoğutur diyenler erkek denilen varlıklar hakkında hiçbir şey bilmiyordur.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş öğret bize
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani hala saf kadın görmek üzüyor beni siz verince sizin kalbin degeri kalmıyor vücudun degeri kaliyor evlenmek isteseniz evlenemiyosunuz çünkü evlenince olması gereken şeye adam evlenmeden masraf yapmadan ulaşıyor sonra ay aldatıldım ay kullanildim diyosunuz halbuki kadınlar zekidir yani
06 Yorumla
Soran+1 yılBen hiç bir ilişki yaşamadım erkeklerden uzak duruyorum böyle korkular yüzünden
- +1 yıl
Cidden hemcinslerim guvenilecek gibi değil bu dediklerimi hicbir erkek demez sana gercekci olmak lazım hepsi cikarinda adam gibi seven cok az
Soran+1 yılAy başlarım çıkarına tek amaç buysa geneleve gitsin masum kızların kalbiyle oynamasın
- +1 yıl
Ne yazikki oynuyorlar. d
Soran+1 yılBizde onların taaa
- +1 yıl
Tmmmm
+1 yılSeveni bağlar sevmeyeni uzaklaştırır. Sevmeyen amacına ulaşmıştır
30 Yorumla
+1 yılben bağlar diye düşünüyordum fakat soğutuyormuş sanırım ilişkiye girdikten sonra erkeklerde bağlanma yerine bitti gitti hormonu çalışıyor herhalde fkfkf
11 Yorumla
Soran+1 yılOnların hormonlarının taaa
+1 yılGenelde çaktım geçtim kafasına girer çoğu erkek. Ama cinsellik yaşamazsan da ilişki kopar. O yüzden en iyisi sen de çaktım geçtim kafasına gir, yürürürse yürüe
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim arkadaşım vardı çocuk onu g. tune takmıyordu aldattı da sonra arkadaşım baya seviyordu barıştılar bunlar cinsellik yaşadılar arkadan sonra çocuk bağlandı arkadaşıma 1 ay içinde Nisan yaptılar şu an evlendi mı bilmiyorum
24 Yorumla
Soran+1 yılEee yani sonuç
Cevap sahibi+1 yılBağlanır
Cevap sahibi+1 yılAma ben ilişki yaşarken beni sevmesini istemiyorum sevgilim yanaşmak istedi de ben istemedim
Soran+1 yılHm ilginç
+1 yılErkek sevdiğine kiyamaz, evlenmeden dokunmaz.. ne kadar cok medeniyet adi altinda genislemis olsa da bazı seyler kadin turk erkegi icin namus simgesidir.. ve kirletmek istemezler sevdikleri kadinlari.
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi kirletmesinler ne demek bu ya evlenene kadar herkesle yatıp sonra bakire isteyemez
Eğer erkek arkadaşın 24 25 yaşlarına gelmiş ve eli kadın eline deymemişse, abazalığın verdiği şeyle kadına bağlanır.
ama kadınların tadına baktıysaBağlaman çok zor
03 Yorumla
Soran+1 yılYa seviyorsa geçmişi önemli değil bencr adamın karakteryle alakalı. Aslında bağlanmıyor belki fırsatı olmuyor. Ama daha önce çapkınlık yapıp sana bağlandıysa bu daha iyi
Soran+1 yılE sevsin yanş sen de bağlananlar abaza mı belki fırsatı varken yapmıyor kadını sevdiği için asıl abazalardan korkcan fırsatı buldun mu tüyer
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden yaşanılan cinselliğin, hiç bir şekilde bağlayıcı olacağını düşünmüyorum. Her şey yerinde ve zamanında güzel.
18 Yorumla- +1 yıl
İşte bunu aklım bir türlü almıyor. Sonuçta iki kişi beraber yapıyor. Çok saçma bir düşünce bence o erkeğin karakterinin bozukluğundan yoksa adam olan filtiği kızı sahiplenir
- +1 yıl
Bu işin günah boyutu nerede? Cinsellik yaşanıp ayrıldıktan sonra, bir sonraki kişiyle yaşandığında kıyaslama olmayacağının garantisi nerede?
- +1 yıl
@Turkuaz88 😂zekanıza hayran kaldım
Soran+1 yıl@Turkuaz88 annen düzgün değil mi
- +1 yıl
@Turkuaz88 Kaldın zaten 😄
Soğumaz çoğu zaman eğer sevgili iseniz, ama flört iseniz bağlamaz bilginiz olsun
10 Yorumla
+1 yılBaglamaz erkek amacina ulaştı birakir..
bekarken olmaz hersey evlendikden sonra olur22 Yorumla
Soran+1 yılYa asıl evlendikten sonra bitiyormuş cinsel hayat sıkılıyorlarmış ben bundan bahsediyorum
- +1 yıl
Yok be sen bakimli olursan degisik seyler ack olursan guzel oluyor hersey
+1 yılBunu yaşayacaksınız bir beklenti içinde olmamalısın yoksa kırılabilirsin.
25 Yorumla
Soran+1 yılNiye kullanılıp atılacaz mı illa haha
- +1 yıl
Karşılıklı ževk almakla alakalı bişey zaten istemiyorsan kimse sana bişey yapamaz
Soran+1 yılBen bilemem ki ne yapacağını belki kandırıyor
Soran+1 yılVeyahut evlendikten sonra cinsel hayat bitiyor derler
- +1 yıl
İlişkin ne zamandır devam ediyor
Partneri elinde tutmak gibi bir amacının olması başlı başına bir problem. Satranç oynar gibi ilişki yaşamayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka evlenince cinsellik bitiyor diyorlar bu kaçınılmaz mı diye soruyorum ben
İnsan sevdiğiyle sevişirken aldığı zevki dünyanın tüm kişileriyle sevişse alamaz aşk ve şehvet birleşince muazzam bir his cıkıyor ortaya o yüzden bağlar artar.
00 Yorumla
+1 yılSevgili iken bağlar evlenince soğutur. Çoğu evli erkeği görüyorum etrafımda hep başka kadınların peşinden koşturup duruyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye işte evlenmekten korkuyorum
+1 yılGerçekten seviyorsa bağlanır sevmenin başında güven gelir erkeğin güveni sağlanamıyorsa cinsellik bir ifade etmez önce bunu gözlemlemen lazım sana güvenmeyen bir erkekle de beraber olma.
00 YorumlaCinsellik ilişkinin en önemli parçalarından biridir, abi kardeş gibi yaşanmaz... Tek takıl daha iyi eğer cinsellik yoksa
09 Yorumla- +1 yıl
Boş boş konuşma ya cinsellik olmadan yürüyen ilişkiler var çevremde herkes sizin gibi uçkur düşkünü değil
- +1 yıl
En azından hayatımın merkezine am@ma s@k sokturmwyi koymuyorum sizin gibi. Gider kocamla yaparim
- +1 yıl
Ya bi sg iletişim diyor. Sonra ot gibi yaşamak diyor bu kadar tutarsizsin sg srfsz
- +1 yıl
Herkesle seks yapılmaz yalnız sağlıksız bir düşünce bu. Evlenince yapılır
- +1 yıl
@bRokeHeaRth__ seks iliskide kendiliginden olusan bir kimyadir ve buda iliskinin önemli parcasidir. Her önüne gelenle olmuyor bu kimya uyumu denen sey var birde hastaliklar tabi ki de ( condom sart ) evlilikte durum degisiyor bir zaman sonra rutin hale geliyor bu cinsel iliski ama bunu yükseklerde tutmak eslerin elinde... konu uzun boş ver Bence baglar ve önemlidir.
Soran+1 yıl@sjsjsjssjahsjw ya kızım iyi misin insan sevdiğiyle yaşar cinselliği, cinsellik bir ihtiyaçtır başkasıyla mı yapsın tabiki sadece senle yapsın
Soran+1 yıl@sjsjsjssjahsjw cinsellik ilişkinin anahtarıdır
- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılPek konuşmak istemediğim konular
Beni bağlar ama ya
Cinselliği de boş ver sevdiğin birine sarilip uyumak kadar güzel bir şey yok bence bu hayatta00 Yorumla
+1 yılİlkte bağlar sonra sogutur sadece istediği zaman seninle olur cünkü erkeğe istediğini hemen vermiceksin
12 Yorumla- +1 yıl
İlkte derken
- +1 yıl
Yani ilk zamanlar hem aşk olur yeni dıe hem de seks olınca tadından yenmez ve sonra zamanla bu sürekli hale gelince sıkılır fazlasındsn tadında bırakmak gerek ya zamana bırakıcan cinselik için sonra yavaş yavaş öpüp elletim yspıcsn direk en baslards yapmak sorun
+1 yılErkeği tutmanın yolu cinselliktir zaten ama tadında olmalı o cinsellikte
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBence sekse bağlı çok tutkuluysa bağlar. Kadın öylece yatıp pasif duruyorsa soğuyabilir ki kadında soğur erkek pasif olsa bence.
11 Yorumla Hâla anlamadınız ama erkek cinsellik yaşayacağı bir kızla ciddi düşünmez
14 Yorumla
Soran+1 yılNiyr evlenince cinsellik olmuyor mu aq asıl sevdiği kızla cinsellik yapmak ister benle yapmayacak kimse yapacak evlenince evlenmeden yapmasın kimseyle
Soran+1 yılYa evlenince yapmıyor aldatıyorlar ben bınu sordum
+1 yılcinselliğin hiçbir etkisi yoktur. Sevgi saygı eşleri birbirine bağlar
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır vardır en önemlisi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen eve geldikten yatıp uyuduktan uyandıktan sonra ha sk.. tr lan dedim niye onu düşünerek uyandim😂 üstelik ufak tefek şeyleri yaşamıştık c'si bile yoktu. Demek ki olsaymış ben mokoko😂 icgüveysi alir evi mevi üzerine yapardım ben bunun 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlişki yaşarsan soğur, sadece sevişme ve oral yaşarsan adam daha da bağlanır çünkü o potansiyelin farkına varır, onu başkasına bırakamaz deliye döner.( Tecrübe ile sabittir.)
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhı hı
+1 yılTen uyumu var mi anlamak icin en azindan konuşmak lazim
20 YorumlaCinsellik satranç gibidir...
Uygun taşlar ve iyi bir strateji ile rakibinizi başlayabilirsiniz... Ama amaç mat etmek olmasın...
00 Yorumla
+1 yılSen seks istiyorsan yap erkeğin ne dediği ne düşündüğü kimin umrunda. Kendi zevkin daha önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bişey istemiyorum evlenince sizden soğur aldatır diye Bi cümle duydum ondan korkuyorum
+1 yılYorumları okumaya geldim. Erkek - Kadın savaşı olmuş resmen 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası erkeklee genel olarak bağlar demiş kadınlar soğutur demiş
- +1 yıl
Erkek milletinin genel olarak bağlanma sorunu var çünki sorumluluk değil seks istiyorlar
+1 yılben soğurdum çünkü bana bu kadar kolay veriyorsa başkalarına da verir
06 Yorumla
Soran+1 yılYa ondan bahsedilmiyor
- +1 yıl
neyden bahsediliyor
Soran+1 yılErkekler hep aynı kadınla yapmaktan sıkılır evlenince aldatırmış onu sordum
- +1 yıl
yani evlilik öncesi sürekli yaparsa sıkılabilir ama erkekten erkeğe değişir kesin bir şey diyememiş
- +1 yıl
diyemem
Soran+1 yılYa ne evlilik öncesi diyprum evlendikten sonra karılarından soğuyorlar
Bağlanma durumu yüksek ama erkek sırf beğenmeyip sadece işini görmek için yapıyorsa zaten geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden önce yaparsan seni bir mendil gibi kullanıp atar. Benimle yaptıysa benden başkasınada verir diye düşünür. O yüzden burdan bakire kızlara sesleniyorum, evlenmeden kızlıgınızı bozdurmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyyy bende öyle düşünüyorum
Bir tatmin yasarsa aksine bağlar daha da arzular ister seni
09 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılBağlar dimi ya hemen sıkılır mı yoksa
Soran+1 yılAyy hayvandan farksız olur çok korkunç
Soran+1 yılKesin laftadır bunlar
Soran+1 yılHeh işte o his olursa sıkılmaz değil mi
+1 yılDegiişir deger verende var kullanıp Atan daha fazla
02 Yorumla
Soran+1 yılYa offff napalm biz
- +1 yıl
İlk soyunan kaybeder
+1 yılDuygusal hisler olmadığı sürece tatmin olmaktan başka bir amaca ulaşmaz
10 Yorumla
+1 yılCinsellik sadece evlendiğim kişiyle yaşamalıyım diyenlerdenim
10 YorumlaEvlilik dışı ilişkiyse bağlar evlilik ilişkisi erkeği soğutur diyorum
10 Yorumla
+1 yılTen uyumu varsa bağlayabilir, ama yoksa soğutabilir.
00 Yorumla
+1 yılerkeğin genel beklentisi doyumlu cinselliktir,
tatmin olması ilişkinin düzenini korur.00 Yorumla
+1 yılCinsellik ilişkiyi sağlamlaştırır ama mutlak güven olduğu zaman bu dediğim olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. O kişiye bağlı amacı sadece cinsellik ise yaşadıktan sonra bırakır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir cinsellik yasandiysa bağlar kötüyse uzaklastirir
00 Yorumla Kimisini bağlar kimisini bağlamaz evlilik öncesi ise zor bağlaması haberin olsun
00 Yorumla
+1 yılKimisi bağlanır. Kimisi sogur. Yapıya göre değişir.
Rahat insanlar sogur00 Yorumlaİnsan evladı ise daha çok bağlanır, adi sere. fsiz ise ne yapsan boş öyle adama
00 Yorumla
+1 yılSeksten hemen sonra soğur ama geleceğe dönük olarak bağlanır. Soğuma sebebi duygusal değil vücuttan testo atıyor, hormonlar bir süre olmadığı için kadın cinsellik ifade etmiyor. Kısa bir süre tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ondan bahsetmiyom canım kadını artık bida istemez mi diyom
- +1 yıl
Niye istemesin? Ama kafasındaki gizem azalır bir miktar o da olması gereken
Soran+1 yılYa öyle olmuyo işte kullanıp atıyorlar
- +1 yıl
Başka kızla seçeneği varsa en fazla onu yapar, başka bir kız bulamıyorsa atıp ne yapacak? Odasında 31 mi çekecek
Soran+1 yılYa kardeşim fırsatı olsa bile yapmayacak bana sırf başkası bakmıyo diye sadık kalıyorsa kalmasın. Önemli olan fırsatı varken yapmamak
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Bağlar tabii ki, bir erkek seksi sunan bir kadınla beraber olmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilikten sonra bağlayabilir ama evlilikten önce soğutur
110 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe konuşuyor bakıyorum da 😊
Kesinlikle katılıyorum sana çoğu erkek o şekilde
Cevap sahibi+1 yılHic tecrübeli değilim 😄
- +1 yıl
Yeme beni evlisin
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin elini bile tutmadım 😄
- +1 yıl
Hee yaa bende inandım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılNe var bunları okuya okuya bilgi ediniyorum bende akrep kadınıyim sonuçta
- +1 yıl
Tamam yaff ne bagiriyon 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYazdığın saate bak 😄
Soran+1 yılYa evlilikten sonra cinsel hayat bitiyor diyorlar ondan korkuyorum zaten
- +1 yıl
Ne varmış saatte yaff
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendikten sonra yapılan cinsellik kişileri birbirine bağlar. Evlenmeden önce yapılan ise soğutuyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİster sevsin ister soğusun kimse kocam olana kadar dokunamaz bana tek kullanımlık tuvalet kagidi değiliz sonuçta...
18 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik yaşayan kadınlar tek kullanımlık tuvalet kağıdı mi? Çok büyük laflar ediyorsun. Bu arada bende cinsellik yaşamadım. Ama senin gibi büyük sözler soylemedim
Cevap sahibi+1 yılEn çok tepkim kadınlara değil erkeklere alana kadar kırk takla açıp sonrada o kağıt gibi kaç kızı attilar ben büyük konuşuyorum evet bana olmadı çok şükür ama kaç arkadaşımı böyle atmaları benim çok agirima gitti o yüzden kimsenin bana bu muameleyi yapmaması için sonuna kadar bu fikrimin arkasında duracam herkesin kendi fikri isteyn isteğini yapsın
- +1 yıl
Tek kullanımlık tuvalet kağıdı değiliz cümlene takıldım ben. Dini ve ahlaki açıdan hiç hoş bir davranış değil evet ama sen yine de böyle büyük konuşma. Hayat kimlere neler yedirdi gozlerimel gördüm...
- +1 yıl
Sana olmaması bundan sonrada olmayacağı anlamına gelmez...
Cevap sahibi+1 yılAklım var bilincim var kimse bana istemediğim birşeyi yapamaz ki izin de vermem
- +1 yıl
Aklın var bilincin var bunların haricinde birde nefsin var unutma :) neyse hayırlı günler diliyorum inşallah hakkimisda hayırlısı olur Allah bize kinadiklsrimizi yaşatmasın ve birisini kinamaktan korusun inşallah amin
Cevap sahibi+1 yılNefiste tutulmuycak bişi değil sonuçta aklı fikri olan tutmayida becerir bı şekilde dediğin gibi Rabbim sasirtmasin yinede 🙏
- +1 yıl
İnşallah amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla ben evlenmeden ilişkiye girmeye karşı biriyim, ama seninkini bilemem, bağlı kalır mı ya da uzaklaşır mı?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Baglıyoda şöyle cinsel yönden bağlıyo anladnmı aşk yoksa evet evlenene kadar senle skişir sonra gider namuslu birini alır sana tekmeyı basar
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar