Olunuyor yahu nedne olunmasın ama insan beyni karşıdaki kişiyi konumlandırmak için bazı şeyleri dışavurup bundan sıyrılırsa o kişi de ona kızıp, haklı olarak ağzına geleni söyledikten sonra.
İki tarafta tamam sakin olalım moduna geçince artık o düşünceleri zorlayan imaj yok olmaya başlar ve beyin daha az düşünür bu olguyu sempati, empati ile geçen zamana bağlı artık en iyi sırdaşın, kardeşinden bile yakın olur.
Ama bu süreç kolay değildir rahat aralıksız iletişimle bazen 5 yılı bile bulur.
kadınlar da da var aslında kadında daha çok var fakat çok küçük yaşlardan itibaren baskilanmis tabulaştirilmis ayipsanmis vs erkekse aksine daha çocuk yaşlardan itibaren öyle yetişmiş bunu çoğunlukla da anneler teyzeler böyle yetiştirmişler evleninceye kadar veya belli bir yaşa kadar eğlenilecek kız evlenilecek kız gibi şeylerle yetiştirilmiş buna bir de medya sinema tüketim toplumu popüler tüketim kültürü sevgi aşka dair yoğun karapropaganda negatif dil vs vs ancak asıl sorun bence bir cinsel kültür devriminin yaşanmaması tabular önyargılar bilhassa kadına bedeni duyguları arzuları özgürlüğü yönünde yapılan baskilar bu şekilde yetiştirilmesi cinsel eğitim verilmeyişi cinselligin sağlıklı doğru bilinçli bir şekilde ögrenilmemesi insanların cinselligi korkmadan rahatça konuşmaması cinselligi sağlıklı doğru bir biçimde özgürce yasayamamasi vs
Maneviyatı olmayan insanlar ( müslüman bile olsa ) ruh tatminini başka yerlerde ararlar ! burada maalesef işin ağır yükü kadınlara düşüyor erkeklerin yalanlarına inanmamalı ve kesinlikle evlilik öncesi ilişki yaşamamalısınız ! Aksi taktirde Işık hızıyla gözden düşer ve adınızı çıkarırsınız !!! Bana olmaz demeyin oluyor
Açıkladığım üzere benim aklımda yok denecek kadar az. Ha aklımda olan tek soru olsa nasıl olurdu? Bu cinsellik öyle Nalet bir şey ki insanların hayatları yitti gitti bunun için. Toplum mahvoldu aşk öldü sevgi öldı nezaket öldü...
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
43
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ceyin berrahı
Kadınlar nasıl alışveriş ve zengin koca derdindeyse erkekler olarak bizde testesteron hormonunu yüzünden seks düşünüyoruz. Sürekli olarak sperm üretimi zorunlu olarak bizi seks yapmaya ve o üretilen spermleri boşaltmaya itiyor. Kadınlardaki durum tam tersi her ay yumurta sayınız azalıyor ve verimliliğinizin tarihi geçiyor. Bunu kadını küçümsemek veya erkeği yüceltmek için söylemiyorum ama gerçek bu 👍 kadın dura dura hiç, erkek dura dura koç olur derler. Bu koç olmanın bu şekilde bir dezavantajı olmasıda gayet normal.
Ben Türk kızlarının genelinin kendini aşırı baskıladığını düşünüyorum ve neden cinselliği bu kadar abarttığını anlamıyorum. Bizim de hormonlarımız var ama toplum baskısı nedeniyle bunları yaşamayı bırak konuşamıyor çoğu kadın. Yani kısacası bu erkeklerde daha fazla olmakla birlikte kadınlarda da var ama kendilerini aşırı baskılıyorlar ve bu da toplumda cinsel bir açlığa yol açıyor.
Bir kadınla bir erkek normal arkadaş olamaz hele kanka hiç olamaz. İş arkadaşı olur en fazla o da mesafeliyse normal kalıraksi halde doğamız bu kadınlar ve erkekler olarak birbirimize öekim yaşarız. Zaten bu olması gerekiyor neslimizin yürümesi için gereken yapımız yani
Genelleme yapamazsın size denk gelen uckuruna düskünse bizlerin sucu ne hem kadınlar da hiçmi kabahat yok dün daha birine kızdım acık sacık fotoğrafa bişey diyolarmış erkek arkadasına hediye diye acık sacık fotoraf göndereyim mi diye soruyorkendini bilmeyen erkek de olsa kadında olsa Allah isla etsin inşallah
O yüzden mi hayatta hep kizlardan resmen kaçarken (kadin kasiyerle bile temasa girmem.) Bi kıza 6 sene platonik de olsa saplanıp kaldım peşinden koştum? Karisma cikan diger adaylarw hep nezaketle ve hicbir nesnel seye bakmadan sadece aramizdaki duruma bakarak konustum? Ayrica aklim orada olsa uni okurken 3 işte çalışmaz arkadaşlarla 101 e giderdim. Ben 12 yaşımdan beri çalıştım da bu yaşımda kendi isimin sahibiyim. Ayrıca ben aşk istiyorum yq böyle onu bulunca yeminim sarılıp saatlerce ağlayıp dert dökeceğim onsuz geçen 20 yil için.. diyecektim ki sondaki yazdığınızı gördüm.
Teşekkür ederim iltifat ediyorsunuz. Ben de onlar gibi kimseyle görüşmüyorum çünkü kimle konuşsak normal arkadaşımız bile olsa bizden kaçıyor artık niye bilinmez... tipsizim heralde gerçi mafyalara benziyorum baksanıza efendim ajdjd
yaratılışları gereği çok kiloluyken eskiden erkekler bana kadın gözüyle bakmadığı için bir sürü erkek arkadaşım vardı şimdi zayıflayınca hepsi 180 derece döndü normal erkek arkadaşım eksilere düştü hepsi aynı sanırım
Artık karşıma normal biri çıksa bile normal gözüyle bakamıyorum bu sebepten. Gerçi benim cinsimde az değil genel kesim yüz veriyo sevginin, saygının bir albenisi kalmadı. Insan kolay ulaştığından çabuk vazgeçermiş şu an her şey insanların o kadar çok elinin altındaki hiç bişeyin Bi esprisi kalmadı bu kadar geniş objektiften bakmaya gerek yokken piyasa Konya ovasına döndü daha da toparlanamayız sevgisiz saygısız leşşş bir toplumda robotlaşmaya devamm
Neden genelleme yapıyorsun? Her insan bir değil ki para avcısı zengin koca arayan kadın da var, evlenip mutlu bir yuvam olsun diyen de. Şimdi kadınların hepsine çıkarsız evlilik yapmaz diyebilir miyiz? Hayır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tam o zaman diyelim senin sevgilin var ve arkadaşi yakın ve erkek ister misin
Sorma ya yüz vermeye gelmiyor sınırı çizmek lazım iki haha hihi sonra cinsel şakalı reelsler yağıyor geçen kızdım birine uyardığım halde ardan zaman geçip atınca konuşmayalım biz dedim bu ne ya.
Sanki kadınların yok okadar aldatan kadın var sevgili yapan kız var hepsi cinsellik piknik alanında çalışıyorum her ağacın dibinde oral seks çeken kadın kız hiç birinin kafasına silah dayamamışlar güle oynaya gelip gidiyorlar
Sen bütün şehirlerin hepsi aynı der gibisin bence kişiden kişiye değişir öyle yılışık biri çıkarsa karşına yolu ver sınırını koy bu sefer her erkeğe aynı muameleyi yapıyorsunuz üzücü bir durum
Sürekli cinsellik yönünden bakan erkekler direk hayvansal olarak düşünür. Mantığını ve aklını kullanacaksın, her zaman aynı şeyi düşünürsen mal olursun net.
şöyle bi uygulamada bile rastlıyorum, işleri yok insanların gerçekten..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Babacim bizim amacımız sizinle arkadaş olmak değil bizim zamanimiz gidiyor kızları becermemiz lazım seninle arkadaş olup da napsın millet senin gibi cuksuz amaçsız değiliz biz erkekler kapişşş