+1 yılSiz regl iken hormonlarınız tavan yapıyor ya hani deli gibi istiyorsunuz, erkekler o hissi devamlı yaşıyor ondan. Şimdi duygularıyla düşünen erkek yok mu diyeceksin var tabii ki de ama senin konuştuğun erkekler o tarz demek ki.
118 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef oyle
- +1 yıl
Senin isteklerine ve düşüncelerine saygı duyacak biri bulmalısın.
Soran+1 yılUmarım yaşıyordur 😁
- +1 yıl
Ben yaşıyorum mesela sjsj
Soran+1 yılBu komikti bak😅
- +1 yıl
Kadınlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanıyormuş diye biliyorum o zaman oldu bu iş sjsjsj
Soran+1 yılHey allahim ya😅
- +1 yıl
bohçanı hazırla gelip kaçırıcam seni fsdjfsd
Soran+1 yılYok artik sakin ol😁
- +1 yıl
takılıyorum bee, çıkıcan mı gizliden 🤣
Soran+1 yılHayir 😅
- +1 yıl
Yapma be seni kullanıp atmaya çalışan abazalara bile o kadar şans veriyorsun bize niye vermiyorsun :(
Soran+1 yılO nasil laf ama ya üzdü
- +1 yıl
Senin anlattığın şeyi söylüyorum yalan söylemiyorum ki.
Soran+1 yılBn nerden bilebilirdim öyle insanlar olduğunu anladığım an kaçıyorum zaten
- +1 yıl
Tamam kusura bakma vaktini aldım iyi geceler.
Soran+1 yılİyi geceler
- +1 yıl
yorumumu silebilirsin istiyorsan üstümdeki üç nokta var ona bas bunu görmek istemiyorum de.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahsen ben düşünmüyorum. Bu konu da gerekli araştırmaları yaparak, kontrollü olmayı öğrendim. Sevgilimden başkası ile de bunu düşünmem.
Ben kendimden çok, onu düşünmek zorundayım. Beraber yaşayacağımız bir hayatta bencil olamam. İstekler ve yapılanlar doğru orantı da olmalı.12 Yorumla
Soran+1 yılOlgunluk farklı bir olay tabi takdir ettim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Kadınlar erkeklerden cinselliğe daha çok düşkün sadece dile getirmeleri zaman alıyor ama başladıkları zamanda erkeklere göre daha fazla istekli oluyorlar erkekler saman alevi hemen yanar biter kadınlar orman yangını gibi geç tutuşur ama geç söner
00 Yorumla
+1 yılBu kafayla gitme
Erkeğin doğası ve rolü bu birazda
O yüzden cinselliği sevmeyen istemeyen erkek aramak yerine erkeğe bunu duygu ile harmanlayabilmesi konusunda yardımcı olmalısın.12 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedim ama bu konuda başarıya ulaşamadım çünkü o düşünceyi o insanın kafasından atamiyorum. Bu yüzden gitmeyi tercih ediyorum
- +1 yıl
Atmayacaksın zaten. Kekin içine üzüm gibi harç edeceksin. Yoksa herkesten gidersin. Sadece gidersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılHepsi öyle olmasa da böyle olan çok var. Cidden ben de bunaldım, söz de kadınlar daha çok zevk alıyor ama erkekler cinselliğe daha aç.
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle nefislerinin açligi bni hayrete düşürüyor
Benim için en son düşünce canı gönülden seven biriyimdir karşımdakininde öyle olmasını isterim seks sadece evlendiğimde düşünürüm
19 Yorumla
Soran+1 yılNe guzel inşallah böyle düşünen birine denk gelirim
Soran+1 yılHerkes hak ettiği ve kalbinin temizliğine göre birini bulur benim süpem yok sizin de olmasin
Soran+1 yılAllah kolaylık versin
Soran+1 yılİyi guzel
+1 yılBunu biliyosan erkeklerle muhattap olmicaksin benim gibi yasini bekle evlen bak 27 yil oldu erkeklerin ne mal olduklarini genc yastan beri bildigim tahmin ettigim icin helalimi bekliyom sende biliyomusun o zaman uzak dur formul basit
10 YorumlaBitirmen en iyisi cünkü zaten onlarla ilerisi olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden yıllardır sevgilim olmuyor
Soran+1 yılYani sevgilin olmaması iyi rahatsız hossun ama insan bazen birine sarılmak o duyguyu yasamak istiyor ama bazı andavallar izin vermiyor
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü bizde ikitane beyin var , ve alttaki çok baskı yapıyor
16 Yorumla
Soran+1 yılBu durum biraz tiksindiriyor açıkçası
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama bizi tetikleyen sizsiniz , sizin güzelliğiniz.
Soran+1 yılVücut hatları biraz Seksi ve hareketlerimin tetikledigini soyluyorlar ama ben buyum kendimi değiştiremem ki cinsellik düşünmeyen çıksaydı keşke karsimiza böyle olmazdım
Cevap sahibi+1 yılmaalesef cinsellik düşünmeyen bir erkek olduğunu zannetmiyorum , varsada , ben bilmiyorum. Sadece cinsellik olayını evliliğe saklayan erkekler tanıyorum.
Soran+1 yılYani herseyin bir adabı var sınırı var kimisi bu konuda nefsine hakim degil
Cevap sahibi+1 yılHiç kusurabakmayın siz nasıl böyle giyiniyorsunuz ve kendinizi değiştiremiyorsunuz. Bizde size bakınca alttaki beyinin baskısından kurtulamıyoruz. Sadece sağlam iradesi olan erkekler bunu başarabilir. O erkekler de sürekli tetiklenmemek , ve iradeli olmak için sizlerden uzak duruyordur.
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tamam direk cinsellik isterse haklısın ama 2-3 aydan sonra konu oraya geliyorsa normaldir
12 Yorumla
Soran+1 yılDirek bodoslama yani
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNe olacaktı. Sen buna önem vermiyorsun ama yatak performansı kötü diye sevgilisini terkeden çok kadın biliyorum. seks yoksa ilişkinin manası ne? İnsan hoşlandığı kişiyi arzulamazmı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kadınlar hiç düşünmüyor öyle mi. çok komik ya sizin dünyadan haberiniz yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani ilk görüşmede öpüşmek ya da ilk tanismalarda sexing yapmak ilk haftanın sonunda yatağa girmek dünyadan haberdar olmaksa ben öyle bir dünya istemiyorum
- +1 yıl
aynı şeyleri kadınlar da yapıyor bu sadece erkeklere özel davranış değil. bunu söylemek istiyorum
yahu burada bir kadınla sohbet ettik. kadın bana dedi ki sen ne biçim erkeksin. ben d dedim ki hanımefendi erkekliğe sığmayacak ne dedim size. kadın dedi ki yahu yarım saattir sohbet ediyoruz ne meme ölçümü ne kalça ölçümü sormadınız. ben de iyi de bana en sizin ölçünüzden dedim. senin erkekliğin ölmüş dedi ve beni engelledi.
anlatabiliyor muyum güzel arkadaşım
Soran+1 yılOf işte sorun burada Şu an çoğunluk kadinlar o kadar rahat ve bu konuda özgür ki herkesi aynı kefeye koyup o yoldan ilerlemeye çalışıyorlar ya benim sutyen numaramı değil de neler sevdiğimi sorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu zamana kadar hiç böyle yaklasmadim ama bunu yapan kızlarda var belirtmek isterim 🤷🏻♂️
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bir ilişkinin%90cinselik görür ve cinsel ihtiyaçları her şey den önce gelir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen doymadigim için düşünüyorum bekli doyuran kadın çıksa
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılAsker arkadaşı değiliz sonuçta
17 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik olmadan bazı şeyleri yaşamak ta sacma senin fikrine de saygı duyuyorum
- +1 yıl
Sağol ten uyumu olmazsa ne olacak evllenince
Soran+1 yılEvliliğin büyük bir kısmı cinsellik olabilir ama evliliği ayakta tutan başka unsurlar var
- +1 yıl
Saygıdan bahsediyorsun seni. anlıyorum.. İleri gidilmeyecek şekilde evlilik öncesi cinsellik yaşanabilir.
Soran+1 yılYani evet
Soran+1 yılAma onunda bir vakti var
- +1 yıl
Bunu özelden detaylı anlarım sana
Sevgilim olsa sadece ona sarılmak isterim saf sevgi cinzellik konuları ileri de konuslacak ve zamanla yavaş yavaş
10 Yorumla
+1 yılbana oyle dusunmeyen bi kizin bulmasini diliyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılZaten şartları kabullenen kqliyor sen dert etme bunlari
- +1 yıl
denk gelmiyo ya
- +1 yıl
hepsi 2gun bacakarasi muhabbet sonra yok
Soran+1 yılValla Rabbım yüzümmuzu guldurenle karsilastirsin başka yeri degil😒
- +1 yıl
o dedigin zor artik
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayırr genelleme yapma lütfen
22 Yorumla
Soran+1 yılO kadar fazla oldu ki farklı dusunemiyorum
- +1 yıl
Demek ki hep yanlış kişileri buluyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen benim gibisine denk gelmemissin.
18 Yorumla
Soran+1 yılValla bilmiyorum artık soğudum gerçekten erkeklerden o raddeye geldim
Cevap sahibi+1 yılYa yemin ederim banada sevdikçe bırakıp giden denk geliyor aman üzülmesin aman bir şey olmasın dediğim kim varsa paramparça edip gitti
Soran+1 yılKötüymüş seninde herkesin bir sınavı var bizimde budur heralde
Cevap sahibi+1 yılHeralde böyle napalim
Soran+1 yılAynen oyle
Cevap sahibi+1 yılYalnız yeni tanıdığın birine ilk buluşmada öpüşme teklif etmek nedir ya
Soran+1 yılEvwt iğrenç bir hareket
Cevap sahibi+1 yılHatta uzun zaman olsa bile bu teklif edilmez ya
+1 yılŞimdiki ilişkiler öyle artık maalesef
10 Yorumlaşansın yok ondan
17 Yorumla
Soran+1 yılBelki de
Soran+1 yılKesinlikle ama işte ben yapım gereki birden fazla flört yapamiyorum sevgilim olmayan adama bile sadığım sen düşün sonunun ne kadar hüsran oldugunu
- +1 yıl
yanlış düşünüyon bence. çünkü sevgililikle flört başka bişe. Yani sevgililikte sadakat duygusu olur zaten evet Fakat flörtken sadece duygusal hisler vardır. Fazlası yoktur. Ha bu felsefeyi kavramayıp kendi bildiğin gibi devam ettiğin sürece de herzaman risk alacaksın zaman yönünden. Olan senin gençliğine olacak
Soran+1 yılHaklisin biliyorum aslında denemek lazim😁
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim yorumların icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelleme bence. Sevgilim de sıfır duygusallık, bitir işini de beni rahat bırak diyecek neredeyse.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet herkes ayni şeyleri düşünecek diye bisey yok insanların kendi hayatları kendi doğruları ama herkes dengini bulur bu hayatta
Cevap sahibi+1 yılÇok duygusal ve romantiğim ama kadın odun
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep mi? 7/24 mü? Tüm erkekler mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılHergun flört yapmiyorum tabiki ama karşıma çıkanların hepsi oyleydi
Cevap sahibi+1 yılMesela gün icinde konusuyorsun ne yapıyorlar?
Nasılsın dediginde seks
Nabiyorsun dediginde seks seks seks mi diyorlar?
Soran+1 yılHayir mesela gündüz çalışıyorum akşamları konuşabiliyoruz konuyu evirip çevirip oraya getiriyor istemediğimi belirtiyorum neymiş kendine engel olamiyormus ilk bulusmada yakınlaşmaya calisiyor yani bunun gibi
Cevap sahibi+1 yılLibido seviyesi yüksektir. Düzenli ilişki yaşadığı bir partneri yoktur ve rahatlamıyordur. mastürbasyon yapmıyordur.
Erkeklerin bunu sözlü olarak daha rahat dile getirdikleri doğru ama travma geçirmemiş ve hormonları çalışan her BİREY cinsellik istiyor.
Problem olan şey sizle bunları konuşmak istemeyen birisine baskı kurmak. Eğee cinsellikten uzak duran ve size iğrenç gelen bir olay ise aseksüel, veya cinsellikten yaşadığı bir travma sonrası konuşmak istemeyen kişilelere ulaşmayı deneyebilirsiniz.
Misal tssb rahatsızlığı için sosyal kurslar var oralara kstılırsanız hayatında cinsellik istemeyen bireylere ulaşma şansınız var.
Soran+1 yılYani evet libidosu yükse kişilere denk geldim hep ve sorun onlarda bu durumlarda zaman kavramı yok
- +1 yıl
Pardon araya girmekten pek hoşlanmam ama yorumunuzu okudum. Bu hanımefendi aseksüel birisi ile görüşme derdinde değil ki, yine cinsel istekleri olsun ama bunu kendisine ilk günden belli edip saygısızlaşmasın istiyor. Neden aseksüel birisi ile sevgili olmayı istesin ki. Cinsel isteği olup da bunu zamanı geldiğinde dozunda ayarlayarak ortaya çıkaran birini bulmak isteğinde sanırım.
Cevap sahibi+1 yılYok araya girmedin. Ben kendisini çok net anladım zaten. Sadece genelleme yaptığı için böyle yazmayı uygun gördüm. Örneğin benim hayatıma giren kadınların libidosu benden daha yüksekti mesela. Erkekler bunları söylemez ama misal ikisine ben yetememiştim. Karisik konular. Araya girdiginiz için teşekkür ederim. Yetişkin bir kadının görüşleri benim için değerli.
Kişiyle ilgilidir
10 Yorumla
+1 yılBence çoğul kullanma
10 Yorumlaakılları orada
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler