Arkadaşlar selam erkek arkadaşım var ama birbirimizi o kadar çok istedik ki gerçekten napalım bilmiyorum. Çarşamba buluşacağız. Sinemaya falan gittik yürüyüş yaptık bayağı hoşuma gitti. Beni bekler misin dedi bi yere gitti bekledim geldiğinde beni öptü bayağı kıyamıyor bile bana dokunmaya korkuyor ama birlikte olmaya karar verdim ve nasıl olacak bilmiyorum çünkü endişelerim var sizce onunla yatmalı mıyım. Biraz ağırdan gitsin dedim kabul etti ama görüntülü arayınca seks yapmak istiyor. Düşünceniz nedir? Sizce oluru var mı? Birlikte olursam kaybeder miyim :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yeni görüşmeye başladığınız bir erkekle hemen cinsellik yaşarsanız ilişkiniz pek uzun ömürlü olmaz, eğer sadece takılmak için görüşüyorsanız elbette hemen olabilirsiniz, ciddi bir ilişkiniz olsun istiyorsanız hemen cinsel ilişkiye girmenizi tavsiye etmem, biraz daha bekleyin, onu iyi tanıyın, gerçekten ne istediğini anlayın belki de sadece takılmak istiyor, bırakın ilişkiniz ilerlesin, sınırlarınızı siz belirleyeceksiniz ve unutmayın ki ne kadar geç cinsellik yaşanırsa aranızda o kadar duygusal bir bağ oluşur, acele etmeyin, biraz daha vakit geçirin ve cinsellik dışındaki konulardan konuşun. Siz ne yaparsanız bir sonraki buluşmada hep daha fazlasını isteyecek, ilk haftadan beraber olursanız bu adamla ciddi ilişki beklentisi içine girmeyin çünkü kendisi ile on yılda görüşseniz ilişkinize ciddi bakmayacaktır. Bununla birlikte daha önce kimse ile beraber olmadıysanız ve karşınızdaki erkeğin sağlık durumunu da bilmediğiniz için mutlaka korunmayı ihmal etmeyin, bu sayfada okuduğum kadarıyla bu duruma pek önem verilmediğini görüyorum, korunmak yani kondom kullanımı yalnızca hamileliği önlemez aynı zamanda sizi cinsel hastalıklara karşı da korur, bu sebeple sağlık açısından mutlaka kondom kullanımına da önem verin. Karşı taraf buna itiraz ederse kesinlikle aldırmayın, dediğim gibi ilişkinizde sınırlarınızı siz belirleyeceksiniz, her zaman önemli olan sizin istekleriniz, sağlığınız ve yaşadığınız şeyden mutlu olmanız, karşı tarafa değil kendi duygu ve düşüncelerinize önem verin, önceliğiniz her zaman kendiniz olsun. En az üç aydan önce birlikte olmamanızı tavsiye ederim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAl gitsin çünkü şöyle düşün olacağı varsa zaten olur olmayacaksa zaten olmaz sen onunla erken de birlikte olsan geç bir zamanda da birlikte olsan gidecekse zaten gider.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet hata olur
10 Yorumla ben 2. haftada yapmıştım sıkıntı çıkmadı ama her erkek öyle değil ve büyük ihtimal ayrılırsın gibi eğer onun ya da senin evlilik düşüncen yoksa bi de o zaman gelene kadar uzun süre varsa ondan sıkılıp ayrılabilirsin beğenmediğin bi davranışı olabilir riske atma
210 Yorumla- +1 yıl
Çok merak ediyorum özür dileyerek soruyorum ailelerimiz öğrenmiyor mu?
- +1 yıl
WQXZDGFLKMNBVXKS anladım , okay !
- +1 yıl
Ailen geniş mezhepli baya :D
- +1 yıl
Evet tatlım böyle daha iyi, size de tavsiye ederim 😎💅
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılAnlattıklarından, dokunmaya kıyamadığı değil de kıyabildiği anlaşılıyor. Eğer daha önce kimseye bunu yaşamadıysan, fazlasıyla pişman olacağını söyleyebilirim. Evlendiğin kişiyle cinsellik yaşamaktan ziyade, sevgilinle yaşamayı tercih ediyorsan, açık ara kaybettin demektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokunmaya kıyamıyor, elini bile sürmüyor ama görüntülü arayınca seks yapmak istiyor? Bu nasıl çelişki :) seni seven seni bekler, kıymetli olan hiç bir şey için beklenilen süre zaman kaybı değildir, ve çabuk elde edilebilir şeyler kıymetsiz olur. İki hafta çok erken eğer ciddi düşünüyorsan biraz daha bekle ama yok benim için ciddiyet önemli değil günümü gün edeyim sonrasına sonra bakarız dersen de sen bilirsin
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. 1 haftada öpüşmüşsünüz, telefonda seks istiyor diyorsun
Bunların üstüne bana dokunmaya kıyamıyor diyorsun bu neyin kafası😅
Ben 1 yıllık ilişkimde bile yapmam bunları 1 haftada birlikte olmak nasıl bir saçmalıktır ya10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. Yasım 29 bu yasa kadar bi çok kişiyle olmusumdur ve ilk bulusmada herseynyasamısızdır bakıyorum yorumlara yok hata olur bilmem ne ya ilk bulusmada oral seks cekmeyen kız gitsin köyüne inek sagsın sen vermezsen baskası verir
05 Yorumla- +1 yıl
Senle evlenecek kıza o kadar acıdım ki
- +1 yıl
O konuda haklısın dalga geçiyorsun yani keza ben öyle anladım
Cinsel Yaşam konusunda 849 cevap paylaştı. Dokunmaya kıyamıyorsa, sen evet desen atlayacak merak etme. Ergenlerin hikâyeleri de, gülmemek elde değil.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakireysen olma. Değilsen yine olma çünkü kendini kullandırmış olursun. Erkeğin amacı bellidir: Olabildiğince kullanıp atmaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNedesem bilemedim bir kız olarak bana bunlar yanlış geliyor ilk haftadan ilişkiye girersen seni basit görür ciddi ilişki istiyorsan yapma derim zamanla zaten olursa olur eger takılmalık diyorsan iliskye gir derim benim düşüncem
10 Yorumla
+1 yılKendinizi niye bu kadar ucuz ediyorsunuz sende bir şey görmüşki seks yapalım mı diye soru soruyor sana adam gibi adam bunu sana sormaz
10 Yorumla
+1 yılilk hafta böyle şeyler için erken bence ama tabii aranızdaki dinamiğe bağlı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılBu öncelikle ikinizin vereceği bir karar ama beklemen daha doğru olmaz mı? Her şey çok yeniyken hemde
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 YorumlaSaçmalama ilk haftadan olmuyorsa daha olmaz ilk günden yapıştır gitsin ilişki dediğin böyle olur ilkler unutulmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAhah ne saçma şeyler var ya. Beni bekle dedi gelince öptü demek ki kıyamıyor. Yaşın kaç bilmiyorum ama seni bu kafayla çok harcarlar kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılİnsan istediği şeyi yapar. İstemediği şeyi düşünmez.
Bunu sormak yerine kendi arzularına bakarak adım atman daha mantıklı olur.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Takılmalık ilişki ise sorun olmaz, ama düşündüğünüz ciddi ilişki boyutu ise ayrılık ihtimali herzaman söz konusudur
00 Yorumla
+1 yılEğer pişmanlık duygusu senin için çok önemli değilse yaşamanda sakınca yok, ama tam anlamıyla tanıdığından emin olmalısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte olup giderse de üzülmene gerek yok en azından niyetini belli etmiş olur kısa sürede kurtulmuş olursun.
00 Yorumla
+1 yılMutlulugunu erteleme hic bir sekilde ama bunu sadece seks ile dusunme ve ileride kesken olacaksa yasama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılSonu genelde iyi bitmiyor, lütfen iyi düşünün, hassas bi konu olduğunu varsayın, kiminin umurunda olmuyor ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnı yaşamak diye bir şey var çekim gücü insan sevdiği hoşlandığı insanı ister arzular anı yaşa akışına bırak bundan soğuyacak kişi her türlü soğur...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana dokunmaya kıyamadığını düşünmüyorum bekler misin dediğinde de muhtemelen prezervatif almaya gitti 😒🙄
31 Yorumla- +1 yıl
Niye almaya gitti
Gizli Üye(36-45)+1 yılTroll kız ve troll erko hanimiş, cinsellik mi yaşarlarmiş? Hanimiş, amanin hanimiş... Yeter ki sponsorlu bağlantılar yürüsünler, siteye reklam geliri gelsin. Trollere de bak sen. ABV.
10 YorumlaErkek arkadaşının tavırlarına bak seni gerçekten seviyorsa hata olmaz bence
10 Yorumlaİpler senin elinde olursa biliçli olursan hata olmaktan çikar. Bu konuda yol gösterebilirim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birlikte olursan bu herkeslere böylesi diye dusunurmu onu sen daha iyi bilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceki birlikte oldukların şu an olmadığına göre demek ki gidiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kaybedeceksen bile erkenden kaybetmiş olursun zaman kaybı olmaz senin için de
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılyapacağınız sekse bağlı
kötü bir seks deneyimi olursa devam etmek istemezsin00 Yorumla
+1 yılYavaş yavaş az az böyle yaptında sana bacım falan demezse bir ay sonra indir kilodu
00 YorumlaDhdhjdd bu kızın ağlamasını okuruz hep birlikte burada yine not alın bu bakireyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bakire degilsen ol korkma. Ama her ihtimali goze al.
00 YorumlaBir ay sonra buraya gelip bütün erkekler aynısınız diyip ağlayacağını bilenler beğensin
00 Yorumla
+1 yılÇok büyük hata bu kadar basit bir inşa. Olduğunu gözüne sokma
00 YorumlaNe saçmasınuz ya gerçekten. Bu kadar basit olmayın ya
00 YorumlaGörüntülü olarak devam et derim, gerçek seks için çok erken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenle seks yapmasa
sana katlanır mı
seni eğlendirir mi
seni gezdirir mi?00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarşılıklı istek varsa olabilir. Sonradan pişman olmayacaksan. Ayrıca günah yani ama yine de sen bilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kaybetmezsin ama tecrübeli biriysen kaybetmezsin kendine güveniyorsan yap hem sek*s erkekleri bir kadına daha çık bağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaybedersin o kadar örneği var ama hala soruyorsunuz yok abi kadınlar tarih boyunca akıllanmadı böyle gider bu iş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKemalim yapmaz vakası olacak gibi bahsi koydum
10 YorumlaDevamlı istediğinde sorun olmayacaksa çekimde varsa sen bilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canım neden hata olsun.
Senin kendi görüşün ve herkes buna saygı duymalı00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHızlı koşan atın boku seyrek düşer 1 aya kalmaz ayrılırsiniz.
01 Yorumla- +1 yıl
😂😄👍🏻
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıldokunmaya kıyamıyormuş cidden :D ilk hafatadan bunu yaparsan o ilişki f*ck olur sadece
00 Yorumla
+1 yılBı beklentiye girmezsen kaybetmezsin
30 Yorumla
+1 yılEvet
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Sevgili olmadan da yapabilirsiniz
31 Yorumla
+1 yılSana ne desek o kadar boş ki
20 Yorumla
+1 yılEvet çok büyük bir hata olur
10 YorumlaBana kalırsa ilk haftadan öpüşmeniz bile yanlış
10 Yorumla
+1 yılbüyük ihtimal kaybedersin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bazen çok düşünmemek gerek
00 Yorumla
+1 yılAni şeyler cacık oluyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. ileriye dönük düşüncen varsa unut direkt
00 Yorumlaİstiyorsan hiç bekleme
00 Yorumla
+1 yılOlmaz ilk gün bile olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Endişelerin ne?
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam