Tanıştığımız ilk haftadan birlikte olduk. Aramızdaki muhabbet iyi ama bilemedim, beni basit görür mü
2 ay
Tanıştığımız ilk haftadan birlikte olduk. Aramızdaki muhabbet iyi ama bilemedim, beni basit görür mü
İlk haftadan her şeyin yaşanması, ilişkinin değil sadece dürtülerin ön planda olduğunu gösterir ki zaten hızlı başlayanda hızlı biter basitlik mi denir bilmiyorum ama ben buyum, hemen ulaşılabilirim, mesajını vermişsin.
Hiçbir erkek yatağa girdiği bir kadına alıcı gözle bakmaz sadece şunu düşünür bu benimle yatıyorsa demek ki başkalarıyla da yatıyordur yani sana güvenmez erkek ve kadın farklıdır bunu anlayın artık kızlar
Görür bu kadar kolay olmamalı bunlar ya ilk haftada cinsellik yaşamakta ne. Evlenince yapmak çok mu zor ya evet evlenmek zor bu zamanda ama eşinle yapmak daha doğru olur.
Asla ciddiye dönmez. benim böyle bir ilişki olsa başka gözle bakarım. hemen birlikte olmak nedir ya. insan önce kendisine saygısı olmalı biraZ. yazık etmişşsn
Cevap
57Cevap
Hiç doğru yapmamışsin, herşeyi bu kadar hızlı ve çabuk yaşarsanız ilerde yaşayacak bir şey bulamazsınız birbirimizden çabuk sıkılırsınız , heyecan biter , erkek elde ettiği birşeyin peşinden koşmaz merakı gider
İlk haftadan yattıysanız erkekten ciddilik bekleme çünkü ciddi değiller sadece birlikteliklerini sürdürmek için ciddi gibi görünürler
ama iyi gibiyiz
iyi gibiyiz diye bir şey yok erkeklerin uyguladığı bir oyun bu, siz kızlar erkeklerin her dediğine inanıyorsunuz ama erkeğin işi bittiğinde bir sebeb bulur ayrılır yani sıkıldığında yapar bunu
Neden kadınlar basit görür mü diye düşünüyor offf kızlar siz sizi böyle görenleri basit görün erkeklerde hiç bu dert yok kadın yaşayınca basit erkek yaşayınca milli kcmın kenarları
sen onu basit düşünüyor musun peki? yani senin için geçerli olan her şey onun için de geçerli sonuçta... bir de böyle düşün ;)
İlk haftadan daha 1 hafta tanıdıgın adamla nadıl birlikte oluyosunuz anlanıyorum ya görür görmez etkileniyomusunuz
Bunları birlikte olmadan önce sorsaydınız, anlatsaydık bir faydasıı elbette olacaktı. Ama nerdeee? Si.. dikten sonra ne fayda artık...
Ne zamandır konuşuyorsunuz?
Ciddiye döner ama her buluşmada seks olursa zor
Daha yeni 1 haftalık
1 haftada hem konuşmaya başladınız hem de seks mi oldu
evet
Yaşlar kaç?
orada mısın
Benle yapan herkesle yapmıştır diye düşünür basit düşünür seni yanlış hamle yapmışsin
Bence bu durum karakteriyle alakalı. Bu şekilde kaygılanmayi bırak onu tanımaya çalış. Zaman gösterecektir zaten 🌸
Yemişsin yara olan olmuş şansına ama tadını alana dek devam eder sonra finiş basit birisn der
„Daha ilk haftadan benimle yattı, basit bir erkek“ diye düşünüyor musun?
Aranızdaki ilişkiye bağlı. Benim ilişkilerimde 1 yıl beklediğim de oldu ilk gün seks de oldu
Partnerinin karakterine adamlalığına kalmış bir şey
Biz ilk gün onun birlikte olduk. Sonra aşık olup 1 yıla yakın sevgili olduk. Ailesi bilmediği için başka şehre taşındılar. Öyle koptuk birbirimizden.
Kendini ucuz gostermissisn. Muhtemelen yolda kalacaksin
Kızlığını o mu aldi onceden verdiysen ciddilik bekleme
Hayir bakire degilim
Dönmez çünkü demekki önceden beri bir çok kişiye vermiş der
F. buddy ilişkisi olur, vücudun onu etkilediyse sevgili gibi davranır tabi inanma derim
ama sevgili gibi davranıyor
Tamam belli ki yatakta memnun kaldı ve düzenli olarak istiycek öyle davranması normal, yaşlar kaç ve nasıl ilk buluşmada otele gittiniz
sırf cinsellik içinmi sevgili gibi davraniyo
İlk buluşmada bunu yapan biri için evet o yüzden, aşık oldum deme sakın bak
ilk buluşmada değil ikinci buluşmada oldu
Olsun yine çok erken seks için, sen aşık mısın doğru söyle ne hissediyorsun ve cinselliği bu çocukla mı yaşadın ilk
İlk haftadan birlikte oldun ama bakirelimiydin. Bakireli o almışsa döner. bakire değilmişsen önüne gelenle. yatiyor diye düşünecek
Sen onunla birlikte olurken kafandaki düşünce neydi
o an çok yükseldik olduk
Birbirimize olan arzu
Siz bir eşyasınız, ötesi değil. Öyle de kalacaksınız, ta ki ayrılana dek. Hayırlı olsun.
Lan birini basit görmek o kişinin davranışlarıyla konuşma şekliyle olur yatmakla ne alakası var
aslında ilk haftadsn kendini teslim ederken sen basitleştirmişsin geçmiş olsun
ya ama ilgili davraniyo güzel sözler söylüyor
evet
hayir 2. kez yaparsam ne olur
Bende ilk bir hafta sonra ilişkiye girdim şimdi nişanlanıyoruz
@Emir2531 sevdim yaptım
@Oktay3474 düğün yakında zamanda
Evet görür ki zaten öylesin
Dönmez kanka vermişin bi kere
ne alaka ya
Kanka ilk haftadan veren sevşlmez kuraldır
ama iyi ilgili davraniyo
Verdin siye zaten o ilgi
normal bi sekildede vakit geçiriyoz
Eee yani kanka aşık mı oldu 2 ay en baba
ne oluxak peki
Yatıp geçicek kankandetay analiz ister misin
Döner döner sen yeterki iyi ver 🤣🤣
Belli olmaz. Zaman gösterir
Sende az @orosbu değilmişsin
hızlı giden atın boku seyrek düşer azem kardeş
Ne farkeder keyfini cikar
İnternetten mi tanıştınız bu ne hız
Basd olur o sejılde dusunur artık
Sence döner mi yavrum
artık sürekli senle olmak ister :)
Dönmez o yolunu kaybetmiş hiç uğraşma
Takma kafana o istemezse ben evlenirim seninle ;)
Ben İlk görüşte oldum ona kalırsa 🤣
Aranız ıyımı cınseşlıkte oyleyse takma bence
Ciddi ilişkiye dönmez tabiki.
neden
Çünkü adam seni elde etmiş ki
coktan hevesini alır yaa.
ama sevgili gibiyiz ötle davrny
Walla bilmiyorum kanka bak hele sen çok istekli ve doyumsuz bir kız mısın?
evet
Hmmm peki sevgilinle grup seksi merak ediyor musun kanka 🔥🐦🔥🙈
Nikah kıyarsa sana yaz lütfen.
?
Evlenmez o senle.
Si ker sadece canı istedikçe
sevgili gibi davranıyor ama
Yapar. Yaparız.
amaç sırf cinsellikmi yani
Tabi canım. Ne sanıyon.
Bazı şeyler zaman alır
Kendini çok kullandırma